ДНРиха провокаторша![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Covishield (AstraZeneca)
CoronaVac (Sinovac, Китай)
Pfizer (мРНК-вакцина)
Любой, которая окажется доступной
Вакцины моей мечты нет в списке, я буду ждать ее появления
Поеду в РФ за Спутником!
Не буду прививаться
ДНРиха провокаторша![]()
Востаннє редагував Smith: 18.02.2021 о 12:10
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
мРНК принципово не діє на ДНК клітин.
Ні, не здається, це основи.
PS Я не говорю про відсутність ефектів від вакцинації, їх вводили у великому поспіху. Але вплив до ДНК тощо – це та подібне тільки ідіоти пишуть. Там принципи роботи абсолютно інші. Еукаріоти не просто так розділили цитоплазму та ядро.
Востаннє редагував L_Pt: 18.02.2021 о 11:21
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
..когда уже до всех дойдет, что через год после начала пандемии заболевают не те, кто смог целый год спрятаться (где, млин?), а те, у кого организм ослабился или устал бороться вследствие других воздействий (никуда все остальные виряки не делись, как бы нам ни втюхивали обратное) ... а они заборы красят ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
+6237 - несмотря на плохое тестирование, такой цифры месяц не было, график и так уже недели полторы разворачивается, но с такой цифрой думаю начало второй воны можно считать открытым
так это не про школы
Там було прописано, що шкіл не стосується (крім закладів середньої освіти, чи якось так).
Ну я за вас гуглить не буду. Якщо дуже принципово - всі зміни до документів на сайті є
у всех в школах аналогично).
я вас разве просила гуглить, к чему этот пируэт?
Школ не касалось, но и вузы не все придерживались. Имели право.
Садов может касалось? так и в садах не соблюдали.
А сейчас кратко написано "для обучения".Воть:
.Також буде дозволено відвідування закладів освіти групами не більше 20 осіб
Востаннє редагував ~ Электра ~: 18.02.2021 о 12:37
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks