| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Sofiya Fedyna
@ukrainesinger
·
2 мин
Слуги такі служки... їм начхати на життя людини, начхати на порушення прав, начхати на державну зраду...
Але їм потрібне позачергове засідання Ради з питання розмальованих стін ОПУ...
Дно
Дно
Дно
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Видповидальнисть, то не для ссыкунов..... к сожалению наши "патриоты" совсем не те за кого себя выдавали.... трусливые тупые лузеры. Если я не прав, то пусть они сами найдут виноватых и накажут их...... по убирать за собой я уже даже не говорю....
ЗЫ не шурики должны видокремлюваты... сами патриоты должны видокремлюваты от себя уголовную шваль.... не знаю почему они этого не делают....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Це все фигня.....вон Зеля заставил Ахметова проиграть Львову.....
......а вы про каких то серливых лузеров с краской....
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Он опустил крышку рояля, натянул штаны и начал управлять государством. Получается не очень. Но ничего страшного. Скинуть опять штаны и поднять крышку рояля и ты опять при деле, где у тебе получалось.
(с)
))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
.... я запутался.... А Билецкий теперь кто? Патриот? Титушка?
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Тут да, ошибся по пьяни. Горин подходил под мелодию предложения. Я и не подумал, что это он. На самом деле имел ввиду Дёму Громова.. Это типа петросяна, только типа шансонье в совецкое время.
Григорий Горин, да. В моем списке уважаемых юмористов он есть и не на последнем месте. По этому извините. Ошибочка вышла.
То возмущенный же нарИд (тм) был, или куда ?
А задержали вообще купленного патриота за углом, когда он за хлебушком вышел.
Ну, это понятно, что вы можете только разрисованными стенами и выбитыми окнами гордиться.
Развалинами, короче.
Построить то кишка тонка.
ЗЫ:
А когда это Билецкого из патриотов успели вычеркнуть, интересно ?
Это ж про кого она так то ?
Про посаженного рэкетира - убийцу ?
"Закон один для всех !!" (с) майдан ?
))))))))))))))))))))))))))))))))))))
"Ихние" там мирно пришли отпразновать день рождения родного рэкетира, но тут налетели титушки с краской и побили окна.
Растерявшиеся от такой наглости "патриоты", аж файеры выронили из дрожащих рук.
И, да, про ответственность, Шурик таки правильно сказал.
Чуть что - "это не мы" - и в домик. )))))))))))))))))))
Ай яй ...
- Орден «За мужність» III ступеня (2 серпня 2014) — за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.[31]
- Відзнака Президента України — ювілейна медаль «25 років незалежності України» (19 серпня 2016) — за значні особисті заслуги у становленні незалежної України, утвердженні її суверенітету та зміцненні міжнародного авторитету, вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток, активну громадсько-політичну діяльність, сумлінне та бездоганне служіння Українському народу.[
Ну просто что ни герой, гетьманом всенародно признанный - так либо предатель, либо шестерка ...
Незначне зусилля - і згадується, що якраз 20 років тому ( лише не 20, а 9 березня) відбувалось щось схоже.
https://www.pravda.com.ua/news/2001/03/9/2982081/
https://www.radiosvoboda.org/a/dvadt.../30974857.html
І тоді теж сталось те, що називалось наругою над символами держави - Тарас Чорновіл, викидаючи квіти, покладені до пам'ятника Кучмою, заодно пошкодив жовто-синю стрічку.
А також, само собою, одразу ж знайшлись терористи, фашисти і прочиє.
--------------------------------
Знайшли старий сценарій?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Тарас Чорновіл сам по себе наруга над фамилией Чорновіл
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks