| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Им бы лишь бы хапнуть, а потом хоть потоп. Помнишь как наполняли ковидный фонд? Олигархам разрешили не платить земельный налог в местные бюджеты....обокрав фактически местные бюджеты. Строительная отрасль функционирует....надо ее угробить, но типа с заботой о народе через наполнение бюджета.
Востаннє редагував Душ: 10.06.2021 о 14:56
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
.. да я же много раз уже говорил ... меня вполне устраивает хитрожопое коррупционное украинское общество ... Шурику это не нравится, но насильно сами понимаете ... Но вот когда это самое общество начинает размышлять "как бы нам улучшить состояние государства, ничего в оном не меняя", я вспоминаю о шаблонном моделировании ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Про просвітлення було смішно))
Справа не в наполегливості праці як такої, а в тому наповненні яке ви допускаєте при цьому. Як я вже казав процесс запуску практичної реалізації є автоматичний і зупинити процесс який вже розпочато неможливо, причому в буквальному розумінні.
Я своє просвітлення отримав просто лежачі на ліжку і нічого не роблячи. Проте я дожив до сьогоднішнього дня саме завдяки тим моральним принципам які допускав в своїй поведінці. А багато хто недожив буквально... я зустрічав в смі згадки про незвичайні смерті якими помирали люди і які я міг пояснити спираючись на те що бачив в процессі а науковці неможуть.
Якщо для вас фраза "обманути смерть" звучить пристойно)) то вам неварто навіть намагатися до того просвітління йти, бо ви уже труп який помер загадковою смертю))
Востаннє редагував Long: 10.06.2021 о 15:23
а шаримся по всем темкам с рекламой.....)))мы не развлекаемся, не пьем не курим
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Чому в деяких країнах чесні чиновники і присутня боротьба з корупцією??? Спитаєте ви))
Назовіть спочатку ім'я нашого українського бізнесмена мільйонера який зміг дожити до глибокої старості і померти своєю смертю.
Одне ім'я!
Тому в окремих країнах якимось дивним чином місцеві бізнесмени і дійшли висновку шо давати на лапу досить небезпечно і краще вже якось так... по чесному...
Думаєте чому я так легко погодився на співпрацю з Фохсі яка пропонувала мені полегшити процесс відходу до потойбіччя наших корупціонерів))
Саме тому що від мене майже нічого робити і не вимагалося! Українці самі справу роблять! Все що я можу лише заохотити того чи іншого не покладати рук)) ...в копанні власної могили.
Для мене це очевидно))
отчаянные...
Шесть судей Конституционного суда Украины 10 июня в ультимативной форме заблокировали деятельность КСУ по рассмотрению важных, общественно-значимых дел (о медицинских гарантиях, о пенсионном обеспечении государственных служащих, о функционировании украинского языка как государственного).
Источник: https://censor.net/ru/n3270625
Еще о судьях.....
Судьи Одесского апелляционного суда Альбина Кадегроб и Вадим Прибилов, которые рассматривали апелляционную жалобу Стерненко и Демчука в деле о похищении депутата Щербича, подали в отставку
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Тут чисто спрацювали...
9 листопада 1985 Олексій Порошенко був затриманий міським відділом внутрішніх справ Бендер за розкрадання матеріальних цінностей в особливо великих розмірах, санкція на його арешт була видана 2 грудня 1985. Наступні півроку досудового слідства Олексій Порошенко просидів у слідчому ізоляторі Бендери. 20 липня 1986 Олексій Порошенко був засуджений вироком колегії з кримінальних справ Верховного Суду Молдавської РСР за статтями 155-1, 123 ч.2, 220 ч.2, 227 ч.1 Кримінального кодексу МРСР до 5 років позбавлення волі з відбуванням покарання у виправно-трудовій колонії загального режиму, конфіскацією майна і позбавленням права займати керівні посади строком на 5 років (кримінальна справа № 2-121/86).
Помер 16 червня 2020 року в місті Київ, від геморагічного інсульту.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks