То я уже отправил пост... А потом дописал.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
То я уже отправил пост... А потом дописал.
Никогда не говори - "НИКОГДА" !
Так вот почему кипчак с аватаркой (сами видите кого) так защищает про русский язык прям по Соловьёвому-Скабеевой.
Казалось бы, где кипчаки, где люди с автатарки странного альтернативщика, а он топит за русский.
Ты кто по национальности?
Я думал, что евреи умные люди, а оно вона как, в семье не без урода. А еврей ли ты? Или кипчако-еврей?
Все правильно, окрім російського державного, бо це ви не за рашу, і не слухаєте їх пропагандонов, а є доволі людей які цими сенсами живуть.
А так, правда, ці розмови про мову - штучні. І головне, підіймаються і роздмухують їх як раз російські пропагандони. А наші російськомовні ведуться. Без цих ау-ау в Україні зовсім не було б криків.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Да,все верно. На счет мамы я не уверена, но Бог с ней.
Но такие ,как эта учительница, тоже раскачивают. И раскачивали.
Какие такие? У которых ненависть впереди мозга, и обязательно нужен внешний враг. Не дотянуться до реальных...но хоть на ком-то изольюсь.
Ну или осознанно. Ну или от глупости или незрелости.
Первый раз я услышала лозунг "москаляку на гіляку" , находясь за много тысяч км от Днепра. По местному тв.Это был январь, кажется, того самого веселого года. Ненашенские каналы все это показывали.
Кто это кричал? И, что главное, с какой целью и кому это кричали, находясь в Украине, а не там, за поребриком?
Йде війна, а окупант використав російську мову для виправдання окупації і російською мовою намагаєшся виправдати вбивців українців з тієї Астрахані і поки виправдовуєш, а вбивства продовжують і продовжується твоя гонитва. Гонитва за російською, гонитва за смертями для українців.
Слухайте, а чому ненависть? Чому ви не думаєте, що це холодний погляд?
У мене нема ненависті до росіян, у мене до них більш таке жалюгідне ставлення, як до худоби. Це ж не ненависть.
І так, москаль, це той імперець, який вбивав і вбиває українців, до чого тут руцкаязичний?
Ви себе москалем відчуваєте?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks