Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 689 з 963 ПершаПерша ... 189589639679680681682683684685686687688689690691692693694695696697698699739789 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 19260, показано з 13 761 по 13 780.

Тема: Петр Порошенко

Дописів
    1 379

Типово

Я нікого, упаси боже, не обзиваю, а спираюсь на загальновідомі факти. Приміром, публікацію 2009 року.
    https://www.narazi.media/poroshenko-...-hresnij-hodi/

Дописів
    56 408

Типово

Цитата Допис від Long Переглянути допис
    Але ти взяла на себе відповідальність за приміром дітей своїх читачів коли почала цю тяганину зі складами...
    І як тобі вірять прості громадяни??! Не клянуть за якісь втрати родини після обрання нетого президента??!
    У меня есть вопрос,я пытаюсь его обсуждать. Как гражданин страны имею полное право . А то,что никто из вас( яростных сторонников Петра Алексеевича( так и не смог внятно пояснить,почему при его президентстве и главнокомандования военные склады горели как свечи на новогодней ёлке,это ж не моя вина,а ваша.
    Ответьте ( прежде всего себе) и все встанет на свои места.) Как и на вопрос почему так " совпало", что Раша подтягивает свои войска к нашим границам именно тогда,когда у Петюни возникли проблем и ему уж очень нужны дополнительные козыри. И именно Раша ему их даёт и вот прямо вовремя.
    Верить мне или нет,каждый решает для себя сам . Мне это не особо важно. Кому любопытно,Гугл открыт для всех. Про обрання президента,вообще не очень поняла ,что ты хотел сказать.)
    Востаннє редагував Антуриум: 19.01.2022 о 00:50

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 723

Типово

Судья здоров? Не на больничном?
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від Vovan_ Переглянути допис
    Я нікого, упаси боже, не обзиваю, а спираюсь на загальновідомі факти. Приміром, публікацію 2009 року.
    https://www.narazi.media/poroshenko-...-hresnij-hodi/
    А я просто констатую факт що це був єдиний із українських політиків якого офіційно почали кликати саме мультимільйонером як це прийнято в будь якому розвиненому суспільстві.

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    У меня есть вопрос,я пытаюсь его обсуждать. Как гражданин страны имею полное право . А то,что никто из вас( яростных сторонников Петра Алексеевича( так и не смог внятно пояснить,почему при его президентстве и главнокомандования военные склады горели как свечи на новогодней ёлке,это ж не моя вина,а ваша.
    Ответьте ( прежде всего себе) и все встанет на свои места.)
    Тому що є диверсійні группи які їх палять в той час як сили територіальної оборони ще небули сформовані.
    Вас задовільняє така відповідь??!

Дописів
    1 379

Типово

А я просто констатую факт що це був єдиний із українських політиків якого офіційно почали кликати саме мультимільйонером як це прийнято в будь якому розвиненому суспільстві.
    Та хай на здоров'я був би мільярдером. Це не є чимось непристойним. Він як ніхто інший знав, як у нашій країні роблять гроші мільярдери. У нього був шанс змінити той стан речей, щоб дійсно країна стала цивілізованою. В країні, саме головне, не запанувало верховенство права. Я вже не кажу про те, щоб ці зміни стали незворотніми. Натомість, він сам тепер потерпає від тої системи, яку він плекав усі 5 років президенства. Велич історичних постатей можна розгледіти тільки через багато років. І, звичайно, історію пишуть переможці.

Дописів
    8 158

Типово

Та хай на здоров'я був би мільярдером. Це не є чимось непристойним. Він як ніхто інший знав, як у нашій країні роблять гроші мільярдери. У нього був шанс змінити той стан речей, щоб дійсно країна стала цивілізованою. В країні, саме головне, не запанувало верховенство права. Я вже не кажу про те, щоб ці зміни стали незворотніми. Натомість, він сам тепер потерпає від тої системи, яку він плекав усі 5 років президенства. Велич історичних постатей можна розгледіти тільки через багато років. І, звичайно, історію пишуть переможці.
    І він цей стан змінив...
    Саме на ту модель яку визнають в будь якій цивілізованій країні за єдину можливу. Ви хіба думаєте що вам Зеленський щось нове нікому невідоме зможе придумати??! І кому ви тоді будете потрібні??!

Дописів
    1 379

Типово

І він цей стан змінив...
    Якби змінив, то не організовув би шоу у скрутні для країни дні, розхитуючи ситуацію. Чи може ті люди, що його "зустрічали" оформили відгули за місцем роботи, поїхали у Київ та ще й за свій рахунок харчувались? Це не зміна країни, а її знищення. Маючи такі статки він, звісно, може у разі початку бойових дій хутко помчати в аеропорт, мотивуючи водія авто російською лайкою.

Дописів
    8 158

Типово

Якби змінив, то не організовув би шоу у скрутні для країни дні, розхитуючи ситуацію. Чи може ті люди, що його "зустрічали" оформили відгули за місцем роботи, поїхали у Київ та ще й за свій рахунок харчувались? Це не зміна країни, а її знищення. Маючи такі статки він, звісно, може у разі початку бойових дій хутко помчати в аеропорт, мотивуючи водія авто російською лайкою.
    Та капець...
    І покинути свої джерела тих статків які має на необізнану людину вроді тебе??! Порошенко саме тому і визнаний Національним героем України що він навіть якби хотів то незмігби такого собі дозволити, єдина можливість для нього це вивести існуюче суспільство "в люди" такби мовити. Щоб його визнавали в будь якій цивілізованій країні світу за своїх зрозумілих.

Дописів
    84 378

Типово

хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    7 525

Типово

нехрен прокуратуре в такие дни политическим преследованием заниматься, а семье президента в такие разтакие дни валить на Сейшелы - тоже нехрен

Дописів
    56 408

Типово

Тому що є диверсійні группи які їх палять в той час як сили територіальної оборони ще небули сформовані.
    Вас задовільняє така відповідь??!
    Неа.
    Аж нияк не задовольняет.
    Порошенко (на то время ) ж был не хрен собачий , а президент страны и главнокомандующий . И он нифига не предпринял после первого сгоревшего склада,чтоб это не повторилось. Нравится вам это или нет,но это факт.
    И более того,он не закрыл свое производство в стране агрессора,а тупо переписал его на приближенных особ. Так,что хоть вы тут лусните, а он таки никакой не герой и не патриот. И уж тем более не президент. Ему свои миллионы дороже всех нас вами вместе взятых.

Дописів
    56 408

Типово

Цитата Допис від Порохобот Переглянути допис
    нехрен прокуратуре в такие дни политическим преследованием заниматься, а семье президента в такие разтакие дни валить на Сейшелы - тоже нехрен
    А преступления расследовать как раз бы и надо всегда и везде. И доводить до ума. Чего в данном конкретном случае ,я уверенна,не будет. И ты прекрасно понимаешь,что не будет не потому,что преступлений не было,а по совсем иным причинам.

Дописів
    56 408

Типово

Та капець...
    І покинути свої джерела тих статків які має на необізнану людину вроді тебе??! Порошенко саме тому і визнаний Національним героем України що він навіть якби хотів то незмігби такого собі дозволити, єдина можливість для нього це вивести існуюче суспільство "в люди" такби мовити. Щоб його визнавали в будь якій цивілізованій країні світу за своїх зрозумілих.
    Я тут шото нипанила.)
    Так он герой или не может покинуть источники своих статкив?)))
    Ты б уже определился.

Дописів
    7 525

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    А преступления расследовать как раз бы и надо всегда и везде. И доводить до ума. Чего в данном конкретном случае ,я уверенна,не будет. И ты прекрасно понимаешь,что не будет не потому,что преступлений не было,а по совсем иным причинам.
    Не было преступлений. Такие как вы и Хресту преступления бы нашли (и нашли).

Зависть и неблагодарность человеческая не имеет границ

Дописів
    56 408

Типово

Цитата Допис від Порохобот Переглянути допис
    Не было преступлений. Такие как вы и Хресту преступления бы нашли (и нашли).

Зависть и неблагодарность человеческая не имеет границ
    А такие как вы,и Иуду б,продавшего Христа за 30 серебрянников ,оправдали.
    В котлах главнокомандующий ,по вашему мнению и с ваших же слов, не виноват. Он не знал где его войско. Склады оружия горели один за другим - он тоже не виноват,не егож компетенция. !!!???? В паенииэкономкистраны ( даже его собственное состояние уменьшилось в половину за время его правления) он,по вашему тоже невиноват.
    Короче не президент а " я не я и хата не моя ..". И у него ж в отличии от нынешнего,была команда профессионалов. И пандемии с к лохдаунами не было.
    Удивительно,что за него ещё хоть кто-то
    голосовал.
    Про зависть и неблагодарность улыбнул.) Вот это уж действительно аргумент уровня бабушек на базаре.)
    Востаннє редагував Антуриум: 19.01.2022 о 05:00

Дописів
    8 500

Типово

Невже тема про китайський вірус всьо?

Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ,
    військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

С "вирусом" продолжение будет сегодня в 14-00 и как раз в этой теме.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 395

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Альтернативна секта теж нічого так сформована.
    Йоран, ну почему вы не ездите бухим по встречке или не суете руку под циркулярку?
    возможно есть ПДД и ТБ? и вы понимаете, что они написаны смертями и несут возможные последствия?
    но в случае с планами на время войны вы ими пренебрегаете вместе с педротурчом
    так и тут, хотел пропетлять, но не вышло, теперь маемо те що маемо
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    3 279

Типово

У нього був шанс змінити той стан речей, щоб дійсно країна стала цивілізованою. В країні, саме головне, не запанувало верховенство права. Я вже не кажу про те, щоб ці зміни стали незворотніми. Натомість, він сам тепер потерпає від тої системи, яку він плекав усі 5 років президенства.
    Обычная ошибка несведущего человека.
    Кабы у нас было самодержавие - тогда судейская реформа прошла бы за сутки - один состав на нары, новый одеть в мантии.
    А вы попробуйте реформировать суд. Или хотя-бы уволить судью. Нет у президента таких полномочий. И в парламенте Пороху крепко мешали его противники.
    И если суд первой инстанции и уволит судью, он в другом суде найдет защиту. Еще и компенсацию вытребует.
    У нас, похоже, вообще не прописан механизм смены судей - разве что сами захотят.
    А как с этой гангреной бороться даже приблизительно не представляю.

Сторінка 689 з 963 ПершаПерша ... 189589639679680681682683684685686687688689690691692693694695696697698699739789 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті