| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ні, я читала відгуки, істориків, знавців культури, мистецтва, які є профі.
Тьотка спіймала хайп і зі своєю москальскої туснею прілєпіних, растаманов і псевдолібералов зараз кайфує. Тільки в нас всі ці речі дуже швидко проходять, бо нові інформаційні привіди, зносять все. Її зараз поюзають, а завтра викинуть як використаний кондом.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Українська народна назва цієї турецько-татарської фортеці - Озів. А як вона називалася в інших мовах - чи то Azaw, чи то Azaq, не має значення.
Ваша теорія змови не в тому, що літописи і берестяні грамоти писали без "пробілів" (це відомий факт), а в тому, що коли науковці привели їх в читабельний вигляд, начебто навмисно додали частку "ся" в препозиції. Щоб "латинізувати"
Візьміть будь-який приклад оригіналу, де є препозитивна, а не постпозитивна "ся", або постпозитивна "ся", яка відділена від дієслова іншими словами.
ажемисѧпоцьньшинасмихати
аже ми сѧ поцьньши насмихати
http://gramoty.ru/birchbark/document/show/novgorod/752/
Ruthenorum me esse et libenter profiteor (c)
Вы просто прекрасный "специалист" в инкубаторе для даунят.
Вот только ещё НИГДЕ и НИКОГДА ЭТНОС не определялся по употребляемому языку общения. Но в Вашем ФАНТАСТИЧЕСКОМ мире, наверно и не такое возможно. Всё зависит от дозы...Да?
Принял один "препарат", и волаем в брызгах пены на весь оГород, что "Малоросс" не "Украинец". А "кацапское отребье". Принял другой- и опа! Уже одно и то-же....Замечательный у Вас "порошок".![]()
Ваші альтернативні поняття, тільки ваші.Вы просто прекрасный "специалист" в инкубаторе для даунят.Вот только ещё НИГДЕ и НИКОГДА ЭТНОС не определялся по употребляемому языку общения. Но в Вашем ФАНТАСТИЧЕСКОМ мире, наверно и не такое возможно. Всё зависит от дозы...Да?
Принял один "препарат", и волаем в брызгах пены на весь оГород, что "Малоросс" не "Украинец". А "кацапское отребье". Принял другой- и опа! Уже одно и то-же....Замечательный у Вас "порошок".![]()
Міша Марченко також ходив по Дніпру зі своїм плакатом і вважав себе носієм істини.
Есть имя. Есть его ПРАВИЛЬНОЕ звучание. А какой дурак его переиначил и как его перекрутил---вот это не имеет ровно никакого значения.А "инопланетянам в шапочках" не теории высырать нужно, а просто НАУЧИТЬСЯ ЧИТАТь.
У меня не "теория заговора", а утверждениеЧто "специалисты" из вашего круга- никудышные. По приведённой Вами в пример берестяной грамоте, я делаю вывод, что и ЧИТАТЬ Вы даже не умеете. Смотрите в книгу- а видите фигу. И Вас нужно мордой ткнуть в текст, что бы Вы хотя бы заметили отсутствие разделения слов. А уж о прочтении и понимании СМЫСЛА, даже речи не идёт.
Привет "коллегам". Драйте шапочки.
Востаннє редагував Strannik-57: 02.02.2021 о 15:22
Ой, людоньки, чого це істерично іржучиє смайли переповзли з постів странника в пости антуриум?... Мабуть вірус якійсь...(((
Тоесть,Вы просто ВЕРИТЕ (религия такая) одной тётке, но не верите другой тётке? И всё?Не имея даже понятия ни в первом, ни во втором?
Ай да критерий истины....Ай да "оценщица"...
Будь Вы приёмщица в ломбарде, с такой "измерилкой" Вам бы уже через 3 минуты такой пинок под сраку дали....Для ускорения в полёте.....Но здесь не ломбард. Здесь оГород. Здесь можно и семки на лавочке поклевать....
Людина не може всього знати, для цього є спеціалісти, які все життя займаються цим, але коли людина хоче вигадати своє, стрибаючи по предмета, то виходить більченко-странік.
Всі спеціалісти ідіоти, а от вони - профі.
Вас вже млн. разів питали, де можно ознайомитися з вашими науковими працями, хто розділяю з вчених вашу теорію, але.... Пшик. І тоді Міша Марченко.
А я Вам уже говорил. ВСЁ, что касается моей личности---для Вас "ТАБУ". Кроме тех крох, которые я сам озвучу. И обсуждать мои публикации для научного сообщества, мы здесь НЕ БУДЕМ. У Вас не тот уровень и нет никакого смысла это делать в весёлом кабаке в толпе гуляк. И соответственно, я не буду себя самовлюблённо цитировать в пример или похваляться громкими именами. Я просто рядовой форумчанин. Обычный. Как ВСЕ. Примите как данность. Но палочкой, я с удовольствием Вас поштрыкаю. И довольно об этом.
Востаннє редагував Strannik-57: 02.02.2021 о 17:17
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks