Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 901 з 1652 ПершаПерша ... 40180185189189289389489589689789889990090190290390490590690790890991091195110011401 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 33029, показано з 18 001 по 18 020.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Звідки Ви
    Maryland -> Ohio -> New Hampshire, USA
    Дописів
    21 688

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Вариант-проникли (вертолет, танк, пограничная собака) на територрию Беларуси со стороны Украины-Кричит Григоровыч, памажите нас атаковали. А помощники вот тут рядом в кустах уже сидят ждут. Надо же спасать братский народ беларуси, мы завсегда за своих.
    Ну это такое..
    А на самом деле поиграют типа в покер.. Мы там одна из ставок
    Вы намекаете на то что белорусы будут сражаться с украинцами, а джойстиками будут управлять из Москвы и Вашингтона?
    Ну, в принципе, если раскачать ситуацию (к примеру как с тем же вертолётом якобы залетевшем/а может без якобы с Украины в Беларусь), то как вариант...
    Локальная войнушка по любому лучше 3-й мировой.
    Без подписи

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 423

Типово

А "зеленые человечки", хрен поймешь кто они и откуда. А джойстики да, там.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Posthuman Переглянути допис
    Ведьма,а шо тогда укромир???

От всех получать пиз**ли,всем жопу подставлять,да?
    Знову скрєпи полізли.
    Який укромір? Нема такого.
    Є цивілізація, до якої ви хоч тушкою, хоч опудалом хочете притулитися, а є руцкіймір...
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    615

Типово

Ну ФСЕ.... ХАНА Рашке...

Короче,брать надо ВСЮ Россию... И присоединять к Нэньке....
    Правильно Олег. Пора кончать с междоусобицей и твёрдой рукой объединять славянские народы под киевской булавой!

Дописів
    615

Типово

Цитата Допис від Илларион Переглянути допис
    Локальная войнушка по любому лучше 3-й мировой.
    Если с двух сторон на заднем плане большие дяди, то локальная войнушка может неожиданно вырасти в мировую.

Звідки Ви
    Дописів
    21 688

Типово

Цитата Допис від Taraskul Переглянути допис
    Если с двух сторон на заднем плане большие дяди, то локальная войнушка может неожиданно вырасти в мировую.
    Риск есть конечно. Вот поэтому во вторник большие дяди будут разговаривать и обсуждать сложившуюся ситуацию.
    Без подписи

Дописів
    24 545

Типово

Мне любопытно откуда у Бильд карта наступления.
    В генштабе российской армии имеется “крот”? ))

Теперь нет смысла в российском наступлении. Всё раскрыто, обнародовано, показано и рассказано.
    А во вторник Байден “нагнет” Путина и всё. Ну, так по крайней мере думают некоторые форумчане, которые всё ещё верят в “Байден прыйде, порядок навэдэ”.
    Очевидно безпосередньо від рашистських дипломатів. Типо якщо ви не підете нам на поступки ми ось це зробимо.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Правильно Олег. Пора кончать с междоусобицей и твёрдой рукой объединять славянские народы под киевской булавой!
    поясни это МикЭле и Ведьме....

Им на государство Украина -насрать по сути....
    Для них это временное жупелко... Этот трупик будет их билетиком в прекрасную цивилизацию...)))

Микелке дадут цИлиндр и трость,и нарекут пЭром,а Ведьма будет пить чай в Букингемском дворце с Королевой.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

поясни это МикЭле и Ведьме....

Им на государство Украина -насрать по сути....
    Для них это временное жупелко... Этот трупик будет их билетиком в прекрасную цивилизацию...)))

Микелке дадут цИлиндр и трость,и нарекут пЭром,а Ведьма будет пить чай в Букингемском дворце с Королевой.
    Це ви себе представником слав'янського народу вважаєте?
    А чого це? Ви руцкомирні, а які вони слав' янє?
    Поцікавтися, там від слав'ян зараз тільки пращури бєларусів, українців і поляків. Всі інші - угро-фіни і татари.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Дописів
    21 688

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Очевидно безпосередньо від рашистських дипломатів. Типо якщо ви не підете нам на поступки ми ось це зробимо.
    Шантаж?
    Похоже на то. Поэтому я не верю в реальную войну.
    Думаю что гибридная война устраивает Россию.
    Так что если в ближайшие дни/месяцы большие дяди не договорятся, то всё останется как есть.
    Без подписи

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Микела,сИкока вас осталось?

Сикока мОлОди желает тут остаться после школы?

Может вы и им не рОзпОвИлЫ про ваше майбутне?
    Хіба молодь може витримати твоє та більшості божевілля? Забігла на край світу, що не мучитися з такими, як ти.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Хіба молодь може витримати твоє та більшості божевілля? Забігла на край світу, що не мучитися з такими, як ти.

Микелка,молодь бИжыть от ваших вЫшИванок и лАпухов...

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Мне любопытно откуда у Бильд карта наступления.
    В генштабе российской армии имеется “крот”? ))

Теперь нет смысла в российском наступлении. Всё раскрыто, обнародовано, показано и рассказано.
    А во вторник Байден “нагнет” Путина и всё. Ну, так по крайней мере думают некоторые форумчане, которые всё ещё верят в “Байден прыйде, порядок навэдэ”.
    Просто Україна має професійну армію, яка має бойовий досвід у війні з підступним ворогом. Ніхто нікого не буде нагинати. кожен буде продовжувати свій курс, бо головне завдання кожної армії, кожного політика запобігти вторгненню. На перемогах виставляються вимоги, які сторони намагаються спростувати.

Дописів
    842

Типово

Что-то мне подсказывает, что чехи, поляки, словаки будет против. Да и сербы не захотят. Это ж вы там в Москве думаете, что славяне-это только три народа))

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

ти молись, молись, може твої заклинання комусь допоможуть, ну ніяк молоді, яка таке просто не сприймає.

Дописів
    46 288

Типово

Першим звання Героя України отримав Дмитро Коцюбайло, позивний Да Вінчі.

Да Вінчі - доброволець і командир 1-ї штурмової роти ДУК “Правий сектор”. І це перший в історії незалежної України доброволець, якого відзначено такою нагородою.
    Герою сьогодні 26 і на фронт він пішов просто з Майдану у 18 років, кинувши навчання в художньому коледжі. За вісім років війни він був не на фронті приблизно місяці два.

«Ми знаходимось на фронті постійно, в нас нема ротаційних моментів, тобто, хлопці міняються періодично, але так, щоб наш підрозділ вийшов із зони бойових дій, такого не було. Відколи ми зайшли, це в 2014-у році, так до цього часу ми і не виходили з фронту.»

«Війна - це означає, що ти не тільки стріляєш влучно і вмієш окопатися, це ти кожного дня працюєш з особовим складом, говориш з людьми, слідкуєш за тим, щоб в них не було конфліктів між собою. А це можливо тоді, коли хлопці постійно пам’ятають про те, що в них велика спільна мета - Україна та її цілісність»

«Путін - це ідол для них, так. Не знаю, чи війна припиниться, коли він помре, ми маємо просто готуватися завжди до найгіршого сценарію, і так ми і робимо. Є закон нашої держави, є територіальна цілісність. Кожен, хто приходить на територію нашої держави зі зброєю, має бути знищений. Все. Дуже просто. А які там в них причини - пропаганда чи просто така сильна любов до Путіна - мені все одно»

"Перше, що я зроблю, коли ввійду в Донецьк? Зроблю ще одну базу. Хорошу, якісну, щоб хлопцям було там затишно і зручно. База - це ж як другий дім. В Донецьку має бути база Правого Сектору".

"Мета у нас одна - відправляти ворогів у пекло".

"Не всі люди готові воювати, навіть серед тих, хто дуже довго готувався і дуже гучно про це розповідав. І для мене це звання, яке мені присвоїли, героя України, воно настільки для мене важливе, ви собі не уявляєте. Я досі в це не вірю. Це ж визнання не тільки мене, це визнання всього добровольчого руху.

"З липня 2020 по майже грудень було заборонено все: літати, копати, стріляти, провокувати. Тобто, ми бачили сєпарів, які собі там щось копають, але їх не можна було чіпати. Вони там собі копали, укріплювалися, і це була дуже велика наша помилка що ми ніяк на це не реагували, бо вони укріпилися дуже добре, нам тепер буде складно їх звідти вибити.

"Я вважаю, що це визнання від всього українського народу і визнання не мене навіть, а всіх добровольців. Це не тільки моє. Я цю нагороду привезу на базу, і вона буде там, тому що це наше спільне, це всім хлопцям належить. І, звісно, це такий стимул продовжувати, я вам не можу передати".

Читайте інтерв'ю повністю, там ще дуже багато чого важливого і цікавого.
    И життествердного

https://lb.ua/society/2021/12/04/500...y_zrobiti.html
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

ЗабУв,забУв!!!

Я щЕ Казахстан забУв!!! Вин тЭж наш!!!

Ось шо ваш пЫсьмЭннык пЫшэ:
    https://day.kyiv.ua/ru/article/istor...-razdeleniya-6

Дописів
    26 073

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    ....
    Да Вінчі - доброволець і командир 1-ї штурмової роти ДУК “Правий сектор”. І це перший в історії незалежної України доброволець, якого відзначено такою нагородою.....
    когда то ж надо начинать

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Першим звання Героя України отримав Дмитро Коцюбайло, позивний Да Вінчі.
    Так это что, Зеленский молодец ?

Дописів
    26 073

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Так это что, Зеленский молодец ?
    нет, то Петр Алексеевич просто не успели...наградные документы подписал, а наградить не успели))

Сторінка 901 з 1652 ПершаПерша ... 40180185189189289389489589689789889990090190290390490590690790890991091195110011401 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті