| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ГДЕ садят? Покажи, парнокопытное, хоть одно дерево, посаженное по программе зелёного клоуна "Миллиард деревьев"!
Наконец-то ты понял, кто ты есть.
Это только дегенераты вроде тебя любят ЗА ЧТО-ТО. Жаль твоих близких, которые вынуждены из кожи вон лезть, чтобы угодить тебе, а то ж ты перестанешь их любить.Любить можно, если есть за что.А у ЗДОРОВЫХ людей любовь БЕЗусловная. Я своих родителей, дочь, брата люблю просто за то, что они ЕСТЬ. И Украину люблю просто за то, что она ЕСТЬ.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
по ходу ты Сань из той эпохи, помнишь ты кричал, что кто то тут защищает Медведчука, да нет Сань, защищали не Медведчука, а страну и ее институты, куда пришли зебилы.
зы. недавно глубоко смешной для меня лешик гончаренко родил очень емкую и точную фразу "Я не против Зеленского, я против того, что он разрушает основные государственные институты, ставя под угрозу саму государственность", а ты "буржуа, буржуа", нихера просто тупое, жадное зебыдлоЯкщо Венедіктова думає, що в Україні знайдеться суддя, який погодиться засудити Медведчука за виконання доручень невстановленого слідством керівника оперативного штабу АТО та невстановленого слідством президента України, то можна лише висловити співчуття її чоловікові, який змушений жити з такою ідіоткою.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
впізнаю ТОГО Глобуса
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
Медведчук уже примелькался, начиналось всё мощно (ну, с т.з 73) , а в итоге вышло в писк. Или пук.
На гастроли квартала с одной и той же программой стало ходить меньше почитателей, посему теперь программа - Ахметов. Теперь он - "красивое". Временно, конечно.
Когда и это выйдет в пук, будет новая программа этого лядского цирка.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
.. известно, кто у нас "Созидатель" ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
https://www.ukrmilitary.com/2021/09/groshove-na-60.html
24 вересня 2021 р.
https://www.pravda.com.ua/news/2021/12/3/7316117/Останній раз грошове забезпечення підвищували на початку 2019 року. Тоді загальний розмір місячного грошового забезпечення у середньому зріс на 30%. Наступне підвищення планується наступного року, у середньому на 60%
3 грудня 2021
Резніков
Не такое красивое, как Ахметов, конечно. Впрочем, 73 оно и не надо."Мінімальна моя задача… сьогодні в середньому солдат отримує 10 тисяч 200 гривень, а середня мінімальна можливість заробляти - 14300 грн, тому як мінімум моя задача на 30% збільшити таку можливість.
Для того щоб це відбулося в наступному році, потрібно плюс 18 мільярдів гривень. Їх, на жаль, сьогодні в державному бюджеті немає, тому ми будемо шукати компромісні рішення: протягом 3 років вибудуємо модель зрозумілу, прозору, а найголовніше – справедливу".
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Глобус, у меня последнее время создалось впечатление, что ты просто панически боишься всего нового. При том это я ща о глобальном масштабе. А не только об Украине. Раньше я думал, что это просто влияние пророссийской пропаганды. Ща уже наверное так не думаю...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks