.. блин, как посмотришь, так это вина Зеленского, что война продолжается ... не, серёзно, уж я-то не его поклонник ни в каком его качестве, но блин ....![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
.. блин, как посмотришь, так это вина Зеленского, что война продолжается ... не, серёзно, уж я-то не его поклонник ни в каком его качестве, но блин ....![]()
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Это ты о Бабченко. Его нужно не читать. Ему нужно переводить. Он кстати прямым текстом об этом регулярно говорит. Не дословно. Меня прочли три тысячи, а перевели три гривны. Раньше я думал, что это такой намек его заказчикам. Теперь думаю все гораздо хуже. Бабченко не просто пустышка. Бабченко довольно таки глупая пустышка....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Микела верил в пенсии московские...а Ху*ло не змиг
Микела у нас с тобой разные реалии... не забывай...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Війна дуже затратна справа, коли не захищаєш свою Батьківщину.
Що сьогодні спостерігаємо, постсовок на намагається довести своє існування.
Ну не пройде, попереду у постсовка тільки поразка, назад ніхто не повернеться, навіть чухання потилиці не допоможе. Стара система програла, а ти її рудимент і твоє волання - це відголос минулого
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks