Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 256 з 353 ПершаПерша ... 156206246247248249250251252253254255256257258259260261262263264265266306 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7050, показано з 5 101 по 5 120.

Тема: Русский язык получит равные права с украинским!(ч.2)

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Да им и не надо/не хочется знать. Чтоб тявкать из под плинтуса,знания не нужны.
    Це точно. Погоджусь.
    Щоб з під плінтуса тявкати, знання не потрібні, потрібні кабацькі байкі від страніка.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Це точно. Погоджусь.
    Щоб з під плінтуса тявкати, знання не потрібні, потрібні каЗацькі байкі від страніка.
    Я сначала не понял...Всё удивлялся: что случилось? Такая перемена поведения....А потом дошло.....Виолетта, да Вы оказывается РЕВНУЕТЕ ! Именно так себя ведут ревнивые пани...А вот нужно было соглашаться на предложение стать четвёртой женой. А теперь поезд ушёл. Увы, моя радость.....

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    Я сначала не понял...Всё удивлялся: что случилось? Такая перемена поведения....А потом дошло.....Виолетта, да Вы оказывается РЕВНУЕТЕ ! Именно так себя ведут ревнивые пани...А вот нужно было соглашаться на предложение стать четвёртой женой. А теперь поезд ушёл. Увы, моя радость.....
    У вас не тільки альтернативна історія, у вас і уяви про іншіх такіж.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

У вас не тільки альтернативна історія, у вас і уяви про іншіх такіж.
    Да. Даже представления другие. В моей "альтернативной" ,по отношению к Вашей, реальности, господа Габсбурги (тевтоны) не являются особями Украинского "этноса". Хоть и берут себе кличку Васыль Вышиватый. Это в Вашем мире они "Украинцы". И здесь их "ЭТНИЧЕСКИЕ" земли....А в моём- нет.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    Да. Даже представления другие. В моей "альтернативной" ,по отношению к Вашей, реальности, господа Габсбурги (тевтоны) не являются особями Украинского "этноса". Хоть и берут себе кличку Васыль Вышиватый. Это в Вашем мире они "Украинцы". И здесь их "ЭТНИЧЕСКИЕ" земли....А в моём- нет.

І що?

Кого і в чому ви хочете в кабакє переконати?
    Нащо розмовляти взагалі на ці теми з людьми, які не вашого рівня?
    Ви ж самі про це казали.
    Здається це маніакальная ідея. Хтось скрізь про сіські, а ви про галичан.
    І взагалі:
    Яке відношення оці всі ваші роздуми мають до назви теми?

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Просто наблюдение. В VR вселенной окулуса (Бигскрин) я слышал только 2 языка. ДВА. Английский (причем без акцента) и русский. Да, сам удивлен - ни китайского ни арабского не слышал. Когда там одним русским чуть помог с меню - и народ услышал что я по русски говорю - сразу ко мне "Приевет Наздарове, Какдила"

На всякий случай - БЕЗ АКЦЕНТА. То есть найтивный. Тусят там американцы. Да, был один француз - слышно было по акценту.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Школа устного счета "Соробан" Переглянути допис
    Просто наблюдение. В VR вселенной окулуса (Бигскрин) я слышал только 2 языка. ДВА. Английский (причем без акцента) и русский. Да, сам удивлен - ни китайского ни арабского не слышал. Когда там одним русским чуть помог с меню - и народ услышал что я по русски говорю - сразу ко мне "Приевет Наздарове, Какдила"

На всякий случай - БЕЗ АКЦЕНТА. То есть найтивный. Тусят там американцы. Да, был один француз - слышно было по акценту.
    Візьми з полиці піріжок.
    Це що доказує, чи спростовує?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Візьми з полиці піріжок.
    Це що доказує, чи спростовує?
    Я так рано не завтракаю. Спасибо.
    Это говорит о том, что один из самых популярных языков мира среди людей с достатком.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Это говорит о том, что один из самых популярных языков мира среди людей с достатком.
    Ііііі..?
    Тому треба його вводити другим державним в Україні і скрізь в світі?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

І зв'язок успішність=російській мова, смішна.
    Це як в Америці на початку 20 ст : успіх=італійська.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Ііііі..?
    Тому треба його вводити другим державним в Україні і скрізь в світі?
    Просто не запрещать будет разумно и достаточно. И это - я знаю, что дома под одеялом сам с собой могу. И с женой. Пока ребенок в школе не сдал.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Просто не запрещать будет разумно и достаточно. И это - я знаю, что дома под одеялом сам с собой могу. И с женой. Пока ребенок в школе не сдал.
    Захист української не означає заборону російської.
    І ще, зараз більшість іноземних компаній, які шукають у нас працівників, виставляють вимоги окрім знання англійської, вільне володіння українською.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Захист української не означає заборону російської.
    І ще, зараз більшість іноземних компаній, які шукають у нас працівників, виставляють вимоги окрім знання англійської, вільне володіння українською.
    Думаю надо захист борща ввести. Ну в смысле дома ты можешь и щи готовить. Но в общепите за деньги только борщ. Но щи же не запрещены.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Думаю надо захист борща ввести. Ну в смысле дома ты можешь и щи готовить. Но в общепите за деньги только борщ. Но щи же не запрещены.
    Гарне порівняння.
    Хтось варить густий, пахучій, смачний борщ, а хтось воду з капустою, тобто щі і стверджує, що щі ліпші.
    Мова держави, яку вбивали, катували, забороняли повинна мати підтримку. А інакше буде як в Бєларусі. Спочатку національну символику визнають екстремістською, потім бєларуську мову, а потім саму назву Бєларусь. І буде все як в рашці.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

В нікого немає проблем з російською, просто залишилися ті, в яких прогалини з українською і всі дивовижні історії тільки, що б виправдовувати свої недоліки в освіченості. Виникає психологічне подвійне дно незавершеності, постійне виправдовування очевидного, з якого просто так не вибраться.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Закомплексовані сподіваються, що типу заборони можуть вирішити їх особисті освітні проблеми. Кумедні!
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Закомплексовані сподіваються, що типу заборони можуть вирішити їх особисті освітні проблеми. Кумедні!
    Да не в этом дело. Когда твоему ребенку в школе в Авиаторском рассказывают, что если с ним дома разговаривают на языке врага, значит это враги - то это да, проблема. А когда домашний адрес родителей за то, что возмутились размещают на миротворце и они ждут активистов со дня на день - то это проблема 2.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Да не в этом дело. Когда твоему ребенку в школе в Авиаторском рассказывают, что если с ним дома разговаривают на языке врага, значит это враги - то это да, проблема. А когда домашний адрес родителей за то, что возмутились размещают на миротворце и они ждут активистов со дня на день - то это проблема 2.
    Коли батьки без клепкі в голові, то вони так і будуть сприймати розмови про знання української, як нападки на себе коханих і бачити якійсь нацизм там де його нема.
    А там де за українську реально вбивають, це ти не бачиш.
    І так, тут розказував один, що руцкаязичні страждають, бо їх примушують. Живуть і страждають. 30 років вже поспіль. Але ніхто нікуди не біжіть. Це так сильно страждають.
    В Лугандоні за пару місяців млн. побігли і за цей же час мова зникла, бо реально є загроза.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Гарне порівняння.
    Хтось варить густий, пахучій, смачний борщ, а хтось воду з капустою, тобто щі і стверджує, що щі ліпші. .
    Э нет, кума, не трынди ...Возил я как то в Москву ребёнка с быстро прогрессирующей гемангиомой на лице. Есть там замечательный специалист Шафранов. А у нас Петренко только опыты мог ставить над детьми, как над крысками.....Но Украина и Россия уже разбежались и требовалось высокое распоряжение властей, что бы приняли ребёнка с Украины.

Вопрос с зам.министра порешал. Шафранов за два сеанса вернул ребёнку лицо. Что Петренко не смог даже затормзить за три месяа. Но с неделю вынуждено жили в Пушкино. Так вот.

Щами меня Москвичи уже пытались накормить не один раз. Таки помои редкостные. И вот хозяин приготовил ЩИ и накрыл на стол. Вид у них-совершено не напоминает Московские помои...Густые и наваристые. Осторожно попробовал и ....попросил добавки. Это реально ВКУСНО. Не борщ, а ВКУСНО.

Так что не нужно хаять хорошее блюдо, лишь бы пукнуть в лужу. Нужно уметь ГОТОВИТЬ его. А не руци со сраки....

Дописів
    84 374

Типово

о, на миротворце ее фейсбучек. і правда патріотична пані. вже все видалила

Сторінка 256 з 353 ПершаПерша ... 156206246247248249250251252253254255256257258259260261262263264265266306 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті