Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1483 з 2532 ПершаПерша ... 483983138314331473147414751476147714781479148014811482148314841485148614871488148914901491149214931533158319832483 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 29 641 по 29 660.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Дописів
    84 387

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    А що оце за тексти пішли, українською? Де юлька? Що ви з нею зробили?
    то тренування з перевзування ))
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    8 529

Типово

прівєцтвую!
    коли останній шурік перейде на мову, кацапи перестануть лізти на город..

Дописів
    84 387

Типово

останнього шуріка відірвали від коріння і в совкє навіяли йому його меншовартість, а вищість і престижнішість совєцької російської культури.
    я думаю цей злам по рівню психотравми можна порівняти з сіхднимі німцями, які спочатку пройшли через денацифікацію, а потом, після падіння берлінмуру, доводили своїм західним братам, що вони -- не штазі.
    можна лише уявити яку колоритную лічность дає нам така подвійна ломка + несприятливі соціально-економічні умови життя

прівєцтвую
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    22 656

Типово

VoxUkraine: только 17,6% фактологических цитат Зеленского на пресс-конференции оказались правдой

https://censor.net/ru/news/3267216/v...zalis_pravdoyi
    СЛАВА УКРАЇНІ!

Дописів
    8 529

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    останнього шуріка відірвали від коріння і в совкє навіяли йому його меншовартість, а вищість і престижнішість совєцької російської культури.
    я думаю цей злам по рівню психотравми можна порівняти з сіхднимі німцями, які спочатку пройшли через денацифікацію, а потом, після падіння берлінмуру, доводили своїм західним братам, що вони -- не штазі.
    можна лише уявити яку колоритную лічность дає нам така подвійна ломка + несприятливі соціально-економічні умови життя

прівєцтвую
    я б сказала ,,незахищений прошарок населення,,
    можу помилятися, але сподіваюся, що якраз мова могла б той злам вирівняти..

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Там Бигус вотрую серию выпустил....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Совки говорящие по украински, всего навсего совки говорящие по украински.... Не льстите себе деффочки из вас такая же национальная элита, как из меня балерина....

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Такой ненавистный и неудобный для зе-секты Бутусов никак не угомонится))

"Вагнеровцы", Беларусь и примитивные манипуляции
    таке, спецслужбы турции, сша, согласование с авиакомпанией - есть подтверждения?
    если нет - то это больная фантазия зашкваренного Юры
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Самолет Переглянути допис
    VoxUkraine: только 17,6% фактологических цитат Зеленского на пресс-конференции оказались правдой

https://censor.net/ru/news/3267216/v...zalis_pravdoyi
    VoxUkraine сообщает нам, что он финансируется «за счет благотворительных взносов сотен людей, которым небезразлична судьба Украины, а также грантов донорских организаций». Узнать, о каких организациях идёт речь, можно, познакомившись с финансовыми отчетами, также приведёнными на сайте.

В 2018 году, согласно отчету, 15,1% финансирования VoxUkraine получил от Международного фонда «Возрождение» (МФВ). В 2019 году от этого же фонда было получено 30% дохода организации.

Не будем обращать внимание на то, что эта структура также получала деньги от посольств США и Нидерландов, от американского «Национального фонда демократии», финансируемого Конгрессом США в рамках бюджета USAID. Хотя о какой реальной «независимости» может идти речь в случае организации, финансируемой тем или иным государством?
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Совки говорящие по украински, всего навсего совки говорящие по украински.... Не льстите себе деффочки из вас такая же национальная элита, как из меня балерина....
    Це типу твоя образа про твою другорядність. Так намагалися 2 роки, а стає все гірше. О це є твоє головне надбання.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Це типу твоя образа про твою другорядність. Так намагалися 2 роки, а стає все гірше. О це є твоє головне надбання.
    Мыколо це типа факт. А то я не у тебя читал пинодсы написаными на чистом украинском. Или так кроме совков еще кто то говорит....
    ЗЫ мне абсолютно пох что обо мне думают главные защитницы Медведчука на этом ресурсе.... я бы даже обиделся наверное если бы они обо мне говорили хорошо...

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Мыколо це типа факт. А то я не у тебя читал пинодсы написаными на чистом украинском. Или так кроме совков еще кто то говорит....
    ЗЫ мне абсолютно пох что обо мне думают главные защитницы Медведчука на этом ресурсе.... я бы даже обиделся наверное если бы они обо мне говорили хорошо...
    Дрібнесенько і не котить з Мертвечуком, бо це розборки всередині все тієї більшості, а реально протистоїть цій багнюці тільки Порошенко і його команда.
    Плівки були і нові з'являються, але нічого по суті не змінюють, бо вигадки і маніпуляції.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Дрібнесенько і не котить з Мертвечуком, бо це розборки всередині все тієї більшості, а реально протистоїть цій багнюці тільки Порошенко і його команда.
    Плівки були і нові з'являються, але нічого по суті не змінюють, бо вигадки і маніпуляції.
    Вони змінюють "патриотів" на подєльників ху.йла..... й те що "патріоти" того не визнають, нічого не змінює...

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Вони змінюють "патриотів" на подєльників ху.йла..... й те що "патріоти" того не визнають, нічого не змінює...
    Розумієш ти свої проблеми чи ні, то твоя особиста справа, а твої типу звинувачення тільки підтверджують твою меншовартість викликану твоєю бездіяльністю.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Розумієш ти свої проблеми чи ні, то твоя особиста справа, а твої типу звинувачення тільки підтверджують твою меншовартість викликану твоєю бездіяльністю.
    Мыколо, то что ты будешь как дятел долбить тут про чью то меншовартисть, не меняет ситуацию. Пэтро в жопе...
    ЗЫ и да я себя меншеварым не считаю, я уверен что я тут умнее всех ну за очень редким исключением.... и в эти исключение ни один местный порохобот не входит...

Дописів
    8 529

Типово

Мыколо, то что ты будешь как дятел долбить тут про чью то меншовартисть, не меняет ситуацию. Пэтро в жопе...
    ЗЫ и да я себя меншеварым не считаю, я уверен что я тут умнее всех ну за очень редким исключением.... и в эти исключение ни один местный порохобот не входит...
    поки що збережу, потім паржом
    Востаннє редагував Angelinn: 25.05.2021 о 09:52 Причина: насправді то не є смішним

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

я уверен что я тут умнее всех
    не тисне?
    Востаннє редагував Манула: 25.05.2021 о 09:23

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    поки що збережу, потім паржом ))
    а Саня скромный)))

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Можно опрос про IQ запилить.....
    Паржом (с) ))))
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Два роки тому Управління внутрішнього контролю НАБУ завершило службове розслідування з приводу причетності першого заступника директора НАБУ Гізо Углави, керівника Головного підрозділу детективів Андрія Калужинського та детектива Дмитра Литвиненка до розкрадання коштів «Укроборонпрому» – високі достойники допомагали сину першого заступника секретаря РНБОУ Ігорю Гладковському й негласному позаштатному працівнику НАБУ Євгену Шевченку постачати «Укроборонпрому» контрабандні деталі за завищеними цінами від імені фіктивної фірми «Оптимумспецдеталь». За підсумками службового розслідування директор НАБУ Артем Ситник покарав своїх підлеглих, причетних до розкрадання коштів «Укроборонпрому», з усією суворістю закону: Калужинському та Литвиненку було оголошено догану, до Углави застосовано дисциплінарне стягнення у вигляді зауваження.

Сторінка 1483 з 2532 ПершаПерша ... 483983138314331473147414751476147714781479148014811482148314841485148614871488148914901491149214931533158319832483 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті