Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 351 з 353 ПершаПерша ... 251301341342343344345346347348349350351352353 ОстанняОстання
Всього знайдено 7050, показано з 7 001 по 7 020.

Тема: Русский язык получит равные права с украинским!(ч.2)

Дописів
    56 335

Типово

Цитата Допис від Long Переглянути допис
    Ггг)) Не))
    Мені вистачає дівчаток покищо))
    от збочинець! Чи тебе Мафа покусала? Вроде ж про картоплю писал,а уже про дивчат. Чити їх теж їси?)))

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    А теперь точно так же ЗОБРАЖУє знатока и борьця за мову.
    То є практика звичайна))
    Ми звісно вивчали літературну в школі, але вдома розмовляли своєю)) Тож писати виключно на літературній буває незавжди вдало)) Помилки звичайно є і будуть надалі.

Дописів
    8 158

Типово

от збочинець! Чи тебе Мафа покусала? Вроде ж про картоплю писал,а уже про дивчат. Чити їх теж їси?)))
    Не))
    Мої дівчатка дарують мені натхнення))

Дописів
    56 335

Типово

То є практика звичайна))
    Ми звісно вивчали літературну в школі, але вдома розмовляли своєю)) Тож писати виключно на літературній буває незавжди вдало)) Помилки звичайно є і будуть надалі.
    Ну вчись,сонЕчко! Вчись. Бо кар"єру не зробиш. Навіть каву подавати не дозволять.)))

Дописів
    56 335

Типово

Не))
    Мої дівчатка дарують мені натхнення))
    Натхненням ситий не будеш.
    Фірму Александра ти уже разорил,на огОроде много не заработаешь, да и девчаток кормить надо. Хоть иногда.

Дописів
    8 158

Типово

Ну вчись,сонЕчко! Вчись. Бо кар"єру не зробиш. Навіть каву подавати не дозволять.)))
    Проте швидко мислити і розмовляти я таки знову буду
    Тому що не цураюся на відміну від тебе)) Бачиш як воно, я в школі російську лише на одному уроці чув раз на тиждень, і взагалі ніколи всерьйоз не сприймав, а дійшло до того аби знову повернутися, і мені вже потрібна деяка практика))

Дописів
    8 158

Типово

Натхненням ситий не будеш.
    Фірму Александра ти уже разорил,на огОроде много не заработаешь, да и девчаток кормить надо. Хоть иногда.
    Тсю...
    Так вони не просять. Свят... свят... господь звісно.

Дописів
    56 335

Типово

Тсю...
    Так вони не просять. Свят... свят... господь звісно.
    Ой. Чуть не забыла.
    Вы там с Микелкой на досуге всё же разберитесь,кто из вас русскрязычный,а кто орёт,что русскоязычные *овно.. А то путаетесь постоянно,
    Смешно выглядит еогда вы сами себя говном называете.

Дописів
    8 158

Типово

Ой. Чуть не забыла.
    Вы там с Микелкой на досуге всё же разберитесь,кто из вас русскрязычный,а кто орёт,что русскоязычные *овно.. А то путаетесь постоянно,аж смешно.)
    Термін "сруццкий" то виключно моє авторство)) ще з часів активного протистояння...
    Тож ви нізащо мене не спутаєте нізким. То автентична мова))

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Кому Вы это объясняете? Звиздуну -теоретику. Он же далек от реальных производств ,как ...
    Итить производство - столовая))Жена вон старший продавец в элитном я бы сказал магазе - питань з мовою нема.Нi в неi нi в покупця.Лабаз до речi еврейский))
    идущие на смерть приветствуют тебя(с)

Дописів
    25 801

Типово

Та нидайбох!)
    Бо еще и содранные с домов звёздочки и гербы полезет назад вешать...
    к слову на домах угол Новокрымской/Титова так и сияют...недоработка

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Каталог может быть и двуязычный.
    Дома у клиента будем переводить? Это не каталог которых пару штук в офисе, это то что рассылается людям и издается минимум 1000 экземпляров.
    И насчет "отдельного клиента", то вот по факту "отдельным клиентам" нужен как раз на украинском, а основная масса запрашивает совсем другой язык.
    Доречі поки спав придумав вам вихід))
    Берете свій російськомовний каталог, додаєте йому на обкладинку невеликий але помітний напис українською мовою "Лише для російськомовних" і вуаля)) Ніякох проблем ні с законом ні з клієнтами немаєте))

Дописів
    25 801

Типово

Доречі поки спав придумав вам вихід))...
    когда то давно в Хорватии всегда спрашивал меню на русском, казалось так удобнее...один раз имел неосторожность сравнить англо/немецкое с русским - разница процентов в десять не в пользу второго

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    А вот то, что сейчас малый бизнес влетает на хорошие деньги из-за необходимости делать двуязычные сайты, печатать каталоги большего объема, дабы дублировать в них информацию - это людей вряд ли обрадует. В конечном итоге кто-то за это все равно заплатит.
    Українці і так платять втридорога, найдорожчим, життями захисників, смертями ні в чому не повинних людей, розрухою в розграбованому Лугандоні і всього на всього за розрухи в головах, яку приносить російська мова. Знову нам показують махінації і маніпуляції, що прикрити свої людські недоліки.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    9 624

Типово

Пробуй))
    Виж розумієте що питання мови обгрунтовано чималими штрафами для керівництва компанії, тож і ваше працевлаштування буде прямо залежати від того знаете ви мову чи ні))??!
    Як говорив Рональд Рейган "Нема мови - нема і зарплати"))
    Так а чем вы бряцаете? Принудиловкой. Это то же, что заявлять что в Украине - диктаторский режим у власти. Так принуждение до добра не доводит, ибо не естественно сие в свободном обществе, а что не естественно, то безобразно.) Вон, наши типа власти, людей штрафами пугают за маски, мол короновирус. Что тот типа вирус, что та мова, сойдут на нет.
    А на счёт---Нет мовы-нет зарплаты, так у нас всё наоборт. Чем больше в стране мовы тем меньше денег, промышленности и нет будущего.)))
    http://forum.gorod.dp.ua/image.php?type=sigpic&userid=129902&dateline=13472  23519

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від Big Fregat Переглянути допис
    Так а чем вы бряцаете? Принудиловкой. Это то же, что заявлять что в Украине - диктаторский режим у власти. Так принуждение до добра не доводит, ибо не естественно сие в свободном обществе, а что не естественно, то безобразно.) Вон, наши типа власти, людей штрафами пугают за маски, мол короновирус. Что тот типа вирус, что та мова, сойдут на нет.
    А на счёт---Нет мовы-нет зарплаты, так у нас всё наоборт. Чем больше в стране мовы тем меньше денег, промышленности и нет будущего.)))
    Звичайно)) і великими штрафами...
    Виж згодні що штрафи за порушення ПДР треба платити??! То за порушення закону прийнятого ще два роки тому платити теж треба)) А нам добре бо чим більше порушень, тим більше надходжень до держбюджету Що погодьтеся дуже непогано.
    Штрафи тому і вводять щоб порушень небуло, нема штрафів - вважай то дохлий закон якого ніхто дотримуватися небуде.
    Україна то правова держава, чи нетак??!

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Доречі поки спав придумав вам вихід))
    Берете свій російськомовний каталог, додаєте йому на обкладинку невеликий але помітний напис українською мовою "Лише для російськомовних" і вуаля)) Ніякох проблем ні с законом ні з клієнтами немаєте))
    Так лучше сделать с гамазинами))
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    9 624

Типово

Звичайно)) і великими штрафами...
    Виж згодні що штрафи за порушення ПДР треба платити??! То за порушення закону прийнятого ще два роки тому платити теж треба)) А нам добре бо чим більше порушень, тим більше надходжень до держбюджету Що погодьтеся дуже непогано.
    Штрафи тому і вводять щоб порушень небуло, нема штрафів - вважай то дохлий закон якого ніхто дотримуватися небуде.
    Україна то правова держава, чи нетак??!
    С какого бодуна, вы взяли, что ПДД, может оправдать, любую глупость, исходящую от властей. А если завтра, примут закон, по которому вы обязаны будете повеситься, то ориентируясь на пример ПДД, вы полезите в петлю?))))
    http://forum.gorod.dp.ua/image.php?type=sigpic&userid=129902&dateline=13472  23519

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від Big Fregat Переглянути допис
    С какого бодуна, вы взяли, что ПДД, может оправдать, любую глупость, исходящую от властей. А если завтра, примут закон, по которому вы обязаны будете повеситься, то ориентируясь на пример ПДД, вы полезите в петлю?))))
    Я зміню свою поведінку))
    Таким чином аби не порушувати вимоги того закону. А в юрисдикції існує норма прецендентного права яка дозволяє будь кому оцінювати один закон на прикладі іншого.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    9 624

Типово

Я зміню свою поведінку))
    Таким чином аби не порушувати вимоги того закону. А в юрисдикції існує норма прецендентного права яка дозволяє будь кому оцінювати один закон на прикладі іншого.
    Так я ж и говорю. Закон будет гласить, чтобы вы повесились. И дабы не нарушить закон, вы полезите в петлю, или всё же постараетесь его не исполнить?)

Сторінка 351 з 353 ПершаПерша ... 251301341342343344345346347348349350351352353 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті