| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
и тут стало ясно, что Vedma = Виктория Ивановна.
ибо в былые времена был такой персонаж, который прицепился до Harald настолько, что даже крылатое выражение бытовало "шо ты ко мне прицепилось, как Виктория Ивановна до Харальда?"
* * *
я пишу в никуда, форуму, а отвечает - Ведьма.
я что-то каментю в любой теме - прибегает Ведьма со своими румынлишенецбеженецТроещина.
это любовь, ящетаю.
понимаю, весна все дела. но, вы не в моём вкусе, простите.
с праздником Вас!
та ЕС вообще чудит с заявлениями, даже не знаю, на кого они рассчитаны
(с)В партії «ЄС» («Єбануті Сусліки», Порошенко) заявили, що за 2 роки президентства Зеленського Україна «втратила території» (а які саме, чомусь не уточнили), тому звісно ж ЗРАДА і треба повертати Порошенко до влади (при якому, насправді, Україна і втратила території реально, а не в пустих головах депутатів його партії).
Я ж кажу - у них шиза і, схоже, вона передається... Будьте обережні: не підходьте близько до порохоботів і взагалі не говоріть з ними, тому що поки що вченими ще не встановлено, як саме цей вид шизи передаєть
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
умеешь ты, Шурик, опустить человека.![]()
Якщо про суб'єктивність, то перша фраза - саме зразок цього.
Періодично пишуть, що ви маєте стосунок до психології; отже, знаєтесь на механізмах психологічного захисту. Згадана вище конструкція ( "не ідеальний, і не виправдав казкових сподівань"), на мою думку, і є вашим "блоком", який ви нещадно експлуатуєте, не замислюючись про його адекватність. А даремно.
Про ненависть росіян - гарна тема до 1 квітня. Який ідіот буде ненавидіти керівника держави - об'єкту агресії, який замість жорсткого опору всі сили покладає на перемовини, перемир'я, співпрацю з окупантами і колаборантами, відкриту і приховану торгівлю, а посилення обороноздатності зводить переважно до показушних вистав?
Думаю, коли Унылая Лошадь (чи хто там озвучив цей заклик) проголошував "кто угодно, только не Порошенко", йому коштувало великих зусиль зберегти серйозний вираз обличчя перед телекамерами. Зате міг ржать до і після зйомки досхочу.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Не дождёшься. Это ВЫ, уроды, свалите отсюда. И очень скоро.
Vozar, а не хотите ли Вы подать в суд на этого укроненавистника за постоянную клевету?Допис від Шурик Г. (гость)
Авось, посадят хотя бы на пару лет - форум хоть отдохнёт от его круглосуточной дрочки на клоуна.
А даже если не посадят, то хотя бы скачаете с него круглую сумму компенсации за моральный ущерб.
Список территорий, которые якобы потеряла Украина во время правления Пороха, будет? Или ты, как всегда: насрал и в кусты?
Ой, точно, сегодня же 1 апреля - профессиональный праздник Говношурега!
Шурик Г. (гость), с Днём дурака тебя!
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Кто ненавидел? Ну кроме тебя, Смита и безусловно твоей жены ))
Или так спрошу - а что твой избранник? Он же предложил кардинально иной УСПЕШНЫЙ подход к внешней политике Украины?
Или вот так чтоб совсем проще тебе - а надо было Нарастоф прямо с через освобожденный керченский пролив!!!? ))
Востаннє редагував Vozar: 01.04.2021 о 15:27
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Неа. По нему давно нары плачут.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Ви живете в якомусь ідеальному, казковому світі.
Політика - мистецтво можливого і те, що вам здається повинен робити хтось, це не реальність. Аналізуючи дії пороха у той час, я розумію, що багато чого не зроблено з очікувань, саме тому, що не було можливостей. Мало того, Україна не Німеччина, і не Польща, нема в нас єдиної нації, нема вакцини від московщини. Ми не в ЄС, не в НАТО, нема потужної підтримки с зовні. А, якщо подивитися на структуру суспільства, навіть на те, що зараз коїться після 7 років війни, то я взагалі не розумію, як тодішня влада все це стримала, і ще й якісь успіхи демонструвала.
І про жорсткий відпір. Це ви про що? Про військову операцію? Якщо так, то ви ще більший фантазёр, чим я думаю.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Ну тут согласен, проеп в надежде, шо население не такое уж и тупое. Такое уж.
Но, встречный вопрос - Порох уже полтора года, как должен был седеть в турьме, и два года, как сбегать из страны с наворованными мильярдами. А чтобы закончить войну, нужно всеголишь перестать стрелять.
Перестали. Ишо? Порох в очередной раз збегает не от турьмы а от из страны и нихрена не получается у него. Хотя вотвот сесть должен. Вотвот. Вот счас уже точно сядет, а потом збежит. Или наоборот.
А война? А она где? У вас она есть? Нет? Значь схема работает же?
Красота. Только пидорасов развелось шото много
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks