«Один з Найвеличніших Лідерів Світу (с) збирається надати захист жертвам Кримінального Кодексу України, по-суті – інакодумцям, уся вина яких полягає виключно в тому, що вони мають заперечення до окремих положень Особливої частини КК. Як правило, нарікання викликають диспозиції Розділів ІІ (злочини проти життя та здоров’я особи), ІІІ (злочини проти волі, честі та гідності особи), IV (злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості особи), VI (злочини проти власності) Кримінального Кодексу. Але ж інші частини Кримінального Кодексу України вони визнають!
Скажіть мені будь-ласка, хіба це нормально, коли людина вкрала чийсь мобільний телефон або просто гаманець і має за це сидіти, якщо він активіст і ветеран платних мітингів за кошти іноземних грантів? Десятки тисяч людей нудяться в тюрмах, уся вина яких полягала лише в тому, що вони щось вкрали, залізли в чужу кишеню, когось зарізали, вбили чи зґвалтували. Хіба це нормально? Всі ці люди є мучениками законів мирного часу!
Я повністю поділяю їх праведний гнів і обурення стосовно застосування законів мирного часу до згаданих «активістів» і «ветеранів». Це кричуща несправедливість. Безумовно, їх треба було судити за законами воєнного часу. Бажано – часів Другої світової війни». (с)

Bookmarks