| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Перспективьі совдепа -- субботники от шуриньки![]()
Хоть темпоральной тушкой но я отмечусь.....))))
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Відповідаючи на питання: "Як би ви оцінили в цілому нинішню владу Президента В.Зеленського?" респонденти відповіли так:
- Компетентна - 12,9%;
- Популістська - 15%;
- Непрофесійна, дилетантська - 55,3%;
- Відмова від відповіді/не знаю - 16,9%.
Джерело: https://censor.net/ua/n3270323
А ще є більш цікаві кадри))
https://www.youtube.com/watch?v=37oj-h8e3tg
"ПЕРШЕ ЗАЧАРУВАННЯ ЗЕЛЕНСЬКИМ НА ЗАХОДІ МИНУЛО": ЖУРНАЛІСТКА РОЗПОВІЛА, ЯК ПРЕЗИДЕНТ РУЙНУЄ СТОСУНКИ УКРАЇНИ ЗІ СВІТОМ
Зеленський, "як примхлива й непередбачувана дитина, котра нездатна поладити з емоціями і гнівно тупотить ногами, не отримавши бажаного, в дорослій спільноті всерйоз не сприймається",
выпустили Возара на упреждение...решили не дожидаться завтрашнего заседания РНБО![]()
получается да
У Вашингтоні не оцінили "спотворення" Офісом Президента змісту розмови Володимира Зеленського з Джо Байденом. Там є дуже багато неузгодженостей у порівнянні з фактичним викладом бесіди.
Такі ситуації підривають довіру між сторонами. Таку думку в ефірі висловив посол України у Сполучених Штатах Америки у 2015 – 2019 роках Валерій Чалий.
За його словами, пояснення, ніби публікація неузгодженого тексту є дипломатичною практикою – це намагання набрехати суспільству.
маленькі побрехеньки
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks