| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Covishield (AstraZeneca)
CoronaVac (Sinovac, Китай)
Pfizer (мРНК-вакцина)
Любой, которая окажется доступной
Вакцины моей мечты нет в списке, я буду ждать ее появления
Поеду в РФ за Спутником!
Не буду прививаться
В Україні на апаратах ШВЛ перебуває найбільша кількість людей з моменту початку пандемії – Шмигаль
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
кстати, а что там у китайцев, с их то немногочисленным населением?
что-то ни паник, ни локдаунов не наблюдается
или переболели они, что ли уже все
или не берет их эта зараза..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Да. Там же ж в аннотации подробно расписано, что такое Yellow Card Reporting. Но кто ж будт читать длинные скучные аннотации на английском. Интереснее запостить чей-то текст на русском (я сомневаюсь, что Глобус сам сидел переводил), в котором фигурируют страшные цифры и слова:
"Заболевания крови: 2033"
На самом деле это категория возможных осложнений Blood disorders, из 2033 случаев возможных осложнений, о которых заявили, 1931 - увеличились лимфоузлы после привики.
или "Сердечные расстройства: 1032"
Из них: 536 случаев Palpitation - это просто ощущение, что сердце учащенно бьется.
312 случаев - тахикардия
или "Нарушения слуха: 713"
По факту смотрим в документ: 258 - вертиго (головокружение), 196 - Tinnitus (звон в ушах), 211 - боль в ушах.
Ну и т.д.
Но цифры (и названия категорий) "итого" выглядят внушительно.
)))
Ага
Оттуда.
Схема жовтої картки - це механізм, за допомогою якого кожен може добровільно повідомити про будь-які підозри на побічні реакції або побічні ефекти щодо вакцини. Дуже важливо зазначити, що звіт "Жовта картка" не обов'язково означає, що вакцина спричинила цю реакцію або подію. Ми просимо повідомляти про будь-які підозри, навіть якщо репортер не впевнений, чи була вона спричинена вакциною. Повідомлення до схеми відомі як підозра на побічні реакції (ADR).
Багато підозрюваних АРС, про які повідомляється на жовтій картці, не мають ніякого відношення до вакцини чи ліків, і часто випадково, що обидва вони мали місце приблизно в той самий час. Звіти постійно переглядаються з метою виявлення можливих нових побічних ефектів, які можуть вимагати регуляторних заходів, та для відмежування їх від речей, які могли б статися незалежно від вакцини чи ліків, що вводяться, наприклад, через основну або недіагностовану хворобу.
Тому важливо, щоб підозрілі НРС, описані в цьому звіті, не тлумачились як доведені побічні ефекти вакцин проти COVID-19.Збільшення кількості звітів про АДР відображає збільшення кількості вакцин у зв'язку з відкриттям нових центрів вакцинації у Великобританії
Кількість та характер підозр на побічні реакції, про які повідомлялося до цього часу, не є незвичайними у порівнянні з іншими типами вакцин, що регулярно використовуються
Загальний досвід безпеки з обома вакцинами настільки, наскільки очікувалося від клінічних випробувань
Виходячи з поточного досвіду, очікувана користь обох вакцин проти COVID-19 у профілактиці COVID-19 та її серйозних ускладнень значно перевищує будь-які відомі побічні ефекти
Як і у випадку з усіма вакцинами та ліками, безпека вакцин проти COVID-19 постійно контролюється
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks