| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Проте швидко мислити і розмовляти я таки знову буду
Тому що не цураюся на відміну від тебе)) Бачиш як воно, я в школі російську лише на одному уроці чув раз на тиждень, і взагалі ніколи всерьйоз не сприймав, а дійшло до того аби знову повернутися, і мені вже потрібна деяка практика))
Українці і так платять втридорога, найдорожчим, життями захисників, смертями ні в чому не повинних людей, розрухою в розграбованому Лугандоні і всього на всього за розрухи в головах, яку приносить російська мова. Знову нам показують махінації і маніпуляції, що прикрити свої людські недоліки.
Так а чем вы бряцаете? Принудиловкой. Это то же, что заявлять что в Украине - диктаторский режим у власти. Так принуждение до добра не доводит, ибо не естественно сие в свободном обществе, а что не естественно, то безобразно.) Вон, наши типа власти, людей штрафами пугают за маски, мол короновирус. Что тот типа вирус, что та мова, сойдут на нет.
А на счёт---Нет мовы-нет зарплаты, так у нас всё наоборт. Чем больше в стране мовы тем меньше денег, промышленности и нет будущего.)))
Звичайно)) і великими штрафами...
Виж згодні що штрафи за порушення ПДР треба платити??! То за порушення закону прийнятого ще два роки тому платити теж треба)) А нам добре бо чим більше порушень, тим більше надходжень до держбюджетуЩо погодьтеся дуже непогано.
Штрафи тому і вводять щоб порушень небуло, нема штрафів - вважай то дохлий закон якого ніхто дотримуватися небуде.
Україна то правова держава, чи нетак??!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks