| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Та чож? Я, например, в прошлой жизни был мотивирован сделать имя в своей сфере. По этому всегда был откровенен с партнерами и усердно помогал в развитии тех тм, которые удалось им продать. Мне хотелось, чтобы люди знали и слышали, что если я приехал с предложением, то значит у товара есть потенциал и они не будут брошены с ним один на один. И получалось. В гаших кругах мне говорили, что обо мне уже говорят. И было приятно, когда мы сидим с запорожским дистрибьютором и пьем у него кофе с коньяком на офисе, стук в дверь, на пороге стоят регионалы моих конкурентов - оооблин, тут уже Саня, нам тут делать нечего. Извинились и ушли.
Другое дело, что я все просрал. Но это отдельная история. Амбиции были оте
Востаннє редагував Порохобот: 04.06.2021 о 22:13
Чого ви сприймаєте "для себе" виключно як якусь безглузду дитячу вихідку?
Якщо для водія це буде першочергово, то це буде останній день його праці на цій роботі.
І він це розуміє, тому і не робить. Бо оцінює, що для него важливіше.
Людина кожну мить щось обирає. І вибір завжди залежить від "для себе".
І розлючений натовп теж обирає "для себе".
Чому так важко працювати з будь яким колективом, чи спільнотою. Тому, що у кожного є "для себе" і поєднати все це дуже складно.
От зараз людей об'єднує какаяразніца, авашпорошенколутше, йомунедаютьпрацювати....
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Vedma, хвала богам, я не перший рік читаю "загальні" і знаю ваш стиль спілкування, коли ваш обмін репліками з опонентами, схильними до безкінечної пустої балаканини, і на теми, малозначущі до абсурдності, триває так довго, що початки його губляться в глибині століть. Тому я думаю, що 3-х чи 4-х сторінок - достатньо.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
По Гайдаю принесите КОмПРОмат,будь ласочка.
Почему антиколомойский закон это хорошо а "антипороховский" плохо?!
Тем более что антиколомойский закон ПАПу не затрагивает а "антипороховский" Беню трогает.....
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks