Принесу сюда, пожалуй. вдруг кто-то за флюгером наблюдает- а вдруг пригадицца
https://www.cleveland.com/court-just...-oligarch.html
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Принесу сюда, пожалуй. вдруг кто-то за флюгером наблюдает- а вдруг пригадицца
https://www.cleveland.com/court-just...-oligarch.html
а где господин Коломойский в столь трудную минуту нашей страны, в Женеве сидит пережидает небось за свой аэропортик
Якщо тобі ліньки навіть ТВ подивитися, не кажучи вже, щоб на сторінку Пороха у ФБ зазирнути, то, може, ти тоді стулиш пельку у його бік?Де ТИ був всі ці дні? З країни п'ятами накидав?
Як можна бачити, що він піариться, але не бачити, як він допомагає?А вот то что это чудо пиарится на всем чем можно, заметилТи просто тупо БРЕШЕШ!
Ти НЕ БАЖАЄШ бачити все те, що він робить НА КОРИСТЬ нашої країни!
Але примудряєшся "бачити" все ПОГАНЕ, що він робить, хоча жодного ДОКАЗУ цього ти НЕ МАЄШ. І так відбувається не три тижні і навіть не три місяці, а ВІСІМ(!!!) РОКІВ(!!!).
Ти із задоволенням жереш всю ту брехню, що розвішують по твоїм вухам вісім років, закриваючі очі на всю ПРАВДУ.
І хочу замітити, що я зараз пишу про УМОВНОГО Пороха, а не конкретного, - все теж саме я напишу про БУДЬ-ЯКОГО політика чи олігарха, який дійсно ДОПОМАГАЄ країні заради нашої перемоги.
І так, мені НАЧХАТИ на те, піариться Порох чи будь-хто інший на своїй допомозі чи ні. Головне, щоб ДОПОМАГАЛИ! А такою допомогою, яку надає він, мало хто в нашій країні може похвалитися. Просто через брак коштів.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Що піариться на всьому, помітив, а чим допомагає - не почув.
І, да, кому піар, а кому інфо і позитивні новини.
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
...Ігор Коломойський наразі перебуває у Дніпрі, де займається обороною України.Про це розповів президент Дніпра-1 Юрій Береза.
"Де зараз Ігор Коломойський? Він перебуває на своєму місці у Дніпрі і нікуди не поїхав.Він займається обороною країни. Сьогодні кожен для себе визначає, чи громадянин він чи ні", - сказав Береза.
Які люди? Всі ті, хто допомагає і кого я знаю (або особисто, або відомі люди), про свою допомогу ПОВІДОМЛЯЮТЬ! У соцмережах або у ЗМІ. Бо розповсюдження інформації про допомогу надає нам сил та надію, надихає інших людей (в тому числі й звичайних) долучатися до волонтерства чи просто перераховувати кошти, а також дає сигнал західним країнам, що українці БОРЮТЬСЯ не лише зі зброєю в руках, але й на інших фронтах, і заставляє їх (країни) збільшувати допомогу нам. Повторюю в ...дцятий раз: у будь-якій ЦИВІЛІЗОВАНІЙ країні публічне повідомлення про будь-яку допомогу чи благодійність з боку відомої людини вважається не лише ПРАВИЛЬНИМ, а майже обов'язковим! І лише люди, які не сповна розумом, можуть вважати це піаром.
На сторінці Пороха у ФБ кожного дня купа повідомлень про те, що він, його родина та його партія зробили сьогодні задля прискорення нашої перемоги, плюс на ТБ-каналах кожного дня хтось із "ЄС" або навіть сам Порох звітують про зроблене. І все одно порохофоби НЕ БАЧАТЬ цього, а майже кожного дня волають "агдевашпарашенка?".Жахливо навіть уявити, що було б, якби Порох та його партія допомагали МОВЧКИ.
+100000
Ага. І "слуги". І "Квартал-95". Всі вони "допомагають". Мовчки. Дуже мовчки. Це ж настільки таємна інформація, що її охороняють БІЛЬШЕ, аніж державні таємниці!![]()
Ангелин, если сравнивать моего сторожа или фермера соседа раздающего бесплатно молоко всей березановки и педро, причем сравнивать тупо в %ном отношении к тому что они имеют, то сравнение будет явно не в пользу политика. Они делают это молча, потому что считают так нужным и не считают своей инвестицией в будущее, а своим вкладом в настоящее, потому и не нуждаются в рекламе, пиаре и даже лайках.
просто еще раз посмотрите этот ролик и поймите, как выглядят человеческие поступки
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Що треба мати у голові, щоб порівнювати поведінку ЗВИЧАЙНОЇ людини, про яку знають хіба що сусіди, з МЕДІЙНОЮ людиною, яку знає ВЕСЬ СВІТ???
Пля, от як можна всерйоз вважати, що, якщо ВСЕСВІТНЬО ВІДОМА людина, більш того, ОЛІГАРХ, буде МОВЧКИ допомагати армії, витрачаючи мільйони доларів, то і самі українці, і весь світ сприйме це НОРМАЛЬНО???
Та я б перша спитала "а де Порох? що він робить?". Як зараз питаю (і не я одна - мільйони) "а де "Квартал-95"/"слуги"? Що вони роблять? Як допомагають?". і НЕ ОТРИМУЮ відповіді на ці питання. А якщо цих відповідей немає, то з якого дива я повинна вважати, що ці люди дійсно ДОПОМАГАЮТЬ нашій державі, а не навпаки?
Чим більш відома людина (будь-яка у будь-якій країні), тим більшу відповідальність це накладає на неї, і тим більш ПУБЛІЧНОЮ повинна бути будь-яка її діяльність, особливо благодійна. Невже це щось таке надскладне, що НАСТІЛЬКИ важко зрозуміти зрадофілам?![]()
На манеже всё те же))) клиника.
Никогда не считай себя не таким, каким тебя не считают другие, и тогда другие не сочтут тебя не таким, каким ты хотел бы им казаться.(С)
а где Смешко делся, там гардон его так возвеличивал совсем недавно))) а то олигархи как бы понадоели
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Глобус, капец, ты постишь русишвайне ролики? С ума уже все посходили? Харэ бухать.
Никогда не считай себя не таким, каким тебя не считают другие, и тогда другие не сочтут тебя не таким, каким ты хотел бы им казаться.(С)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks