Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1561 з 2532 ПершаПерша ... 561106114611511155115521553155415551556155715581559156015611562156315641565156615671568156915701571161116612061 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 31 201 по 31 220.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 754

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Так до самого величайшего уже дошёл, куда же дальше?))
    Наверное хочет портфель с большими полномочиями....)))
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 754

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    .. когда цена на метр повышается, исходя из результатов ковыряний в носе застройщика (причем, на те же 20%) - это рыночные отношения .. когда НДС - это геноцид ...
    Им бы лишь бы хапнуть, а потом хоть потоп. Помнишь как наполняли ковидный фонд? Олигархам разрешили не платить земельный налог в местные бюджеты....обокрав фактически местные бюджеты. Строительная отрасль функционирует....надо ее угробить, но типа с заботой о народе через наполнение бюджета.
    Востаннє редагував Душ: 10.06.2021 о 14:56
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 754

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    А когда концессия на недраиспользование закончится - они что делать будут по вашему?
    За двадцать лет работы шахты последний грамм породы с литием будет добыт....)))) Есть такое мнение.

Дописів
    8 055

Типово

.. когда цена на метр повышается, исходя из результатов ковыряний в носе застройщика (причем, на те же 20%) - это рыночные отношения .. когда НДС - это геноцид ...
    Застройщик может поднять цену если рынок позволяет и второе покупатель кредитирует застройщика цена просто так не поднять. Вы так из пенсий расстроились.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Микеланджело Переглянути допис
    Застройщик может поднять цену если рынок позволяет и второе покупатель кредитирует застройщика цена просто так не поднять. Вы так из пенсий расстроились.
    .. я на свою пенсию новострой купил, но вчера ... а сегодня уже по 13, но маленькие ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    8 055

Типово

.. я на свою пенсию новострой купил, но вчера ... а сегодня уже по 13, но маленькие ...
    Ох уж эти пенсы, берите пример с Байдена идете в политику, повышают пенсии, белые зарплаты, и воплощайте прочею ху*ню которая у вас в голове.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Микеланджело Переглянути допис
    Ох уж эти пенсы, берите пример с Байдена идете в политику, повышают пенсии, белые зарплаты, и воплощайте прочею ху*ню которая у вас в голове.
    .. да я же много раз уже говорил ... меня вполне устраивает хитрожопое коррупционное украинское общество ... Шурику это не нравится, но насильно сами понимаете ... Но вот когда это самое общество начинает размышлять "как бы нам улучшить состояние государства, ничего в оном не меняя", я вспоминаю о шаблонном моделировании ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Наполегливою працею кожен може досягти стану просвітлення. Принаймі, спробувати.

Особливо, якщо ця праця гарно стимулюється
    Про просвітлення було смішно))
    Справа не в наполегливості праці як такої, а в тому наповненні яке ви допускаєте при цьому. Як я вже казав процесс запуску практичної реалізації є автоматичний і зупинити процесс який вже розпочато неможливо, причому в буквальному розумінні.
    Я своє просвітлення отримав просто лежачі на ліжку і нічого не роблячи. Проте я дожив до сьогоднішнього дня саме завдяки тим моральним принципам які допускав в своїй поведінці. А багато хто недожив буквально... я зустрічав в смі згадки про незвичайні смерті якими помирали люди і які я міг пояснити спираючись на те що бачив в процессі а науковці неможуть.
    Якщо для вас фраза "обманути смерть" звучить пристойно)) то вам неварто навіть намагатися до того просвітління йти, бо ви уже труп який помер загадковою смертю))
    Востаннє редагував Long: 10.06.2021 о 15:23

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

.. да я же много раз уже говорил ... меня вполне устраивает хитрожопое коррупционное украинское общество ... Шурику это не нравится, но насильно сами понимаете ... Но вот когда это самое общество начинает размышлять "как бы нам улучшить состояние государства, ничего в оном не меняя", я вспоминаю о шаблонном моделировании ...
    Щас модно говорить "паттерны".....
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Elektrybałt Переглянути допис
    Щас модно говорить "паттерны".....
    ... CRUD и SOLID - зло ... понты одни ...

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

... да... да... да... я помню твои визги... не ломайте ничего, мы тут только с откатами разобрались...
    ЗЫ мне же на откат квартиру не дают.... дали, может я бы тоже помалкивал...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

мы не развлекаемся, не пьем не курим
    а шаримся по всем темкам с рекламой.....)))
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Дописів
    8 158

Типово

Чому в деяких країнах чесні чиновники і присутня боротьба з корупцією??? Спитаєте ви))
    Назовіть спочатку ім'я нашого українського бізнесмена мільйонера який зміг дожити до глибокої старості і померти своєю смертю.
    Одне ім'я!
    Тому в окремих країнах якимось дивним чином місцеві бізнесмени і дійшли висновку шо давати на лапу досить небезпечно і краще вже якось так... по чесному...

Дописів
    22 012

Типово

Но вот когда это самое общество начинает размышлять "как бы нам улучшить состояние государства, ничего в оном не меняя", я вспоминаю о шаблонном моделировании ...
    шо это еще за куйня?

Дописів
    8 158

Типово

Думаєте чому я так легко погодився на співпрацю з Фохсі яка пропонувала мені полегшити процесс відходу до потойбіччя наших корупціонерів))
    Саме тому що від мене майже нічого робити і не вимагалося! Українці самі справу роблять! Все що я можу лише заохотити того чи іншого не покладати рук)) ...в копанні власної могили.
    Для мене це очевидно))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    шо это еще за куйня?
    .. конструктор ЛЕГО ...

Дописів
    26 001

Типово

отчаянные...

Шесть судей Конституционного суда Украины 10 июня в ультимативной форме заблокировали деятельность КСУ по рассмотрению важных, общественно-значимых дел (о медицинских гарантиях, о пенсионном обеспечении государственных служащих, о функционировании украинского языка как государственного).
    Источник: https://censor.net/ru/n3270625

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Еще о судьях.....
    Судьи Одесского апелляционного суда Альбина Кадегроб и Вадим Прибилов, которые рассматривали апелляционную жалобу Стерненко и Демчука в деле о похищении депутата Щербича, подали в отставку

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 513

Типово

Цитата Допис від Long Переглянути допис
    Назовіть спочатку ім'я нашого українського бізнесмена мільйонера який зміг дожити до глибокої старості і померти своєю смертю.
    Одне ім'я!
    Теж мені, біном Ньютона! Олексій Порошенко.
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    Теж мені, біном Ньютона! Олексій Порошенко.
    Тут чисто спрацювали...

9 листопада 1985 Олексій Порошенко був затриманий міським відділом внутрішніх справ Бендер за розкрадання матеріальних цінностей в особливо великих розмірах, санкція на його арешт була видана 2 грудня 1985. Наступні півроку досудового слідства Олексій Порошенко просидів у слідчому ізоляторі Бендери. 20 липня 1986 Олексій Порошенко був засуджений вироком колегії з кримінальних справ Верховного Суду Молдавської РСР за статтями 155-1, 123 ч.2, 220 ч.2, 227 ч.1 Кримінального кодексу МРСР до 5 років позбавлення волі з відбуванням покарання у виправно-трудовій колонії загального режиму, конфіскацією майна і позбавленням права займати керівні посади строком на 5 років (кримінальна справа № 2-121/86).

Помер 16 червня 2020 року в місті Київ, від геморагічного інсульту.

Сторінка 1561 з 2532 ПершаПерша ... 561106114611511155115521553155415551556155715581559156015611562156315641565156615671568156915701571161116612061 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті