| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Фигня пропагандонская, а не "золотые слова".
Одна "банда" не против ТС. Так как основные наворованные средства у них были в РФ. А другая "банда" (именно банда) , в большем количестве, выводила средства в ЕС и дико пересрала за свои кошельки. Вот и замутила переворот. А в "Европу ИДТИ !!!" никто и не собирался.
А уж НАРОД, куда он хочет "идти", ВООБЩЕ НИКТО НЕ СПРАШИВАЛ. Зато любое говно личностное прикрывают мифической "волей народа".
Странік вже став спеціалістом у глобальних фінансових питаннях. І йому відомі всі ходи, хто, де і як виводив, тримав і мав статки.
І це саме вони вийшли на Майдан. Не 1 млн. народу, а оті банди.
Странік, овоч і його прибічники витратили купу грошей на Антімайдан. Його і в Київі збирали і в Дніпрі пижилися. Але не взлетіло, навіть за гроші. Саме тому, що за гроші. Бо ніяких грошей не вистачить три місяца взимку стояти за гроші. Саме тому, що за гроші стоять ті кому какаяразніца, а на Майдані стояли ті, кому була разніца.
Любовь моя...Я же у Вас учусь. Вы же самый крутой эксперт и в истории, и в металлургии, и в психологии....Вот и я Вами вдохновлён.
И будьте добры, не нужно мне вешать лапшу на уши и про миллионы, и про оплату...ПР была настолько ЖЛОБСКАЯ, что даже не раскошелилась на "рядовых статистов". А в "майдан" вливалось столько из разных источников, что много из моих личных знакомых (не путать с друзьями) тупо ездили на " бесплатный майдан" НА ПОДРАБОТКИ. И "заработками" были более довольны ребята из спортивных секций. Они был выше, чем чучелок-статистов.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks