| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Это чистая правда. 17 градусов в хате для них-норм. Холодно??? Наденьте свитерок!!!!
Наш домовладелец в марте ТУПО вырубает котел,со словами-А вот оно и лето!!! )
Сцуко... И шо то там пояснять-ПОХ... Это у них в крови...
Я в этот момент начинаю ненавидеть свою часть европейской крови,и представлять себя грязным северным варваром,на танке штурмующим Берлин...![]()
Вы решили засыпать меня сегодня комплиментами?
Вас всегда приятно читать.не, правда, иногда вас приятно читать;
но не тогда, когда вы в большом экстазе)).![]()
Кроме тех дней, когда я в экстазе.
А ткни-ка пальчиком, где я просила твоих советов?
У нас, патриотов, есть ДРУГОЙ путь. И твой обожаемый Беня вместе с еще более обожаемым паяцем прекрасно знают его. И боятся.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
да я понимаю, самая такая))).
но тут же ирония была в том, что люди жили в своем огромном доме со своим отоплением,
и люди небедные - мягко говоря, к тому же принимающие гостей высокого уровня)).
так что - европейцы по большей части страшнейшие жмоты (французы - туда же)
и не по бедности, а по складу ума и характера, сформированных столетиями.
так чта))) ... нравится это кому-то или нет,
а мы еще и широко живем, причем в более скромных финансовых обстоятельствах.
да, финал этой истории конечно печален
нацики таки прогнули под себя..
"Хочу всех заверить: я имею честь принадлежать к военнослужащим Вооруженных сил Украины, которые защищают страну в российско-украинской войне.
Уважаю наших воинов, которые дают всем нам возможность работать, тренироваться, жить мирной жизнью! Я верна Украине. Понимаю, что произошло.
Хочу призвать всех быть осторожными, потому что враг готов на все", – написала 19-летняя призер Олимпиады.
--
"Разочарование пришло оттуда, откуда его не ждали. Наша прекрасная солнечная олимпийка прогнулась под всех и вся и уже рассуждает нарративами Запада,
используя сплошь и рядом пропагандистские шаблоны майдановской власти. Довольно неприятно и даже противно, ведь мы все за нее так болели.."
схем работают..
двух мнений быть не может..
несовки строют свой НЬЮСОВОК, пи дары..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
а шож толян не поддержал? желательно деньгами![]()
Прыгала прекрасная солнечная олимпийка, а приземлилась неприятная и противная.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Ганна Маляр
3 ч. ·
10 з 19 олімпійських медалей на літніх Олімпійських іграх у Токіо для України завоювали спортсмени Збройних сил України! Кожна з них - це величезний привід для гордості.
Тепер, як і обіцяла, інформую про зустріч з Ярослава Магучих
Ми зустрілись. Килима там не було(цей вкид з російського інтернет-сегменту добре мобілізував їхні інформаційні гармати, але як показала ця ситуація, українці давно навчились розрізняти хто є хто).
Нагадаю, я зверталась до всіх з проханням припинити цькування допоки Ярослава сама не пояснить ситуацію.
Пояснення є: фото обіймів зі спортсменкою РОК - це наслідок емоцій. Ярослава знає, що в Україні триває російсько-українська війна, розуміє, що відбулось. Сумує з приводу того, як використали її фото в антиукраїнській пропаганді. Вона вважає за честь належати до лав військовослужбовців ЗСУ та вірна Україні.
Тепер, що стосується "букви закону".
Принципи публічного спілкування у Збройних силах України визначає Доктрина публічного спілкування.
Згідно з п 1.4 Доктрини - відкриті публічні заходи є однією з форм публічного спілкування військовослужбовця.
У п. 1.6 Доктрини встановлюється наступне: організація та контроль результатів публічного спілкування покладається на безпосередніх керівників та визначених посадових осіб органів військового управління, військових частин, установ та організацій.
Відповідно до п.2.1 згаданої Доктрини "кожен військовослужбовець в очах суспільства є уособленням військової організації держави... Дії або бездіяльність всіх військових посадових осіб, що призвели до іміджевих втрат для ЗСУ, є неприпустимими".
Тож, наразі, згідно чинного законодавства, проводиться робота з безпосереднім керівником.
Для того, щоб поставити крапку у цьому питанні повідомляю - недоопрацювання буде усунуте, спортсмени-військовослужбовці у подальшому будуть належним чином ознайомлені з Доктриною публічного спілкування МОУ.
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
.. плять доипались до девчонки ... у них там своя тусовка, своя психика, тем более бабский коллектив, все ревут, все визжат и обнимаются, и это личное, а не "за державу" .. австралийке суко можно, а нашей нельзя, она ж офицер, стоять по стойке смирно и скандировать "путин xyйло" !!! ... сколько там граждан НАТО в московских ЦСКА всех видов спорта играют? ..
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Я б подивився, як би австралійка обіймалась, якби сброд різномастого лайна, керований і озброєний росіянами, обстрілював околиці Аделаїди...
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks