| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
в моїх знайомих були проблеми з картками моно. в решти банків є відносно нормальний інтернет банкінг для простих клієнтів? Я не дуже в курсі нового.
Ні за яку конкретну. Я знаю, що в будь-якій країні може статись ситуація, коли витрати на лікування не будуть покриватись мед системою. Я б хотіла з цим не стикнутись ніколи.
Да там чувства/мотивы понятны с обоих сторон. И в общем-то логичны.
Но гайки закручивают уже сейчас. У нас кадровый голод порождал такие перегибы, как найм людей, живущих в 200км от Стокгольма. Каждый день - 1.5-2 часа коммьюта на поезде в одну сторону, из поезда разрешалось работать, т.е. это время в общем-то не терялось(с точки зрения человека, не компании). Сейчас просто скажут "сиди дома"
То уже местная специфика. Жене моей для вывоза рабочего ноута за границу нужно 7 кругов разрешительного ада пройти. А я могу в рамках более менее вменяемых часовых поясов работать откуда угодно, где у нас есть legal entity. Общий знаменатель тут бесполезно искать.
Ну да, ведь моно совсем другие люди управляют, к привату отношения не имеющие. С другой психологией и отношением к клиенту(реальным, а не фейсбучным)![]()
Да у нас тоже. Пока осторожно поговаривают о "софт оупен" на очень малое количество людей. С масками и т.д. Ну его.
Официально можно выбрать, где хочешь работать следующие 12 месяцев. Оно не черное и белое, т.е. выбрав офис можно и из дому работать какое-то время, и наоборот. Деньги не трогают. Но я сильно удивлюсь, если лонг-терм этот выбор не затронет промоушены.
Причому промоушени це більш розумно з боку компанії, так як вони не настільки очевидні, як пониження зарплати. Хоча думати, що робота з дому менш продуктивна, це підхід минулого сторіччя. На мою думку. В моїй команді пів команди ще з доковідних часів працює нормально з дому. Ну, нерентабельно тримати офіс для одного-двох працівників на іншому кінці земної кулі.
Я зараз в офісі. Я виняток, ага ) Офіс поділений на 3 зони, перехід між зонами заборонений, відстань між робочими місцями 2-3 м. Поки ніхто не заразився саме в офісі, хоча ковідні випадки у відвідувачів офісу час від часу бувають.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks