| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Covishield (AstraZeneca)
CoronaVac (Sinovac, Китай)
Pfizer (мРНК-вакцина)
Любой, которая окажется доступной
Вакцины моей мечты нет в списке, я буду ждать ее появления
Поеду в РФ за Спутником!
Не буду прививаться
Не одетый презерватив это возможность заболеть заразой и разнести ее по другим людям.
Не примененные маски и средства дезинфекции заболевание себя и своих близких.
Не леченные условные зубы от кариеса рассадних инфекции....
Итог? Заболевание - трата денег больше чем купить маску, Гондон, посетить врача - прибыль больницам от нсзу и бизнесу))))
Не мешайте людям добровольно самими собой обогащать кого-то)))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Это если кому аналогии нужны.
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1105-14#Text
Стаття 45. Відмова у страхових виплатах і наданні соціальних послуг
1. Фонд відмовляє у страхових виплатах і наданні соціальних послуг застрахованому, якщо мали місце:
1) навмисні дії, а також бездіяльність (приховування захворювань, невиконання приписів та обмежень лікаря) потерпілого, спрямовані на створення умов для настання страхового випадку;
2) подання роботодавцем, іншими органами, що беруть участь у встановленні страхового випадку, або потерпілим Фонду свідомо неправдивих відомостей про страховий випадок;
3) вчинення застрахованим умисного кримінального правопорушення, що призвів до настання страхового випадку.
{Пункт 3 частини першої статті 45 із змінами, внесеними згідно із Законом № 720-IX від 17.06.2020}
2. Фонд відмовляє у виплатах і наданні соціальних послуг застрахованому, якщо нещасний випадок згідно із законодавством не визнаний пов’язаним з виробництвом.
Стаття 46. Припинення страхових виплат і надання соціальних послуг
1. Страхові виплати і надання соціальних послуг припиняються:
1) на весь час проживання потерпілого за кордоном, якщо інше не передбачено міжнародним договором України, згода на обов’язковість якого надана Верховною Радою України;
2) на весь час, протягом якого потерпілий перебуває на державному утриманні, за умови, що частка виплати, яка перевищує вартість такого утримання, надається особам, які перебувають на утриманні потерпілого;
3) якщо з’ясувалося, що виплати призначено на підставі документів, які містять неправдиві відомості. Сума витрат на страхові виплати, отримані застрахованим, стягується в судовому порядку;
4) якщо страховий випадок настав внаслідок навмисного наміру заподіяння собі травми;
5) якщо потерпілий ухиляється від реабілітації у сфері охорони здоров’я чи професійної реабілітації або не виконує правил, пов’язаних з установленням чи переглядом обставин страхового випадку, або порушує правила поведінки та встановлений для нього режим, що перешкоджає одужанню та функціональному відновленню;
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Не знаю как школьники но вчера старшей в УГУНТе замдекана сказал что встретятся летом дабы подписать зачетки и закрыть очередной курс...
Есть нюансы, камающиеся надетый/ненадетый. В связи с этим вспоминается анек, как у негров рождаемость сокращали. Приехал эксперт, обяснил неграм, как пользоваться девайсом, на палочку его надевал в виде примера. Через некоторое время совершенно обратный ожидаемому эффект. Приезжают - все оставленные презики на палочки понадеты... Вот эти маски, над которыми носы, носики и носищи стырчат, в таком виде никакой пользы, кроме вреда не приносят.
сходите уже почитайте ВОЗ, там написано какие действия приводят к раку и причины его многочисленного проявления и не нужна будет вам надпись на банке
раз уж вам так надо чтоб это было где то написано (а без писульки Джамшут не виноват в смертях чьих то близких и продолжает ездить в авто и спит спокойно его совесть)
я уже сто раз тут ссылку давала на страницы эти
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Лично меня давит обычная жаба и я стараюсь, именно стараюсь, хоть ессно и не всегда удается, уклонятся от зараз.))))
Мне точно есть кому отдать часть своего бабла в помощь и больная или мертвая я точно оставят без помощи 4х пенсов и инвалида.
думаю Днепр в списке...правда в Бердичевым прийдется пободаться
"Украинская сторона предложила третий этап испытаний провести в Украине с последующей возможностью производства вакцины, в том числе на наших мощностях. Израиль пока изучает указанное предложение и, надеюсь, оно будет воспринято положительно.Источник: https://censor.net/ru/n3259836
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks