| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Чо зразу дебил??!
Людина просто дбала про свій морально-емоційний стан і все. В мене теж симптомів жодних на наблюдалося, так шо??! Мені з дому не виходити зовсім??!
Я маску надягаю лише коли заходжу до магазину, та і то лише тому що умовно можуть оштрафувати)) В транспорті як я помітив їх взагалі мало хто надягає, тож відповідно і я забуваю періодичноРозумієте я знаю що від корони не помру)) а що до вас... мені байдуже. Якщо ви можете померти то одягайте, вакцинуйтесь, сидіть вдома.
В людини тимчасово є іммунітет...
Причому такий що який там коронавірус)) то просто дитячі забавки
Інший момент що це саме тимчасовий стан, і через деякий час іммунітет зміниться. Але чи зможе помітити цю зміну людина вчасно???
Розумієш сонечко)) подібні еволюції протікають дуже стрімко, з ранку він був, а в вечері його вже нема![]()
да. Ну там не то чтоб побочки какие-то жуткие, просто тяжело перенес - температура долго, ломота, слабость, давление штырило.
Он сам пошел в первых рядах, тогда еще вакцины в дефиците были, через связи , я думаю). Но у него ситуация - у жены три года назад трансплантация печени была, она на иммуносупрессии. Ей опасно принести что-то в дом, тут любые средства хороши. Кстати, вакцинироваться сказали ей нельзя.
Но она и не шарится нигде, ей беречь себя надо и от орвишки обычной.
В «Дії» появится сертификат о выздоровлении от COVID-19 – дата
Почему, лядь, 90??????С 8 ноября в Украине планируют ввести сертификат о выздоровлении от коронавируса. Его будет видно в "Дії" и он будет действовать 90 дней.
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
Умер основатель Университета им. Нобеля Борис Холод
Почему сюда догадаетесь сами.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks