| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В чому проблема? Рішення приймались діючою ВР, по можливості оперативно. Обстановка була напруженою, щось можна було зробити інакше або краще, але ми мали тих законодавців, яких обрали. Тобто, які втілювали уподобання виборців в 2012 році. Після втечі Януковича частина регіоналів вийшла з правлячої коаліції, проте обрані депутати - вони ж залишились, їх не міняли.
Єдине, до чого можна прискіпатися, то це відсутність в Конституції пункту про самовільне полишення посади президента. Так, цього не передбачили, не вистачило фантазії. Так що слід було робити? Почекати, поки буде внесено зміни в Конституцію, кілька років? Притомних пояснень я за ці роки не бачив.
На мою думку, було зроблено так, як і належить. Була легітимна ВР, і вона прийняла рішення.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Рене Декарт
Ну,я как бЭ и сейчас в Днепре.
Бороться с окуппантом конечно готов!!! Тем способом,что я являюсь ценнейщим украинским генофондом,и когда Микелку с Ведьмой буряты закатают танками -я буду продолжателем украинского рода.
Ну,типа Авраамом.
Так что меня надо евакуировать при первых же выстрелах. И переместить в какое то кафе Австрии. Или Швейцарии.
Доброго вечора, ми з України-
Интернет-магазин автомобильных аккумуляторов,доставка,установка.Тел.096 299 06 06 ; 095 080 22 10 ; 063 119 07 17 ; 788 83 70. http://www.avtomag.dp.ua
Рене Декарт
Примеры на которых стоит учиться у Армии США.
Интернет-магазин автомобильных аккумуляторов,доставка,установка.Тел.096 299 06 06 ; 095 080 22 10 ; 063 119 07 17 ; 788 83 70. http://www.avtomag.dp.ua
Все напряжённо ждут от постхумана картинку или стихотворение )))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks