| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
У нас есть система ПВО? Даже не знал.....Любые системы ломаются и их надо ремонтировать....Но как их ремонтировать, если эти системы ПВО наверное произведены в .....России? Кроме того каждый год должны проводиться стрельбы ракетами систем ПВО на полигонах. У нас был полигон в Крыму, а теперь он не доступен для проведения стрельб.
Востаннє редагував Душ: 29.04.2021 о 12:13
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Востаннє редагував Душ: 29.04.2021 о 12:38
це не картинка - це відповідь на ваше питання не аби кого, а Михайла Забродського..
моя особиста думка - ніяк ми його не повернемо, як і не втримали.. не ті сили, не ті методи.. ми - європейці.. хочемо того, чи ні.. ми територіально - європейці.. вони - ордою були, ордою й залишилися.. нам з ними не впоратися..
тільки в союзі з їх противниками.. не зброєю.. однозначно..
усе, що вони творять - творять на свою дупу і нам на користь.. чим більше, тим краще.. цим вони настроюють проти себе то тих, то інших..
може не за наше життя, але доля цього штучного створіння буде такою ж, як і усіх штучних створінь, що канули в лєту...
до речі, я не за повернення Криму в Україну.. я за повернення Батьківщини кримським татарам.. а вони вже нехай самі визначаються що їм краще..
щодо води... Україна не зобов"язана "повертатися" так, як зручно кацапам.. взялся за Гуж, нє Говорі. что нє дюж (кацапська народна присказка)
осьосьо вам, а не водичку... опріснюйте - в вас води, хоч залийся!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks