| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Smith
Ой, ну а фигли, когда в сильпо форелька потрашеная стоит дешевле карпов? 130грн., а в ля-сильпо по 87 была.
Времена ща такие, что "жирдяйские" продукты стоят дешевле .....
P/S/ это не форелька подешевела - а карпы местные подорожали....
Это не хек дорогой, милочка
это вы неудачно вышли замуж (с)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
у меня уксус идет иногда в мариновку лука для селедки (ну чайная ложка раз в несколько месяцев), в консервацию, столовая ложка в борщ. Всё.
В зимнем капустном салате давно заменила на лимонный сок. В другие салаты вообще не представляю зачем уксус добавлять.
Так что уксусного ажиотажа тоже не поняла. Его литр на год хватает, если не консервировать вагонными нормами, конечно.
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Сколько хозяек, столько и рецептов , главное что нравится самой и мужу и семье ...![]()
Та пихyй. Прикол в том, что лошок типа ставит в пример, что уксус с 19 года только полбутылки выпил, но приправ жрет по 2 кг в месяц, что ессно нормальному человеку и за год не сожрать
це вже не смішно.
ну до початку повномасштабного вторгнення це, може, й було смішно.
нарахувати, скільки постів 15+ тис. ти залишив з камментом про спеції у мою адресу?
але зараз ти б не заткнув вже пельку?
так, спеції торчин я шукав 3 тижні після вторгнення. встиг купити останні 2 пачки які були доступні у нашому місті.
все. їх немає і не буде ще деякий час, після деокупації херсонської області.
скажи коли потрібно сміятися.
кончений мудак.
Востаннє редагував Цветочник...: 27.05.2022 о 21:07
Ты чого так реагуєш?то ти ще й недавно шукав ті приправи, я пропустив? Я думав то ще з тої закупки в метро тягнеться та ржака. Як ти приправу й туалетний папір пачками віз додому. Алеж я розумію той закуп наперед, тай ще якщо без авто. Алеж з приправою в тебе якась залежність вже, чи що? Тільки не ображайся.
В холодец беее, согласен, хрончик, самое оно...хотя что касаемо еды, тут уж точно на вкус и цвет...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks