| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я тебе даже больше больше скажу. Что бы в этой стране был шанс эти каникулы нужно продлевать и расширять. Но за счет чего же тогда комса харчеваться будет. Не нужно изобретать велосипед. Даже тиран Ленин с другим тираном Троцким понимали что без свободного предпринимательства шансов ноль и ввели НЭП.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Є і буде економіко географічний поділ праці з відповідною спеціалізацією. Ті ж самі кошти можна заробляти в тих галузях, де Україна має перспективу. Просто для такої перспективи треба відповідні комплексні рішення, замість претензій на широко відомих спеціалізованих високотехнологічних брендів.
Мыколо ты парторгом что бы был?![]()
а где я тебя требовал в жертву?)))
просто говорю, что слово предпринимательство в твоем понимании сильно покалечено единым налогом
и да, все что ты недоплатил державе не дает тебе права рассказывать про "себя содержать", и в конце концов это счастье для тебя придумали бывшая комса, так как у них были и мозги и государственное видение поднятия экономики
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Роса. Утренняя ))
Рада національної безпеки та оборони України ввела санкції проти 100 українців. Ці громадяни перебувають під санкціями, які ввело Міністерство фінансів США.
Про це секретар РНБО Олександр Данілов заявив в інтерв'ю "24 каналу", інформує Цензор.НЕТ.
За словами Данілова, американські санкції були накладені на 134 громадян України, 130 із них - потрапили під обмеження Мінфіну.
__________________________________________________ __
![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Санкции против собственных граждан - это так эротично.
)))))))))))))))))))))))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks