Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 272 з 963 ПершаПерша ... 172222262263264265266267268269270271272273274275276277278279280281282322372772 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 19260, показано з 5 421 по 5 440.

Тема: Петр Порошенко

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    считаю, что все мысли, изложенные допысувачами в разделе "общие" сегодня нужно воспринимать через призму сегодняшней даты.
    и это несмотря на то, что Пётр Алексеевич сегодня официально отдал всё своё движимое, недвижимое и Марину на развитие киноиндустрии Украины. для взрослых.
    Ваша думка дуже важлива для мене, продовжуйте...
    Жодного дня, щоб 60-му Порошенко в тапки не насцяв.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 434

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    А моя в тому, що це керівники держави, які успішно і показово просрали і можливості для розвитку країни, і, як результат, масову підтримку населення.
    плюсану
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 978

Типово

и тут стало ясно, что Vedma = Виктория Ивановна.
    ибо в былые времена был такой персонаж, который прицепился до Harald настолько, что даже крылатое выражение бытовало "шо ты ко мне прицепилось, как Виктория Ивановна до Харальда?"
    * * *
    я пишу в никуда, форуму, а отвечает - Ведьма.
    я что-то каментю в любой теме - прибегает Ведьма со своими румынлишенецбеженецТроещина.
    это любовь, ящетаю.
    понимаю, весна все дела. но, вы не в моём вкусе, простите.
    с праздником Вас!

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 434

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    ненавидеть? зачем? кто еще настроение так с утра развеселит

"Петр Порошенко вынужден хранить наличными 51 млн долларов и 423 млн гривен, которые ранее были размещены на депозитах и ​​работали на кредитование украинской экономики. Однако, в результате политических репрессий и постоянных попыток власти арестовать активы Порошенко, он принял меры для защиты своего имущества и воспользовался законным правом снять деньги со счетов", - отметили в "Европейской Солидарности".Источник: https://censor.net/ru/n3256880
    та ЕС вообще чудит с заявлениями, даже не знаю, на кого они рассчитаны
    В партії «ЄС» («Єбануті Сусліки», Порошенко) заявили, що за 2 роки президентства Зеленського Україна «втратила території» (а які саме, чомусь не уточнили), тому звісно ж ЗРАДА і треба повертати Порошенко до влади (при якому, насправді, Україна і втратила території реально, а не в пустих головах депутатів його партії).

Я ж кажу - у них шиза і, схоже, вона передається... Будьте обережні: не підходьте близько до порохоботів і взагалі не говоріть з ними, тому що поки що вченими ще не встановлено, як саме цей вид шизи передаєть
    (с)
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

ибо в былые времена был такой персонаж, который прицепился до Harald настолько, что даже крылатое выражение бытовало "шо ты ко мне прицепилось, как Виктория Ивановна до Харальда?"
    * * *
    я что-то каментю в любой теме - прибегает Ведьма со своими румынлишенецбеженецТроещина.
    это любовь, ящетаю.
    с праздником Вас!
    60-й,так це я до вас причипилася, чи все ж таки ви жодного дня не пропускаєте, щоб не написати про Порошенка? Чи не висказати своєї думки про Україну і українців?

Почетный форумчанин
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 978

Типово

с праздником, Ведьма!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

с праздником, Ведьма!
    Я ж не зелена, це не моє професійне свято.
    У нас тут достатньо дурнів, це їх свято.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

* * *
    это любовь, ящетаю.
    с праздником Вас!
    Не льсти себе. Она всем отвечает, кто плохо отзывается о ее кумире и хорошо о ее шмаркле...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Почетный форумчанин
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 978

Типово

умеешь ты, Шурик, опустить человека.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 022

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    А от Порошенко винен лише в тому, що не ідеальний, і не виправдав казкових сподівань мудрого наріду.
    Сперечатися в тому, що останнього ненавидять руцкамірні, що за парєбріком, що наші, думаю, не будете. Точнісінько як тих, про яких я написала.
    Якщо про суб'єктивність, то перша фраза - саме зразок цього.
    Періодично пишуть, що ви маєте стосунок до психології; отже, знаєтесь на механізмах психологічного захисту. Згадана вище конструкція ( "не ідеальний, і не виправдав казкових сподівань"), на мою думку, і є вашим "блоком", який ви нещадно експлуатуєте, не замислюючись про його адекватність. А даремно.

Про ненависть росіян - гарна тема до 1 квітня. Який ідіот буде ненавидіти керівника держави - об'єкту агресії, який замість жорсткого опору всі сили покладає на перемовини, перемир'я, співпрацю з окупантами і колаборантами, відкриту і приховану торгівлю, а посилення обороноздатності зводить переважно до показушних вистав?
    Думаю, коли Унылая Лошадь (чи хто там озвучив цей заклик) проголошував "кто угодно, только не Порошенко", йому коштувало великих зусиль зберегти серйозний вираз обличчя перед телекамерами. Зате міг ржать до і після зйомки досхочу.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 434

Типово

Періодично пишуть, що ви маєте стосунок до психології; отже, знаєтесь на механізмах психологічного захисту. Згадана вище конструкція ( "не ідеальний, і не виправдав казкових сподівань"), на мою думку, і є вашим "блоком", який ви нещадно експлуатуєте, не замислюючись про його адекватність. А даремно.

Про ненависть росіян - гарна тема до 1 квітня. Який ідіот буде ненавидіти керівника держави - об'єкту агресії, який замість жорсткого опору всі сили покладає на перемовини, перемир'я, співпрацю з окупантами і колаборантами, відкриту і приховану торгівлю, а посилення обороноздатності зводить переважно до показушних вистав?
    Думаю, коли Унылая Лошадь (чи хто там озвучив цей заклик) проголошував "кто угодно, только не Порошенко", йому коштувало великих зусиль зберегти серйозний вираз обличчя перед телекамерами. Зате міг ржать до і після зйомки досхочу.
    его "ненавидили" как назойливую муху))
    "ни рыба ни мясо" эта позиция как раз и бесит людей, одной рукой минск и торговля, другой в ООН паспортами махал, вроде как и друг, и не друг, хотя и не враг одновременно, подзаебавшее ничто

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Валить нужно Пэтру. И давать дорогу молодым.
    Не дождёшься. Это ВЫ, уроды, свалите отсюда. И очень скоро.
    Цитата Допис від Шурик Г. (гость)
    Но возарам это не выгодно. Какой же другой кандидат будет платить им за пиар
    Vozar, а не хотите ли Вы подать в суд на этого укроненавистника за постоянную клевету? Авось, посадят хотя бы на пару лет - форум хоть отдохнёт от его круглосуточной дрочки на клоуна. А даже если не посадят, то хотя бы скачаете с него круглую сумму компенсации за моральный ущерб.
    Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Порошенко (при якому, насправді, Україна і втратила території
    Список территорий, которые якобы потеряла Украина во время правления Пороха, будет? Или ты, как всегда: насрал и в кусты?
    Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Я ж не зелена, це не моє професійне свято.
    Ой, точно, сегодня же 1 апреля - профессиональный праздник Говношурега!
    Шурик Г. (гость), с Днём дурака тебя!
    "ни рыба ни мясо" эта позиция как раз и бесит людей, одной рукой минск и торговля, другой в ООН паспортами махал, вроде как и друг, и не друг, хотя и не враг одновременно, подзаебавшее ничто
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    25 993

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    ....
    Vozar, а не хотите ли Вы подать в суд на этого укроненавистника за постоянную клевету?....
    самое время - точно так же как и Петр Алексеевич на Деркача за клевету подали

Дописів
    46 288

Типово

Кто ненавидел? Ну кроме тебя, Смита и безусловно твоей жены ))

Или так спрошу - а что твой избранник? Он же предложил кардинально иной УСПЕШНЫЙ подход к внешней политике Украины?

Или вот так чтоб совсем проще тебе - а надо было Нарастоф прямо с через освобожденный керченский пролив!!!? ))
    Востаннє редагував Vozar: 01.04.2021 о 15:27
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    46 288

Типово

Vozar, а не хотите ли Вы подать в суд на этого укроненавистника за постоянную клевету?
    Вам не жалко собачку? ))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Неа. По нему давно нары плачут.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    46 288

Типово

Неа. По нему давно нары плачут.
    ...не стреляйте пианиста. Он же даже штаны снял от старания...))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Ви живете в якомусь ідеальному, казковому світі.
    Політика - мистецтво можливого і те, що вам здається повинен робити хтось, це не реальність. Аналізуючи дії пороха у той час, я розумію, що багато чого не зроблено з очікувань, саме тому, що не було можливостей. Мало того, Україна не Німеччина, і не Польща, нема в нас єдиної нації, нема вакцини від московщини. Ми не в ЄС, не в НАТО, нема потужної підтримки с зовні. А, якщо подивитися на структуру суспільства, навіть на те, що зараз коїться після 7 років війни, то я взагалі не розумію, як тодішня влада все це стримала, і ще й якісь успіхи демонструвала.

І про жорсткий відпір. Це ви про що? Про військову операцію? Якщо так, то ви ще більший фантазёр, чим я думаю.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    22 433

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Возар, что то вы там совсем мышей не ловите....

Валить нужно Пэтру. И давать дорогу молодым. Но возарам это не выгодно. Какой же другой кандидат будет платить им за пиар, когда они полностью уничтожили Пэтра как политика....
    Ну тут согласен, проеп в надежде, шо население не такое уж и тупое. Такое уж.
    Но, встречный вопрос - Порох уже полтора года, как должен был седеть в турьме, и два года, как сбегать из страны с наворованными мильярдами. А чтобы закончить войну, нужно всеголишь перестать стрелять.
    Перестали. Ишо? Порох в очередной раз збегает не от турьмы а от из страны и нихрена не получается у него. Хотя вотвот сесть должен. Вотвот. Вот счас уже точно сядет, а потом збежит. Или наоборот.
    А война? А она где? У вас она есть? Нет? Значь схема работает же?
    Красота. Только пидорасов развелось шото много

Почетный форумчанин
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 978

Типово

Цитата Допис від Noskinauhi Переглянути допис
    Красота. Только пидорасов развелось шото много
    ті против ЕС? против движения в Европейское Сообщество?
    ахтыж предатель! забыл, за что Майдан стоял? Януковощ тоже был против поступательных движений в ЕС.
    как там в присказке про саночки? любишь ЕС - люби и пидорасов.

Сторінка 272 з 963 ПершаПерша ... 172222262263264265266267268269270271272273274275276277278279280281282322372772 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті