| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Срочный брифинг генсека НАТО после возможной передачи США ответа России на требования безопасности
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Интернет-магазин автомобильных аккумуляторов,доставка,установка.Тел.096 299 06 06 ; 095 080 22 10 ; 063 119 07 17 ; 788 83 70. http://www.avtomag.dp.ua
Вечірній брифінг Блінкена.
Основне:
раніше ми порушили кілька запитань. Транспарентність довкола України, контроль над озброєннями, ракети в Європі. Наша відповідь була скоординована з НАТО та Україною
Ми передали нашу відповідь Конгресу, пізніше сьогодні я виступлю перед ним. Ми не будемо публікувати нашу відповідь
На Україну будуть нові постачання зброї найближчими днями
Частина наших санкцій щодо Росії стосуватиметься експортного контролю
Українська економіка постраждала від цієї кризи Ми з союзниками шукаємо шляхи допомоги їй
Ми готові до будь-якої відповіді.
Наше посольство у Києві продовжить свою роботу
у письмовій відповіді містяться ті тези, які ми озвучували в останні тижні
є багато речей для спільної роботи з Росією, якщо Росія цього хоче. Рішення за Володимиром Путіним
Ми дали зрозуміти Росії, що є два шляхи: дипломатичний та шлях стримування у разі російської агресії
рівень консультацій та координації з європейськими партнерами безпрецедентний, включаючи Німеччину. Німеччина з нами щодо російської агресії в Україні
всі варіанти щодо санкцій, включаючи персональні санкції на Володимира Путіна, зараз розглядаються
у нашій письмовій відповіді зібрані наші та російські занепокоєння, а також галузі взаємного інтересу.
(с.)
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Интернет-магазин автомобильных аккумуляторов,доставка,установка.Тел.096 299 06 06 ; 095 080 22 10 ; 063 119 07 17 ; 788 83 70. http://www.avtomag.dp.ua
Тем самым рф своими же руками торпедирует Минск-2...
Чем лишний раз подтвердит на весь цивилизованный мир,
что рф имеет в виду любые подписанные ею договора и обязательства.
Правда, возможен небольшой побочный эффект - официальное признание рф
спонсором терроризма сепаратизма на всех уровнях.
Такие вещи как бы способствуют отрицательному росту внешнего имиджа.
Востаннє редагував Traveler: 26.01.2022 о 22:39
Никогда не говори - "НИКОГДА" !
Traveler, так то ж Раша. Что у Пути на уме мы же не знаем. По минским тупик. Мы их подписали, но договариваться с сепаратистами не желаем (хотя по минским должны договариваться с сепарами).
Было бы честно от них (минских) отказаться....Но не отказываемся и с сеперами договариваться не желаем. Вот и тупик.
Или я в чем-то не прав?
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Це ви здається щось не розумієте. Російські війська і так там були присутні у дуже значній кількості під час активних бойових дій. Те що вони вже не будуть зафарбовувати свої знаки на техниці на боєздатность це не дуже вплине.
Вони лякають що окрім того ще й розпочнуть свої стратегічні ракетні та авіаційні удари… Хіба що тільки це зміниться.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Про Німеччину, її особливу позицію, про можливу вісь Берлін - Москва - Пекін і інші захоплюючі речі. Про місце України в прогнозованих подіях, включно з можливою війною. Для тих, хто не пошкодує 54хв., щоб послухати Небоженка.
" НЕБОЖЕНКО: ПЕКИН ТРЕБУЕТ ОТ РОССИИ ДОКАЗАТЕЛЬСТВА УХОДА ОТ ЗАПАДА, ИЛИ ИСТОРИЯ ПОЛУОСТРОВА ДАМАНСКИЙ"
http://www.ukrlife.tv/video/politika...rova-damanskii
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks