| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Ну шо там???? Когда импичмент???![]()
Зебыдло (собенно рогатое) вообще НИ В ЧЁМ не видит разницы - так и говорите: "Какаяразница?". И ничего, живёте пока. К сожалению.
Офшор в управление???действующий президент является действующим учредителем оффшора (так и не передал в управление)БАНКОВСКИЙ СЧЁТ в упраление??
Ты совсем больная на голову? Хотя чего я спрашиваю? И так же давно уже все знают, что у тебя с башкой проблемы.
Таки да, не в офшоре как таковом. А в том, что через офшоры Зеленского Беня отмывал ворованные из Привата деньги.и дело совершенно в не оффшореТ.е. ваш клоун - СОУЧАСТНИК ПРЕСТУПЛЕНИЯ. Но зебыдлу, конечно, "какаяразница".
![]()
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Циферный алкаш добухался уже до того, что пробил очередное днище: начал фейкомётить в адрес ЕВРОПЕЙСКИХ политиков.Очень жаль, что Катарина Матернова не читает этот форум, иначе за ЭТО дерьмо ты уже точно сидел бы.
Кто бы сомневался! А когда он призывал тут сжигать живьем детей и вырезать из них органы без анестезии, ты, уверена, вообще мультиоргазм испытала. И не один.![]()
Фінансові махінації президента Володимира Зеленського й олігарха Ігоря Коломойського розслідуватимуть у США й Великій Британії. В Україні цього не відбудеться, тому що державні правоохоронні органи підпорядковані владі.
Таку думку в ефірі “Прямого” висловив інвестиційний банкір Сергій Фурса.
Злочинні махінації Зеленського й Коломойського привернули увагу закордонних спецслужб, які почнуть своє розслідування.
“Ці оборудки розглядаються судом Лондона, точно розглядаються. І коли буде рішення суду Лондона, воно буде, зокрема, і за цими оборудками, тому що там залучені британські компанії. Ці оборудки в доларах здійснювалися. А коли ви щось здійснюєте в доларах, то за вами дивляться американці. Це автоматично проходить через американські банки. Будь-яка операція з доларами проходить через американський банк. Тому це точно буде частина розслідування в Америці. Чи буде в Україні? Ні, на жаль, не буде”
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Разве есть теперь сомнения за кого голосовать на следующих выборах?
Ашим
))
Язык в жопе или что удивило западные СМИ ))
Іноземні журналісти здивовані відсутністю будь-якої реакції президента України Володимира Зеленського на матеріали Pandora Papers щодо його офшорів.
Про це в ефірі “Прямого” заявила головна редакторка “Слідство.Інфо” Анна Бабінець.
“Насправді це одна з топ-історій взагалі цього витоку. Всі провідні медіа вийшли з картинками і вийшли зі статтями, і в них присвячена велика частина історій про президента Зеленського. Насправді найбільше з того, що я зараз бачу… Нас питають усі іноземні колеги: що каже про це Зеленський”, – розповіла журналістка.
За її словами іноземні колеги не розуміють поведінки Зеленського, який ігнорує результати міжнародного розслідування.
“Тому що люди за кордоном звикли, що все-таки політики, особливо топ-політики, коментують напряму те, що стосується їх. І от протягом дня у нас питають з The Guardian, з інших медіа великих: що каже Зеленський, що там в Києві, яка реакція”, – пояснила Бабінець.
“І, мені здається, найбільше теж засмучує нас як журналістів і дивує, що реакції прямої немає, ніби нічого не відбулося. А все-таки відбулося”, – підкреслила головна редакторка “Слідство.Інфо”.
Какое возбуждение. Тема видно денежная -недельку можно носить и носить сюда материал.
Йо, пацаны - не все сразу ))
Депутатське обʼєднання «Справедливість» зареєструвало у Верховній Раді постанову про накладення санкцій на олігарха Ігоря Коломойського.
Про це повідомила голова обʼєднання Олександра Устінова.
Вона зазначила, що саме Рада повинна проголосувати за санкції проти Коломойського і тоді звернутися до РНБО, щоб не вийшло «вибірковості» санкцій.
ЗЫ Я только могу представить что расскажет и покажет Лерос если это постановление хотя бы вынесут на голосование..))
ЗЫ И я реально не съем столько попкорна если проголосуют - ибо Зеленкин под коксом - это будет эпично. На фоне вот такого воя как выше ))
Как-то уж очень бурно события стали развиваться после визита величайшего в США ... Что он там наговорил?
Вот чего он туда лез..
Ну знает же что рыльце в пушку - это ж его собственное рыльце..
Или тупой на столько..
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks