| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Коли людина нічого з себе не уявляє...
То саме тоді її починають відвідувати думки про те що потрібно щось збудувати, велике щоб пам'ятали...
1 000 000 000 / 40 000 000 = 25
ЗЫ кому не под силу посадить 25 деревьев за три года, могу помочь.... деревья ваши. И место куда садить тоже...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
1 000 000 000 / 1092 (днів у трьох роках; це якщо великі садівничі без вихідних і відпусток працюють) = ...
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Вот, уже предлагается новейшая идея - деревья за свой счёт садить, а кто-то будет бюджет на этот счёт пилить!![]()
Був би цирк, а клоуни знайдуться,
Я сам не вірив, що на мене поведуться:
Шановні громадяни, наївні, наче діти,
Самі тепер не знають – ридати чи радіти...
Я видав наказ роздати всім лопати -
Можна копати, можна не копати.
Мене не продати, мене не купити,
Просто ви не знали, що я буду так тупити!
Spoiler: отака фігня
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Когда ждать отчёты верных зеленинцев о посаженных деревьях?
Боже мой, сколько пафоса!
По сути баба Шура на лавочке у подъезда))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks