Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 600 з 963 ПершаПерша ... 100500550590591592593594595596597598599600601602603604605606607608609610650700 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 19260, показано з 11 981 по 12 000.

Тема: Петр Порошенко

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    22 433

Типово

Цитата Допис від VitЁk Переглянути допис
    Мне глубоко пох на то, кто стоит во главе.
    я даже имени его знать не хочу.
    до тех пор пока он хорошо выполняет свои обязанности и государство работает нормально.
    как только идет сбой...мне пох кто он. патриот, ветеран, инвалид, герой, нищий, олигарх.
    он становится мразью и место его в тюрьме.
    несите следующего.

вы наверное никогда не встречали здесь мою модель "выборов"
    повторю
    объявляются выборы(през, рада, местные не важно(эта же модель применима к набору сотрудников в полицию и прочие органы)). регистрация желающих. и поголовный расстрел.
    второй тур. регистрация и тот же расстрел.
    и так до тех пор, пока не пропадут желающие.
    а потом назначаем жеребьевкой.
    Тебя мужем своей жены тоже назначили жеребьевкой после расстрелов? Ты не дарил цветы, у вас не было романтических встречь и не стеснялись ходить в туалет? Тебя нашли на мусорнике, привели заухо и женили?
    Ичо у тебя в ментальном принципе противластия говно только тот из пяти, кто тормознул войну как президент и дал возможность привести в порядок Днепр другому, как мэру?
    Шо за срань ты стал нести в последнее время? Был же человеком. Нинато заболел шоле?

Дописів
    84 379

Типово

Цитата Допис від VitЁk Переглянути допис
    ... жеребьевкой.
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    84 379

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    И так не так, и эдак не годится)).
    куда электорат не целуй, у него всюду находится жопка
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 469

Типово

Красота - она сами знаете где

Дописів
    84 379

Типово

Красота - она сами знаете где
    в страшной силе!

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Да, для тех, кто учит в школе)). Не подумала об этом. Вы правы. Но это не есть хорошо, кмк.

Для тех, кто учит на слух-в быту, в обществе, для них говорить проще)).

Сейчас, кстати, при изучении языков, норм преподаватели рекомегдуют отстать от детей с грамматикой. До определенного уровня овладения разговорной речью. Главное научиться понимать и говорить. Тогда и теория языка наложится проще.
    Я немного не про то.
    Разговор предполагает определенную динамику. А когда мысленно переводишь фразу на украинский темп разговора существенно снижается. А если ещё не получилось перевести и начинается перестройка переводимой фразы... Разговора не будет.
    А писать, это по умолчанию монолог и никто в шею не гонит.

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Я немного не про то.
    Разговор предполагает определенную динамику. А когда мысленно переводишь фразу на украинский темп разговора существенно снижается. А если ещё не получилось перевести и начинается перестройка переводимой фразы... Разговора не будет.
    А писать, это по умолчанию монолог и никто в шею не гонит.
    Втомуто і справа...
    Динаміка розмови українською і російською значно відрізняються одна від одної. Я тому саме українській і надав перевагу
    Справа в тому що чим повільніше протікає розмова тим зручніше виявити в ній косяки які провокують якісь негаразди. Російською так нажаль невдасця, у росіян взагалі як в тому мігу чим маневреніше тим як їм видається краще але вони просто упускають той факт що людина яка розмовляє українською може розраховувати на помірний режим контролю зовні )) в той час як росіянин просто таки вимагає обов'язкового наглядача з автоматом якому дозволили дотогож відкривати вогонь на ураження при першійже "кривій" фразі.

Дописів
    7 525

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Шо и экономикой тоже не занимался? Ну да. Ему ж было некогда . Он гетьманскую булаву полировал.
    Хороший президент! Надо брать.
    А давайте уже весь список чего он будучи президентом не знал и чем не занимался.)
    Ну ты.. Только этим (агитацией инвесторов) и занимался. До того что это у "мудрого народа" вошло в анекдот.

Еще раз напомню, что он вывел страну из мусорного рейтинга, в который ее втащил янык.

А Зеленский теперь хвастается, как он классно может брать кредиты.

Порошенко не мог.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Как все просто с точки зрения определенных категорий населения. Заговорил на нужном языке и процветаешь. На самом деле оно так не работает. И это я ща не про украинский русский...
    ЗЫ для того, что бы говорить на языке, на нем нужно думать, а не переводить онлайн...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Как все просто с точки зрения определенных категорий населения. Заговорил на нужном языке и процветаешь. На самом деле оно так не работает. И это я ща не про украинский русский...
    ЗЫ для того, что бы говорить на языке, на нем нужно думать, а не переводить онлайн...
    Вибачте але хіба думати важко??!
    Чи хтось може проконтролювати на якій мові ви думаєте??!

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Работает.
    Вот хочу, что бы армия была исключительно украиноязычная, всех, кто не на мові - в запас.

Дописів
    84 379

Типово

Вибачте але хіба думати важко??!
    у нас в 22му році будуть номінації? я тут дотепність року знайшла
    Востаннє редагував Мафальда: 09.01.2022 о 13:37

Дописів
    8 502

Типово

Цитата Допис від Long Переглянути допис
    Втомуто і справа...
    Динаміка розмови українською і російською значно відрізняються одна від одної. Я тому саме українській і надав перевагу
    +++

Так, мова - це не просто комбінації звуків. Це спосіб життя. В українській більше оборотів з добрими жартами. Розмова ллється повільно, весело...
    Приклад - переклад усім відомого "Альфа".
    Або життєвий:
    Куме, ви такий придумкуватий!, што в піріводє на руцкій означає люб'язне "дьі пашол тьі!"

Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ,
    військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Дописів
    8 502

Типово

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    Работает.
    Вот хочу, что бы армия была исключительно украиноязычная, всех, кто не на мові - в запас.
    В утіль

військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Дописів
    25 963

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    В утіль
    кто то мешает?))

Дописів
    8 502

Типово

Мокша тут як тут!

Дописів
    25 963

Типово

Мокша тут як тут!
    ты лучше за медведчука переживай)) не обижают?

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    у нас в 22му році будуть номінації? я тут остроуміє року знайшла
    Не лише ти))
    Я тому і почав свого часу грати в симулятор, причому саме на мігі щоб зрозуміти культуру поводження пілота в повітрі
    Починав з міга, а потім перейшов на супер себра, і раптом зрозумів чому саме радянського пітлота винищувача вважали дебілом просто)) Американський пілот просто мав обмеження які недозволяли йому виконувати просто небезпечні фігури, в той час як росіянина ніхто не обмежував в подібних маневрах на апаратному рівні. Звідси і неможливість для радянського пілота виконати просту і грамотну посадку саме на супер сейбрі)) тому що будь яке недотримання фактичної траекторії недозволяє просто скинути газ на мінімум. Супер сейбр в такому разі виглядає просто як машина яку неможливо взагалі посадити на швидкості 200 миль він летить по прямій не сідаючи. А виконати посадку з подачею газу на мінімал як це можна побачити в відео зазвичай, та щей з кутом по тангажу до 5 градусів можливо лише витримавши всі параметри фактично.

Дописів
    84 379

Типово

Цитата Допис від Long Переглянути допис
    ...
    не хвилюйся, генератор маячні року теж буде твій: ніхто не претендуватиме

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

В утіль
    Согласен.
    Что бы в армии тыщ 10 осталось.

Сторінка 600 з 963 ПершаПерша ... 100500550590591592593594595596597598599600601602603604605606607608609610650700 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті