Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Поддерживаете ли вы в сегодняшних обстоятельствах И.В.Коломойского в качестве главы ОГА?

Голосували
553. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Поддерживаю

376 67,99%
  • Поддерживаю частично

53 9,58%
  • Никак

46 8,32%
  • В президенты

45 8,14%
  • Осуждаю

33 5,97%
Сторінка 368 з 370 ПершаПерша ... 268318358359360361362363364365366367368369370 ОстанняОстання
Всього знайдено 7390, показано з 7 341 по 7 360.

Тема: Коломойский против Порошенко?

Дописів
    9 373

Типово

Принесу сюда, пожалуй. вдруг кто-то за флюгером наблюдает- а вдруг пригадицца

https://www.cleveland.com/court-just...-oligarch.html

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 276

Типово

а где господин Коломойский в столь трудную минуту нашей страны, в Женеве сидит пережидает небось за свой аэропортик

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від Maza11 Переглянути допис
    а где господин Коломойский в столь трудную минуту нашей страны, в Женеве сидит пережидает небось за свой аэропортик
    Он и носа не может высунуть за пределы Украины - на него куча ордеров выписано
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Он и носа не может высунуть за пределы Украины - на него куча ордеров выписано
    патриот поневоле)))))
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    патриот поневоле)))))
    ну такое, в любом случае не строит из себя защитника нации на блокпостах ужгорода под фотокамеры пятого и кривого
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    ну такое, в любом случае не строит из себя защитника нации на блокпостах ужгорода под фотокамеры пятого и кривого
    Тобто для тебе краще, щоб олігарх НЕ ДОПОМАГАВ ні простим українцям, ні армії, а продовжував красти та нажирати собі харю, аніж ДОПОМАГАВ на мільйони доларів, але "піарився под фотокамери"(с)?
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Тобто для тебе краще, щоб олігарх НЕ ДОПОМАГАВ ні простим українцям, ні армії, а продовжував красти та нажирати собі харю, аніж ДОПОМАГАВ на мільйони доларів, але "піарився под фотокамери"(с)?
    Я не в курсе чем педро сейчас помогает.
    А вот то что это чудо пиарится на всем чем можно, заметил
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Я не в курсе чем педро сейчас помогает.
    Якщо тобі ліньки навіть ТВ подивитися, не кажучи вже, щоб на сторінку Пороха у ФБ зазирнути, то, може, ти тоді стулиш пельку у його бік? Де ТИ був всі ці дні? З країни п'ятами накидав?
    А вот то что это чудо пиарится на всем чем можно, заметил
    Як можна бачити, що він піариться, але не бачити, як він допомагає? Ти просто тупо БРЕШЕШ! Ти НЕ БАЖАЄШ бачити все те, що він робить НА КОРИСТЬ нашої країни! Але примудряєшся "бачити" все ПОГАНЕ, що він робить, хоча жодного ДОКАЗУ цього ти НЕ МАЄШ. І так відбувається не три тижні і навіть не три місяці, а ВІСІМ(!!!) РОКІВ(!!!). Ти із задоволенням жереш всю ту брехню, що розвішують по твоїм вухам вісім років, закриваючі очі на всю ПРАВДУ. І хочу замітити, що я зараз пишу про УМОВНОГО Пороха, а не конкретного, - все теж саме я напишу про БУДЬ-ЯКОГО політика чи олігарха, який дійсно ДОПОМАГАЄ країні заради нашої перемоги.
    І так, мені НАЧХАТИ на те, піариться Порох чи будь-хто інший на своїй допомозі чи ні. Головне, щоб ДОПОМАГАЛИ! А такою допомогою, яку надає він, мало хто в нашій країні може похвалитися. Просто через брак коштів.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Якщо тобі ліньки навіть ТВ подивитися, не кажучи вже, щоб на сторінку Пороха у ФБ зазирнути, то, може, ти тоді стулиш пельку у його бік? Де ТИ був всі ці дні? З країни п'ятами накидав?

Як можна бачити, що він піариться, але не бачити, як він допомагає? Ти просто тупо БРЕШЕШ! Ти НЕ БАЖАЄШ бачити все те, що він робить НА КОРИСТЬ нашої країни! Але примудряєшся "бачити" все ПОГАНЕ, що він робить, хоча жодного ДОКАЗУ цього ти НЕ МАЄШ. І так відбувається не три тижні і навіть не три місяці, а ВІСІМ(!!!) РОКІВ(!!!). Ти із задоволенням жереш всю ту брехню, що розвішують по твоїм вухам вісім років, закриваючі очі на всю ПРАВДУ. І хочу замітити, що я зараз пишу про УМОВНОГО Пороха, а не конкретного, - все теж саме я напишу про БУДЬ-ЯКОГО політика чи олігарха, який дійсно ДОПОМАГАЄ країні заради нашої перемоги.
    І так, мені НАЧХАТИ на те, піариться Порох чи будь-хто інший на своїй допомозі чи ні. Головне, щоб ДОПОМАГАЛИ! А такою допомогою, яку надає він, мало хто в нашій країні може похвалитися. Просто через брак коштів.
    Ну вот сама пишешь, посмотри тв и страничку в фб))
    Люди помогают молча

Дописів
    8 502

Типово

Що піариться на всьому, помітив, а чим допомагає - не почув.

І, да, кому піар, а кому інфо і позитивні новини.

Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ,
    військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

dezdechado
    Guest

Типово

Люди помогают молча
    ...
    Ігор Коломойський наразі перебуває у Дніпрі, де займається обороною України.Про це розповів президент Дніпра-1 Юрій Береза.
    "Де зараз Ігор Коломойський? Він перебуває на своєму місці у Дніпрі і нікуди не поїхав.
    Він займається обороною країни. Сьогодні кожен для себе визначає, чи громадянин він чи ні", - сказав Береза.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Люди помогают молча
    Які люди? Всі ті, хто допомагає і кого я знаю (або особисто, або відомі люди), про свою допомогу ПОВІДОМЛЯЮТЬ! У соцмережах або у ЗМІ. Бо розповсюдження інформації про допомогу надає нам сил та надію, надихає інших людей (в тому числі й звичайних) долучатися до волонтерства чи просто перераховувати кошти, а також дає сигнал західним країнам, що українці БОРЮТЬСЯ не лише зі зброєю в руках, але й на інших фронтах, і заставляє їх (країни) збільшувати допомогу нам. Повторюю в ...дцятий раз: у будь-якій ЦИВІЛІЗОВАНІЙ країні публічне повідомлення про будь-яку допомогу чи благодійність з боку відомої людини вважається не лише ПРАВИЛЬНИМ, а майже обов'язковим! І лише люди, які не сповна розумом, можуть вважати це піаром.
    На сторінці Пороха у ФБ кожного дня купа повідомлень про те, що він, його родина та його партія зробили сьогодні задля прискорення нашої перемоги, плюс на ТБ-каналах кожного дня хтось із "ЄС" або навіть сам Порох звітують про зроблене. І все одно порохофоби НЕ БАЧАТЬ цього, а майже кожного дня волають "агдевашпарашенка?". Жахливо навіть уявити, що було б, якби Порох та його партія допомагали МОВЧКИ.
    Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    +100000
    Цитата Допис від dezdechado Переглянути допис
    ...
    Ага. І "слуги". І "Квартал-95". Всі вони "допомагають". Мовчки. Дуже мовчки. Це ж настільки таємна інформація, що її охороняють БІЛЬШЕ, аніж державні таємниці!

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис

Ангелин, если сравнивать моего сторожа или фермера соседа раздающего бесплатно молоко всей березановки и педро, причем сравнивать тупо в %ном отношении к тому что они имеют, то сравнение будет явно не в пользу политика. Они делают это молча, потому что считают так нужным и не считают своей инвестицией в будущее, а своим вкладом в настоящее, потому и не нуждаются в рекламе, пиаре и даже лайках.
    просто еще раз посмотрите этот ролик и поймите, как выглядят человеческие поступки

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Що треба мати у голові, щоб порівнювати поведінку ЗВИЧАЙНОЇ людини, про яку знають хіба що сусіди, з МЕДІЙНОЮ людиною, яку знає ВЕСЬ СВІТ??? Пля, от як можна всерйоз вважати, що, якщо ВСЕСВІТНЬО ВІДОМА людина, більш того, ОЛІГАРХ, буде МОВЧКИ допомагати армії, витрачаючи мільйони доларів, то і самі українці, і весь світ сприйме це НОРМАЛЬНО??? Та я б перша спитала "а де Порох? що він робить?". Як зараз питаю (і не я одна - мільйони) "а де "Квартал-95"/"слуги"? Що вони роблять? Як допомагають?". і НЕ ОТРИМУЮ відповіді на ці питання. А якщо цих відповідей немає, то з якого дива я повинна вважати, що ці люди дійсно ДОПОМАГАЮТЬ нашій державі, а не навпаки?
    Чим більш відома людина (будь-яка у будь-якій країні), тим більшу відповідальність це накладає на неї, і тим більш ПУБЛІЧНОЮ повинна бути будь-яка її діяльність, особливо благодійна. Невже це щось таке надскладне, що НАСТІЛЬКИ важко зрозуміти зрадофілам?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Що треба мати у голові, щоб порівнювати поведінку ЗВИЧАЙНОЇ людини, про яку знають хіба що сусіди, з МЕДІЙНОЮ людиною, яку знає ВЕСЬ СВІТ??? Пля, от як можна всерйоз вважати, що, якщо ВСЕСВІТНЬО ВІДОМА людина, більш того, ОЛІГАРХ, буде МОВЧКИ допомагати армії, витрачаючи мільйони доларів, то і самі українці, і весь світ сприйме це НОРМАЛЬНО??? Та я б перша спитала "а де Порох? що він робить?". Як зараз питаю (і не я одна - мільйони) "а де "Квартал-95"/"слуги"? Що вони роблять? Як допомагають?". і НЕ ОТРИМУЮ відповіді на ці питання. А якщо цих відповідей немає, то з якого дива я повинна вважати, що ці люди дійсно ДОПОМАГАЮТЬ нашій державі, а не навпаки?
    Чим більш відома людина (будь-яка у будь-якій країні), тим більшу відповідальність це накладає на неї, і тим більш ПУБЛІЧНОЮ повинна бути будь-яка її діяльність, особливо благодійна. Невже це щось таке надскладне, що НАСТІЛЬКИ важко зрозуміти зрадофілам?
    Самсонка, лечись)))
    дружеский совет

Дописів
    46 288

Типово

Ангелин, если сравнивать моего сторожа или фермера соседа раздающего бесплатно молоко всей березановки и педро, причем сравнивать тупо в %ном отношении к тому что они имеют, то сравнение будет явно не в пользу политика. Они делают это молча, потому что считают так нужным и не считают своей инвестицией в будущее, а своим вкладом в настоящее, потому и не нуждаются в рекламе, пиаре и даже лайках.
    просто еще раз посмотрите этот ролик и поймите, как выглядят человеческие поступки
    Ты себе не представляешь какие титанические усилия я прилагаю что бы ответить тебе на очередные твои инфантильные потуги многоточием ибо мораторий

........ ....... ...... ...... .... .... пля!!!! ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    35 764

Типово

На манеже всё те же))) клиника.
    Никогда не считай себя не таким, каким тебя не считают другие, и тогда другие не сочтут тебя не таким, каким ты хотел бы им казаться.(С)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Самсонка, лечись)))
    дружеский совет
    Я здорова. А ось тобі вже жоден лікар не допоможе. Я описала думку, яку виказує ВЕСЬ СВІТ. Те, що ти з нею не згоден, нічого не змінює. В жодній книжці або законі не написано, що саме ТВОЯ думка вірна, а не думка цивілізованого світу.
    Цитата Допис від Lana172 Переглянути допис
    клиника.
    Самокритично.

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

а где Смешко делся, там гардон его так возвеличивал совсем недавно))) а то олигархи как бы понадоели
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    35 764

Типово

Глобус, капец, ты постишь русишвайне ролики? С ума уже все посходили? Харэ бухать.
    Никогда не считай себя не таким, каким тебя не считают другие, и тогда другие не сочтут тебя не таким, каким ты хотел бы им казаться.(С)

Сторінка 368 з 370 ПершаПерша ... 268318358359360361362363364365366367368369370 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті