Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Я привился(лась)

Голосували
235. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • AstraZeneca (любая разновидность)

12 5,11%
  • CoronaVac

53 22,55%
  • Pfizer

64 27,23%
  • Moderna

33 14,04%
  • Sputnik V (меня заставили!)

1 0,43%
  • Собираюсь вакцинироваться в ближайшее время

20 8,51%
  • Не привьюсь никогда! (но если хорошо попросите, я подумаю...)

21 8,94%
  • Не буду прививаться ни за что!

32 13,62%
Опитування з кількома варіантами відповіді
Сторінка 578 з 1243 ПершаПерша ... 784785285685695705715725735745755765775785795805815825835845855865875886286781078 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24851, показано з 11 541 по 11 560.

Тема: Новый китайский вирус

Дописів
    35 764

Типово

Цитата Допис від Алиса Переглянути допис
    ну что вы несете, а. Прививка не заражает, там нет живого вируса, ну камон.
    Ну, камон? Этот вирус полумёртвый, но живой. Вакцинируют живым вирусом, врачи, врачи!!!
    Я опять прогуляла биологию?
    Никогда не считай себя не таким, каким тебя не считают другие, и тогда другие не сочтут тебя не таким, каким ты хотел бы им казаться.(С)

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Чето Глобуса сегодня понесло...Вроде в достатке человек, кусок хлеба никто не отымет...живи себе и радуйся...нет вот что-то не так и не то и не согласен...

Дописів
    22 012

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Поправка - заражений громадянин, без залежності вакцинований чи ні.
    отож

Дописів
    70 846

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    .. короче .. дальнейшее развитие результатов анализа Ig(M) = 1.66 (инВитро)... сдали ПЦР в Мечке - отрицательный ... вот таперича и размышляй ... еще раз, симптомов нет ....
    Кто-то выше писал недавно, чтобы узнать переболел или нет нужно сдавать IgG.

И если в этом анализе будут антитела повышенные, то значит чилувек уже переболел когда-то.
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від Lana172 Переглянути допис
    Ну, камон? Этот вирус полумёртвый, но живой. Вакцинируют живым вирусом, врачи, врачи!!!
    Я опять прогуляла биологию?
    Так.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Дописів
    35 764

Типово

Так.
    Лонг, отвали , А?)
    Никогда не считай себя не таким, каким тебя не считают другие, и тогда другие не сочтут тебя не таким, каким ты хотел бы им казаться.(С)

Дописів
    24 545

Типово

Лонг, отвали , А?)
    Пишіть в особистих чатах.
    Нащо тут ця відверта єрунда? Цю тему і нормальні люди читають, для чого їм тут ахінея про живі віруси при вакцинації від ковіду?
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Так тут все бздо по штанам гоняют, сами уже старьё, мамки/папки, дети жены. Ты вообще старопедыщенко. Привился?
    Ты че бухая? Иди проспись...будешь нести куйню, накажут...жестоко накажут

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 451

Типово

Про це тут конкретно Subolgу говорилося вже не один, не два і не п’ять разів.
    Та людина прочитала, що перші вакцини – це були послаблені інфекції, і не розуміє що часи змінилися.
    Л-пт, вы оперировали статьями ВОЗ и производителя, но давайте вспомним первые дни вакцинации, тот же ВОЗ с производителями говорил, что вакцина ЗАЩИЩАЕТ, а теперь он какая куйня выходит, дальше - согласно теории производителей что там нет вируса, а лишь программа для адаптации организма от вирусов, то вакцина должна быть вообще без побочек, действуя исключительно избирательно, но результат говорит об обратном и самое последнее, теория програмированния никак не объясняет возникновение той же клинической картины после вакцинации, что и ковид.
    я чертов атеист, наверное в этом проблема
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    35 764

Типово

Нащо тут ця відверта єрунда? Цю тему і нормальні люди читають, для чого їм тут ахінея про живі віруси при вакцинації від ковіду?
    Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Ты че бухая? Иди проспись...будешь нести куйню, накажут...жестоко накажут
    Два дебила-это сила!)

Дописів
    33 602

Типово

Нащо тут ця відверта єрунда? Цю тему і нормальні люди читають
    это вы о себе?
    прям мысли других читаете))...

хвалю, я тоже так думаю, о вашей писанине...

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Л-пт, вы оперировали статьями ВОЗ и производителя, но давайте вспомним первые дни вакцинации, тот же ВОЗ с производителями говорил, что вакцина ЗАЩИЩАЕТ, а теперь он какая куйня выходит, дальше - согласно теории производителей что там нет вируса, а лишь программа для адаптации организма от вирусов, то вакцина должна быть вообще без побочек, действуя исключительно избирательно, но результат говорит об обратном и самое последнее, теория програмированния никак не объясняет возникновение той же клинической картины после вакцинации, что и ковид.
    я чертов атеист, наверное в этом проблема
    Було б легше, якби ви привели офіційний текст, що там казав ВОЗ спочатку.
    Бо я однозначно пам’ятаю, що про 100% захист принципово не говорилося, 90% - це вже видавали як неймовірно чудовий результат. Завжди говорили і про можливість побочек, як неадекватну реакцію імунної системи, тощо.

Не зрозуміло, чим текст тоді відрізняється від тексту зараз.

Дописів
    9 222

Типово

Цитата Допис від Алиса Переглянути допис
    Тут какой-то кружок конспирологов-антивакцинаторов образовался. Пора останавливаться, ребята.
    Не мечтайте-всем рот не заткнете.Правда всегда путь наружу найдет.

Дописів
    1 094

Типово

Цитата Допис від Dereza Переглянути допис
    Вакцины от этого штамма, который у больного ребенка не делают с 2016 года во всем мире.

НА ЖАЛЬ, ЗНОВ ПРО ПОЛІОМІЄЛІТ
    Щиро співчуваю дитині, яка захворіла на поліомієліт, та її батькам. Сподіваюся, одужання буде швидким та повним.
    Одразу хочу зауважити на певних моментах.
    1. Хворобу дитини спричинив поліовірус типу 2.
    2. Захворювання, викликані диким (природним) штамом 2, не реєструються у світі з 1999 року. Наразі цій вірус вважають повністю ліквідованим.
    3. Всі випадки поліомієліту типу 2 у світі в останні 22 роки викликані виключно вакцинним штамом Sabin 2 та його похідними (мутантами).
    4. Саме такий мутований вірус вакцинного штаму Sabin 2 викликав хворобу у цієї дитини.
    5. Живу вакцину проти поліомієліту, яка містить цей штам і була його джерелом, не використовують у всьому світі з квітня 2016 року, коли в один день відмовилися від використання тривалентної вакцини tOPV й перейшли на двовалентну bOPV, яка містить лише штами 1 та 3. (так званий Switch Day, https://www.who.int/immunization/dis...hGutcQSBYA6bXA
    6. Це означає, що вірус, який спричинив хворобу цієї дитини, циркулює вже принаймні 5 років.
    7. Після ухвалення ВООЗ в 2015 рішення при припинення використання tOPV, протягом 2015 року до України привезли кілька десятків мільйонів доз тривалентної вакцини, яка містила Sabin 2 і тому фактично підлягала утилізації, і організували три тури додаткової вакцинації всіх українських дітей незалежно від вакцинального статусу.
    8. І наостанок.
    Жива вакцина проти поліомієліту, яку використовують у всьому світі зараз, не захищає від штаму Sabin 2, який спричинив хворобу цієї дитини.
    Ще раз: скорішого одужання і міцного здоров'я.

https://www.facebook.com/serhiy.dibr...25191953518502

Добавлю от себя по п.5 и п.6 или сейчас у нас колят вакцину от полио, которую весь мир утилизировал.
    Уверены что нет типа 2? https://www.vidal.ru/drugs/pentaxim__31200

Тут есть тип 2 в составе, или это какой-то другой тип 2?

Отправлено с моего SM-G991B через Tapatalk

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 451

Типово

Було б легше, якби ви привели офіційний текст, що там казав ВОЗ спочатку.
    Бо я однозначно пам’ятаю, що про 100% захист принципово не говорилося, 90% - це вже видавали як неймовірно чудовий результат. Завжди говорили і про можливість побочек тощо.

Не зрозуміло, чим текст тоді відрізняється від тексту зараз.
    Пфайзер заявлял 95%
    про побочки, МРНК это же программа обучающая организм сопротивляться, я правильно понимаю?
    если да, то как программа, которая учит организм сопротивляться от вируса вдруг портит работу всего организма, я так понимаю, вот скажите мне, при безполостной операции надо резать кожу или достаточно отверстия ? и будут ли от отверстия такие же последствия как после разреза полости?
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 451

Типово

Цитата Допис від freedomLife Переглянути допис
    Не мечтайте-всем рот не заткнете.Правда всегда путь наружу найдет.
    практика огорода говорит, что модерирование с т/з собственных верований всегда заканчивается одинаково

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Пфайзер заявлял 95%
    про побочки, МРНК это же программа обучающая организм сопротивляться, я правильно понимаю?
    если да, то как программа, которая учит организм сопротивляться от вируса вдруг портит работу всего организма, я так понимаю, вот скажите мне, при безполостной операции надо резать кожу или достаточно отверстия ? и будут ли от отверстия такие же последствия как после разреза полости?
    Введення мРНК імітує присутність вірусу, що заставляє організм запускати відповідна захисні дії.
    Як воно знищує роботу всього організму… А як?

Так, у багатьох людей організм вже того, страшенно лякається на знак «небезпечно» і робить незрозумілі речі.

У випадку присутності там справжнього такого активного вірусу очевидно наслідки були б набагато жахливіше.

Дописів
    4 533

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    добавлю : симптомы вообще не те, что были раньше. Насморк есть. Нюх на месте. Но кашель. Дельта?
    Семейная там умничка, сделала тест. Как и положено, в принципе.

В соседней школе карантины в классах. Детей качает сильно, половина "на больничном". Подружка жаловалась, что дитё только вт меняется клиника.янулось после каникул, и вот тебе. На две недели прикрыли. А потом каникулы же...
    Может и Дельта. Голубовская говорила, что с новыми мутациями меняется клиника.

У нас учителя пока держатся, не знаю, надолго ли. Насчет всех не знаю, дети подслушали, часть точно привиты. А детки да, болеют по-очереди, соседний класс был на карантине.
    .

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Цитата Допис від Crey Переглянути допис
    Уверены что нет типа 2? https://www.vidal.ru/drugs/pentaxim__31200

Тут есть тип 2 в составе, или это какой-то другой тип 2?

Отправлено с моего SM-G991B через Tapatalk
    Уверена абсолютно. Читать умеете?)
    Речь о живой вакцине - капельки, и только живая вакцина может быть источником заражения. Так вот, еще раз, в живой вакцине, которую сейчас используют, нет типа 2

И ребенок где-то заразился типом 2 от живой вакцины.

Пентаксим-инактивировання вакцина )

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 451

Типово

Введення мРНК імітує присутність вірусу, що заставляє організм запускати відповідна захисні дії.
    Як воно знищує роботу всього організму… А як?

Так, у багатьох людей організм вже того, страшенно лякається на знак «небезпечно» і робить незрозумілі речі.
    ага, имитирует, то есть уже и программа не программа, а вирусозаменитель, я правильно ВАС понимаю?))))
    а раз организм запускает те же захисные дии, что и про ковиде, то вирусозаменитель охренительно имитирует вирус))
    да настолько охренительно иммитирует, что вакцинированные его переносят и могут заразить непривитых (со слов главы СДС, ей то хоть верите или нет?))))

Сторінка 578 з 1243 ПершаПерша ... 784785285685695705715725735745755765775785795805815825835845855865875886286781078 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті