| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
прівєцтвую!
коли останній шурікперейде на мову, кацапи перестануть лізти на город..
останнього шуріка відірвали від коріння і в совкє навіяли йому його меншовартість, а вищість і престижнішість совєцької російської культури.
я думаю цей злам по рівню психотравми можна порівняти з сіхднимі німцями, які спочатку пройшли через денацифікацію, а потом, після падіння берлінмуру, доводили своїм західним братам, що вони -- не штазі.
можна лише уявити яку колоритную лічность дає нам така подвійна ломка + несприятливі соціально-економічні умови життя
прівєцтвую![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
VoxUkraine: только 17,6% фактологических цитат Зеленского на пресс-конференции оказались правдой
https://censor.net/ru/news/3267216/v...zalis_pravdoyi
СЛАВА УКРАЇНІ!
Там Бигус вотрую серию выпустил....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Совки говорящие по украински, всего навсего совки говорящие по украински.... Не льстите себе деффочки из вас такая же национальная элита, как из меня балерина....
VoxUkraine сообщает нам, что он финансируется «за счет благотворительных взносов сотен людей, которым небезразлична судьба Украины, а также грантов донорских организаций». Узнать, о каких организациях идёт речь, можно, познакомившись с финансовыми отчетами, также приведёнными на сайте.
В 2018 году, согласно отчету, 15,1% финансирования VoxUkraine получил от Международного фонда «Возрождение» (МФВ). В 2019 году от этого же фонда было получено 30% дохода организации.
Не будем обращать внимание на то, что эта структура также получала деньги от посольств США и Нидерландов, от американского «Национального фонда демократии», финансируемого Конгрессом США в рамках бюджета USAID. Хотя о какой реальной «независимости» может идти речь в случае организации, финансируемой тем или иным государством?
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Мыколо це типа факт. А то я не у тебя читал пинодсы написаными на чистом украинском. Или так кроме совков еще кто то говорит....
ЗЫ мне абсолютно пох что обо мне думают главные защитницы Медведчука на этом ресурсе.... я бы даже обиделся наверное если бы они обо мне говорили хорошо...
Можно опрос про IQ запилить.....
Паржом (с) ))))
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Два роки тому Управління внутрішнього контролю НАБУ завершило службове розслідування з приводу причетності першого заступника директора НАБУ Гізо Углави, керівника Головного підрозділу детективів Андрія Калужинського та детектива Дмитра Литвиненка до розкрадання коштів «Укроборонпрому» – високі достойники допомагали сину першого заступника секретаря РНБОУ Ігорю Гладковському й негласному позаштатному працівнику НАБУ Євгену Шевченку постачати «Укроборонпрому» контрабандні деталі за завищеними цінами від імені фіктивної фірми «Оптимумспецдеталь». За підсумками службового розслідування директор НАБУ Артем Ситник покарав своїх підлеглих, причетних до розкрадання коштів «Укроборонпрому», з усією суворістю закону: Калужинському та Литвиненку було оголошено догану, до Углави застосовано дисциплінарне стягнення у вигляді зауваження.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks