Чорне море ночами викопували.
З того грунту Крим, Джарилгач та Змiїний насипали, але це велика таємниця.
Мало хто це бачив та про це знав.
![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Чорне море ночами викопували.
З того грунту Крим, Джарилгач та Змiїний насипали, але це велика таємниця.
Мало хто це бачив та про це знав.
![]()
Никогда не говори - "НИКОГДА" !
Оспади!!!)
Тут Что слет юных историков -краеведов?)
Ви хочете українську мову насаджувати й далі? Добре . Нехай буде українска. Тільки ж українська,а не отой польсько,угорсько чи хер його знає який суржик,що ми кожного дня чуємо з ТБ ,радіо і в школах. Понавидавали купу недопідручників ,в яких на кожній сторінці,в кожній вправі помилка на помилці. Як не опЄчЯтка,так русизм типу " отвези мене мій коню до дівчини милой!" - підручник української мови 5 клас.
Дебилы млять!((((
О!! Странник не одинок во Вселенной!!
Чорт, а я тільки недавно (здається, сьогодні) писав, що він самодостатня особистість: сам створив свій химерний світ, сам же є його відданим адептом і захисником. Я помилився!!
Так якщо для вас це "исторические данные", то що вам іще потрібно? Інше - воно ж усе фальшиве і брехливе. Радійте надбаному; тим більш, вас тепер двоє?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
наши учебники еще до этой власти выродили. 18 - 19 год выпуска. Значит сотворили их еще раньше.
Еще все в ужасе от истории. Вернее "Вступ до Історії, 5 клас". И от наполнения программы , и от подачи ее в учебнике.
Мне кажется, что так только специально можно. Чтоб возненавидели, не успев полюбить.
Йоран, не нужно пытаться ослить. Я хорошо помню шкодливого панка, который кидал исподтишка какашечкой и прятался. А потом делал невинные глазки: а мол, найдите теперь, где это я писал...После стирания.
Я обычный рядовой, в армии из сотен тысяч. Не светоч. Не исключение. Не мессия. Не истина в последней инстанции. Простой рабочий, долбящий породу в поисках толики руды.
Но я знаю, что говорю. В отличии от толпы прихлебателей и копипастеров. Бестолковых и пустых.
Поэтому свои сексуальные фантазии натягивайте на себя. Или опровергайте меня аргументами. А зудеть и тошнить голословно, как комар над ухом, не нужно. Ничего, кроме жалости к Вам это не вызовет. Ведь Вы совсем не глупы. И нравиться Вам я вовсе не обязан. Как и разделять Ваши политические вкусы.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks