Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2137 з 2532 ПершаПерша ... 113716372037208721272128212921302131213221332134213521362137213821392140214121422143214421452146214721872237 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 42 721 по 42 740.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    один уже бегал за Зеленским по стадионам))) хотя опять же - если работает, то почему нет
    Каким боком стадион к судам?
    Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    И инвесторы потекут рекой. Только куда - в/из?
    Из, разумеется. Но в видосиках скажет, что в. И у Быдлошурега опять случится зелёный оргазм.
    Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Знаю. Работа называется. Потому что бесплатно так вылизывать такой обосранный зад власти бесплатно не возможно. В здравом уме ))
    Да мне кажется, что там уже давно не только работа. Там явно еще и какие-то препараты в него вливают.
    Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Госдеп серьезно отнесся к заявлению Зеленского. Так что похоже основания для такого заявления у Зеленского таки были...
    Ну, об этих основаниях ему подробно придётся рассказывать в суде. Т.к. Ахмет, похоже, тоже собирается подавать в суд.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Dereza Переглянути допис
    Зачем?) Что бы что?)
    Тебе не понять. Иди блей в ковидную тему.
    Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Ні, ви нічого не показуєте, ви просто кожен раз повторюєте : Земля плоска. От бачите, як я вас зробив. Бє-бє-бє...
    +10000
    Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    а це ми сьогодні позитивних блогерів не читали. така ж методичка у серьожи іванова:
    Теперь мы знаем, что хамство, оскорбления, обвинения в преступлениях БЕЗ решения суда, истерика, затыкание рота и пр. из уст ПРЕЗИДЕНТА - это, оказывается, называется РАЗГРОМОМ.
    Я посмотрела только три момента прессухи: с Бутусовым, Шустером и Ткачом. Это жесть! ТАК стыдно, да еще и не за себя, мне никогда еще не было.
    Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    У меня одного такое впечатление, что эти ролики только повышают Зелину популярность?
    Да, у тебя одного. Хотя нет, еще и Гнидошурега. Психиатр вам в помощь.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Порохобот Переглянути допис
    Это была цитата, маразматик
    Кому Вы объясняете? Оно же из бутылки не вылазит - там мозги уже давно алко-помои заменили.
    Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    Цитата Допис від Порохобот Переглянути допис
    Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    соси
    ой куда мне до тебя и твоего стажа
    далеко.
    Теперь мы знаем, как зарабатывает себе на дешёвое бухло циферный алкаш: отсасывает.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Прошу прощения.
    Я, обычно не пью, но сегодня пришлось, с горя, после просмотра прессухи Зеленского.
    ЭТО ОН, СУКА, МЕНЯ СПОИЛ !!!!!
    Не переживай, протрезвеешь скоро.
    )))))))))))))))))))))))))))))))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Вирус яселек имени парнокопытной козы оказался еще более заразным, чем ковид: не думала, что на форуме СТОЛЬКО дебилов, считающих верхом ума и оригинальности выставлять СВОИ высеры за цитаты других.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Мои завистники решили меня достать ?
    Ну, ничего, Я ВАМ ПОКАЖУ !!!
    ВСЕ ПОД СУД ПОЙДЕТЕ !!!!!!!
    ))))))))))))))))))))))))))))))))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Volodymyr Ariev
    4 ч. ·
    Хлопчик маленький
    Сів в вертольот,
    Смачно закинув
    В рот бутерброд.
    Довго сміявся
    Рінатів пілот:
    Той бутерброд
    Зробив хімзавод.

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Не знаю, есть ли основания для такого заявления, но ход от Зеленского гениальный. Все шли мочить этого лоха. А получилось.... ну получилось как получилось. Да и Ахметову нужно теперь отмываться. Обвинение то серьезное. И более чем уверен, что Ахметов делал шаги которые можно однозначно трактовать как подготовку госпереворота. В очередной раз браво президент. Зеленский стал политиком. А вы волновались.... правда не факт что это хорошо для Украины. Хоть он и повторил много раз, что он не такой, но играть в эти игры он научился, что сегодня и продемонстрировал...
    А получилось что лох просто обделался и даже мочить не дал. Сам все делал
    Я вобщемто такое с то раз видел у блогеров в чатрулетке. Когда ватан начинает гореть, блогер просто молчит и наблюдает как чудо "на том конце провода" само себя позорит.
    Но от президента я такого не ожидал, думал его как то проинстректируют на этот счет. Но нет, прям дежавю какоето. Журналист задает неудобный вопрос и дальше просото сидит, молчит и наверняка внутри ржот как этот клоун сам себя позорит.
    Но возможно я плохо знаю зе-контингент, возможно для зе-фанатов этот словесный понос воспринимается как какаято величная речь найвэличнейшего... хрен их знает
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Дописів
    7 525

Типово

Что за госпереворот то хоть? В Украине пока только майданы были.

Это от майдана чтоли Ахметов должен отмываться?

Совсем сдурели.

Когда будет кричать Астановитесь?

Дописів
    46 288

Типово

У меня одного такое впечатление, что эти ролики только повышают Зелину популярность?
    Да
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

В то, что кто-то реально ГОТОВИТ госпереворот, верят только быдлошуреги. УМНЫЕ люди уже вовсю троллят по этому поводу:

Юрий Бирюков
    8 ч. ·
    Лично писал, прямо вот видел процесс.

-------------------------------------------------------
    Віталій Степаненко
    47 мин. ·
    Хто ще не придбав квиток на путч ?!
    Налєтай, нє скупісь !

Iryna Gerashchenko
    11 ч. ·
    Готуємося до госпєрєвороту з Вікторія Сюмар.
    Паралельно з Ахметовим, єслі що

Vitaliy Suddya
    5 ч. ·
    Про вовка промовка
    - Вова, добрий вечір, ви мене згадували?..
    - А это кто?..
    - Турчинов!..
    - Бля, путч, уже!..

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 513

Типово

Ура! Есть кому от всех угнетенных порошков выступить против Зели!

"Я вынужден обратиться в суд", - экс-руководитель ГУР Бурба будет судиться с Зеленским
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Андрій Білич
    5 ч. ·
    Президент України Петро Олексійович Порошенко також проглянув прес - марафон офшорного зєлі...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Ура! Есть кому от всех угнетенных порошков выступить против Зели!
    "Я вынужден обратиться в суд", - экс-руководитель ГУР Бурба будет судиться с Зеленским
    Итого после клоунского самоуничтожения имеем как минимум 5 грядущих обращения в суд (если кого забыла - добавляйте):
    - Лерос
    - Бурба
    - Бутусов
    - журналистка "Прямого" (не запомнила фамилию)
    - Ахметов (пока под вопросом)
    Не удивлюсь, если к ним присоединятся Шустер и Ткач.

"Що саме зробило цей день незабутнім?"(с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Валерій Прозапас
    4 ч. ·
    Це ж треба так доцарюватись, щоб на твоєму фоні Ахметов виглядав майданівцем, Гордон опозиційним журналістом, а Комаровський більшим державником ніж весь твій уряд.
    Не знаю навіть, якщо зараз Порох з Турчиновим якусь заяву зроблять - воно точно воєнний стан введе з переляку.
    А може Вінницю накаже бомбити, армія ж його "поважає".
    На випадок путча я тут - https://t.me/prozapas77, разом нас багато ми усі рінати, як каже падре Олександр Дедюхін

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Карл Волох
    10 ч. ·
    А знаєте, чому Грозев так однозначно відреагував на пресуху недопрезидента? Він же ніколи не сказав би такого про Путіна чи Лукашенка, хоча вони брешуть ще нанебніше. А тут - «соромно».
    Бо ми, завдяки своїм Майданам і загальному курсу в Європу, в західному світі вважаємося нацією більш-менш цивілізованою. І коли керівник буцім-то цивілізованої держави бреше всьому світові так відверто й безпомічно, не турбуючись навіть про елементарну правдоподібність - це ганьба ганебна для всієї України й людей за кордоном, котрі їй симпатизують

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Дмитро "Калинчук" Вовнянко
    23 November, 09:50 ·
    ПРЕЗИДЕНТИ НА ЕКВАТОРІ
    За «вагнергейтом» та психами Офісу президента через акції на День гідності і свободи непоміченою лишилася дуже важлива дата. Зеленський пробув президентом половину терміну відведеного йому Конституцією. Надходить час підбивати якісь результати.
    Результати найкраще сприймаються у порівнянні. І порівняємо ми Зеленського з Петром Порошенко - його головним конкурентом і противником. Благо, президентом Порошенко уже був.
    Екватор президента Порошенка наступив у грудні 2016 р. Чим міг похвалитися Петро Олексійович і його команда на той момент?
    Україна зупинила російську навалу. Була здобута перша перемога Української регулярної армії від 1919 р. – частини ЗСУ звільнили Слов’янськ. Від російських найманців були звільнені Маріуполь, Краматорськ, Бахмут, Сівердонецьк, Лисичанськ, тощо. ЗСУ показали себе дієвою силою – відбулося два рейди 95-їх і 79-ї аеромобільних бригад. Україна тоді почала локальні контратаки, були звільнені Мар’їнка та «промка» - промзона Авдіївки.
    Армію перевдягали в нову форму та забезпечували якісною амуніцією. Саме тоді розвернув свою діяльність Центр розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ генерала Марченка. Саме тоді я побачив у Центрі Марченка форму яку ми знаємо як укропіксель, сухпаї у вакуумпакетах (які нині за деякими даними припинили закуповувати), та багато іншого. Коли підприємці-кравці намагалися продавити Міноборони аби шити як звикли, сталося нечуване – до МО були запрошені блогери. Історія набула розголосу, а ЗСУ отримала якісну форму, яку зараз носять всі – від охоронця на парковці, до генерала.
    Витрати на Збройні сили зросли від 1% до 2,8% ВВП – більше ніж мінімум для країн-членів НАТО. Підняли з/п військовим – хтось пам’ятає що весь 2014 р. солдат на фронті отримував лише 2000 грн? Офіційно.
    Але не військом одним. У 2015 р. почалася декомунізація. Офіційним Днем захисника вітчини було встановлене 14 жовтня – День козацтва і День створення УПА. Почалася боротьба з корупцією. Були спрощені тендерні процедури – я пам’ятаю як значне зменшення корупції на закупівлях визнав навіть ЦПК Шабуніна. Було створене НАБУ. Було створено патрульну поліцію – існує досі.
    Була підписана Асоціація з ЄС та виконані умови, що забезпечували отримання Україною безвізу (отримала невдовзі). Був прийнятий закон «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та інші, що дали початок реформі децентралізації. Були прийняті зміни до закону про акціонерні товариства яким було покладено початок деолігархізації. За часи Порошенка статки всіх топ-олігархів відчутно впали, у Рината Ахметова – від $22,4 млрд до $3,5 млрд.
    А що у Зеленського? Перебравши події останніх років я можу назвати лише два реальних досягнення – запуск ринку землі та діджиталізація. Переконаний, чимало читачів їх такими не вважають, ринку землі українці бояться, а до роботи додатку «Дія» до біса претензій. Що бази даних для «Дії» створені за Порошенка, визнав навіть міністр Федоров. Ще одне досягнення – найдовшу прес-конференція президента (14 год.) люди теж навряд чи оцінять. Все решта більше стає в мінус президентові Зеленському. Не зроблено об’єктивно нічого. Навіть «Велике будівництво» в реальності – це урядова програма «Капітальний ремонт доріг 2018-2022 рр», яку зробили дорожчою у 1,5-2 рази.
    І як раз тут Зеленський повністю виправдав мої сподівання. Не тому що я от категорично ненавиджу цю людину, ні. Я просто дещо знаю історію нашої країни і знаю які якості мусить мати ефективний керівник в українських умовах. Я від самого початку знав, Володимир Зеленський не буде ефективним керівником. Байками про нові обличчя голови дурити можна пересічним громадянам, які потребують не керівника а чарівника, здатного за них в їхніх країні вирішити їхні проблеми. Правда ж така, що чарівників не існує. А ефективним керівником може бути людина зі зв’язками, керівничим досвідом та реальними успіхами в бізнесі та політиці.
    Між Порошенком і Зеленським перелічені здібності має лише один.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

А порошки истерят потому что переворот раскрыли? Или потому что их не позвали? Хотя кто то же его слил....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 972

Типово

А порошки истерят потому что переворот раскрыли? Или потому что их не позвали?
    потому-что от вавышмаркли не только не отвернулись, как бы порошки не старались.
    Зеленскому и Украине, в лице Зеленского и его команды дают денег, оружие, информацию, катера, инвестиции.
    Порошенко и его адептам дают в рот. и то преимущественно негры в Галифаксе.
    конечно им обидно.

Сторінка 2137 з 2532 ПершаПерша ... 113716372037208721272128212921302131213221332134213521362137213821392140214121422143214421452146214721872237 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті