| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Георгий Тука@tuka_george
·
23 мин
Все ставлення ЗЕкоманди до ЗАКОНУ в одній фразі, як в краплі води.
Голова ВРУ Стефанчук (доктор, профессор, академік):
- У Регламенті ВРУ (в Законі) є закарлючки, на які не варто звертати уваги.
Отже, принцип «революційної доцільності» оголошено офіційно?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
.. понимаешь ли, в чем дело ... я, например, проработал всю капиталистическую действительность в кооперативе (который потом стал ООО, и не одним), который одного НДС-а в бюджет державы перечислил больше, чем весь твой оборот за все эти годы - облагаемый и необлагаемый ... (и это не в укор тебе, просто отрасль такая, мильярдами оперирует) ... Сколько там моего личного участия в этом НДС-е - это уже философия ... Но и не дармоедил я все эти 30 лет ... Но дэржава считает, что да ... И еще раз, пенсионеров не бортуют так нигде в мире, так что сослаться на пример из "правильной экономики" у тебя не получится ... А создать "новую экономику" уж тем более ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
.. солнце светит прямо в глаз, если едешь на Кавказ ... А если едешь ты в Европу, солнце светит прямо в .....
Пора? ))
Вчера, 12 октября, исполнился ровно год публичному обещанию Президента Украины Владимира Зеленского покинуть пост главы государства, если вооруженный конфликт на Донбассе не будет остановлен.
Напомним, в ходе интервью ведущему программы HardTalk Стивену Сакуру телевизионного канала ВВС Зеленский заявил, что признается в своем провале украинскому народу, если мир на Донбассе не наступит.
«…Я сразу говорил, что я не цепляюсь ни за рейтинги, ни за власть. Если я не смогу закончить войну, значит, нужно, чтобы пришел другой человек, который способен закончить эту трагическую историю между нашими странами», – сказал Зеленский.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Не даремно той 60-й так старається, бо сракою відчуває, що це чергові розборки, які спочатку були з кацапами, тепер із з нашими збоченими. Тому, що конфлікт, тому що не сприймається розбудова національної України, а без національної України немає сенсу існування самої самостійної і незалежної.
Хтось із нас відійде і про нього забудуть, а когось ще будуть довго пам'ятати, бо кожен день, крок за кроком сприяв розбудові національної Україні. Ти збагни і осмисли таке просте гасло "Смерть ворогам", це ж не фізична смерть, це смерть цієї системи, і твоїм і 50 сподіванням.
Як діяли в інтересах національної України, так і продовжуємо робити свою справу. Коли ми показуємо свою справу, це стає подією місцевого масштабу, вишиванка то тільки атрибут, яка позначає то продовжуємо робити крок за кроком наповнюючи сенсом і смислами нашу національну Україну.
Звісно, в ідеологічному протистоянню, це здається якимось чужим для тебе, те що для нас є звичним життям.
Ти живеш у своєму вигаданому світі, який не то що далекий від наших реалій, а ще людино ненависний. Те що хтось когось повинен типу годувати не працює, бо за догляду за нашими людьми створенні соціальні служби, що вони були не одинокі і це не зважаючи на те, що в них є різні родичі, які зайняті повсякденним життя, роботою і своєю родиною.
Как мне "нравится", когда быдло-стадо за других решает, что и кому говорить.
Это кто ж там воняет? Урод, который уже 2,5 года ОПРАВДЫВАЕТ воровство МИЛЛИАРДАМИ???И самое неприятное в этой все фигне то, что эти "строители" поддержат и оправдают любого кто у тебя все отберет и бросит им на бедность пару процентов....
Кто бы сомневался!
Жесть! Самое противное, что и это Быдлошурег ОПРАВДАЕТ и ПОДДЕРЖИТ.
Это же только Парубию нельзя было нарушать регламент, по ...дцать раз выставляя на голосование один и тот же закон, - за это Дерьмошурег готов его распять. А зелёному кварталу всё можно - Пидо.рошурег им всё вылижет.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks