Olexandr Mel
Я ЗА вакцини, ліки, наукову (доказову) медицину, виправдані і продумані обмеження заради досягнення особистих або національних інтересів!
Мало того, купую вакцини і вакцинуюсь за потреби самостійно. Але це вакцини, яким довіряю, а не шмурдяк, який мені пропонують влити без розбору і обстеження навіть в будівельному супермаркеті, без вивчення протипоказань і без відповідальності і за наслідок за експериментальний шмурдяк, який має сумнівне походження або не пройшов повний цикл клінічних випробувань, повністю відповідатиме моїм потребам і дія якого нанесе меншу шкоду ніж можлива хвороба. Так, мені цікавлять цифри, а не байки популістів і недоумків.
А також ж Я ЗА дотримання законодавства, правил і прав ГРОМАДЯНИНА, Я ЗА верховенства права!
Я категорично ПРОТИ оскотиніння населення і диктатури, нав'язування способів мислення і прийняття ЗА МЕНЕ РІШЕННЯ в рамках мого здоров'я і благополуччя!
Моя зона відповідальності має бути моєю і не потрібно мені розказувати як жити!
Особливо тупою і безвідповідальною владою, а ще бидло-скотом, який ніколи не вмів думати і діяв лише за стадним інстинктом або вказівкою господара в особі влади.
Я ЗА обмеження і заходи логічно обґрунтовані, а не цирк і експерименти заради галочки!
Саме так починався совок і колективізація….

Bookmarks