| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
У нас есть система ПВО? Даже не знал.....Любые системы ломаются и их надо ремонтировать....Но как их ремонтировать, если эти системы ПВО наверное произведены в .....России? Кроме того каждый год должны проводиться стрельбы ракетами систем ПВО на полигонах. У нас был полигон в Крыму, а теперь он не доступен для проведения стрельб.
Востаннє редагував Душ: 29.04.2021 о 12:13
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Востаннє редагував Душ: 29.04.2021 о 12:38
це не картинка - це відповідь на ваше питання не аби кого, а Михайла Забродського..
моя особиста думка - ніяк ми його не повернемо, як і не втримали.. не ті сили, не ті методи.. ми - європейці.. хочемо того, чи ні.. ми територіально - європейці.. вони - ордою були, ордою й залишилися.. нам з ними не впоратися..
тільки в союзі з їх противниками.. не зброєю.. однозначно..
усе, що вони творять - творять на свою дупу і нам на користь.. чим більше, тим краще.. цим вони настроюють проти себе то тих, то інших..
може не за наше життя, але доля цього штучного створіння буде такою ж, як і усіх штучних створінь, що канули в лєту...
до речі, я не за повернення Криму в Україну.. я за повернення Батьківщини кримським татарам.. а вони вже нехай самі визначаються що їм краще..
Ірина Фаріон: «Люди! Навіть найгірший суржик кращий за москвоязик»
щодо води... Україна не зобов"язана "повертатися" так, як зручно кацапам.. взялся за Гуж, нє Говорі. что нє дюж (кацапська народна присказка)
осьосьо вам, а не водичку... опріснюйте - в вас води, хоч залийся!
Ірина Фаріон: «Люди! Навіть найгірший суржик кращий за москвоязик»
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks