| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Привыкай. Тыж всевпорядке? И изыки знаешь и путешествуеш. Поедь на Бали и в гостинице, с коктейлем переведи сериал Менталист с английского, на свой родной узбекский. А потом обратно на свой родной индийский. А потом на... шо ты пьш за коктейль такой, шо украинский понимать начал?)
Возар, принцип ценообразование Роттердам плюс это принцип, ограничение это немного другое - не находишь?
https://www.nerc.gov.ua/?news=11648
можешь послушать, там ни слова про роттердам, там открытым тестом говорят, что тарифы повышают для накопычення запасив палыва, проведення ремонтив, то есть честно признают, что это спонсорская помощь гудку леонидовичу в рамках анонсированной зеленским борьбы с олигархами (или ворами, так Шурику больше нравится)
для тебя лично еще раз поясню, роттердам плюс - долгосрочная лицензия гудку на стрижку украинцев, то что было вчера - разовая акция до нового постановления НКРЕ
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Яб, еслиб владел англицким, нужничек перевелбы как обычную дырку в обычном кацапском избе, которая находится в полу и расположена на территории печи, где долго готовятся всякие невкусные еды и предназначена для того, чтоб кухарка не отвлекаясь могла справить свою естественную нужду не отходя от процесса приготовления писчи.
А по ураїнські це перекладаеться як маленька, але компактна вбиральня, якої в украінців не було і не могло бути впринципі.
Ми брезгдивіші за свинів і не сремо там де їмо.
В кацапів то від кочевницької орди. Но невпевнен. Ті, десь читав, були більш чистоплотні.
Результвт ассемиляции
Скрепя подагрой соглашусь. Хоть у меня ее и нету пока. Но идею ты подкинул интересную. Я конечно не знаю наизусть эти две великие книги, как мой старший брат, который только их и прочитал за всю.жызь и по нескольку раз, но спробую найти в украинском переводе. Почитать. И удосужиться.
Но не сомневаюсь, что теленок, например, с Юрским, будет живее, в нашем переводе, чем с самим Юрским. И на Шуру. А водт Гердта, да, там комлекс талантов, включая голос. Поискать придется.
Давай замутим?
С уважением,
Александр
))
Попри те, що нині в Україні ліберальні проекти типу “Самопомочі” і “Голосу” показали свою неспроможність і інфантильність, попри те, що зелена влада так і старається то зацементувати зросійщення, то посилити впливи Портнова на систему правосуддя — наш народ більш прозахідний, аніж промосковський.
Тому Байден і дав чітко зрозуміти Путіну, що Білорусі 2.0 на наших територіях не вийде: “Я заявив про непохитну підтримку США суверенітету і територіальної цілісності України”. А ще відзначив те, що у США є свій погляд на те, що називається Мінськими домовленостями. І, принаймні, на віллі Ла-Гранж — Путін цим аргументам не апелював.
Тепер головне слідкувати за руками наших українських очільників. Бо ж учора президент Зеленський заявив, що зустріч із Путіним неминуча. Що мовляв, скоро будуть терміни, дати, явки-паролі. Мовляв, будемо семимильними кроками йти до миру. Хоча на місці ОПУ я би вже купувала губозакатувальну машинку.
Посольство США і посли G7 паралельно послали гучні сигнали Зеленському, що або ми робимо нормальну судову реформу і розвиваємо антикорупційні органи, або президент і його близькі друзі із ОПУ — небажані персони не лише наживо. Не братимуть навіть телефонну слухавку на їхні дзвінки. Перші удари уже чітко відчуває на собі очільник ОПУ Андрій Єрмак, якого американська адміністрація явно відправила в довготривалий бан.
Я бачу зараз величезну активізацію піарників і блогерів за наймом довкола Зеленського, які розганяють нісенітницю, що Байден “мусить”, “зобов’язаний”, “повинен негайно” запросити Україну в НАТО і дати все, що вона попросить: грошей, зброї, політичної підтримки. Просто так — а ми тим часом будемо краяти САП і суддівську систему під своїх людей. Чи товаришів Портнова-Татарова, які сплять і бачать почесні грамоти і медальки від Кремля за возз’єднання України з Росією. Читай — знову затягнули нас під бульдозер російського впливу.
Не буду перераховувати, скільки США просить нас проводити важливі реформи і все - в бубен. Щотижня є щонайменше три заяви від топових представників Вашингтону. Промовчу і те, як у 2019-му загальмувала робота української сторони щодо надання статусу основного союзника поза НАТО. У Палаті представників Конгресу зараз лежить відповідний законопроект. Але ж Україна майже рік гралась у “всеосяжне перемир’я”, тому час ішов і можливості не були використані. Іще зараз наше МЗС просить в США надати оборонну допомогу. А на уточнюючі запитання до міністерства, в рамках якої програми оборонного співробітництва з США ми це робимо і які найменування озброєння просимо, заступник міністра на засіданні профільного комітету каже - я не знаю. Очевидно просто попросили “дайте хоч що-небудь”. Але з західним світом “дайте щось, не знаємо що” — таке не проходить.
Ми боремось, наш президент вважає, що всі винні персонально йому. Цей дитячий садок має піти в школу або зібрати ранець і піти додому до мами Римми. Зараз наш останній і важливий бій за ідентичність і право бути серед цивілізованого світу. І не колишнім депутатам ПР та їх помічникам — які зараз є зірками “Слуг народу”, вирішувати, хто ми і куди ідемо. Усе-таки бути в команді бізонів краще ніж розписувати коників із лайна хохломою.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Ермак звонит Саливану ....
Саливан его .... не соединили
Какое отношение к иностранным делам имеет завхоз по должности? Политику Украины представляют люди, которые реально даже не есть государственными служащими ?
Зеленский, угомоните своего консильери-завхоза
(с)
))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Логики я в этом посте я не узрел. Зато узрел попытку в навязывании отсутствовайшей, как в присутствайшей логики на уровне нет для меня, но да для тебя. По итогу
Драсьте. Радуйтесь.
Драсьте, нападайте))
вован проеб этот форум.
Шуреко,г, вован нихто. Он абсолютно провалил этот форум.
Мне не тебя жалко. Мне изза тебя...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks