Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 211 з 353 ПершаПерша ... 111161201202203204205206207208209210211212213214215216217218219220221261311 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7050, показано з 4 201 по 4 220.

Тема: Русский язык получит равные права с украинским!(ч.2)

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    ну и примерчик)...
    угу. Вот про то, какой он был учитель, и как к нему относились:

больным на голову он был. Возможно после изнасилования в армии "группой товарищей".

Если же говорить об обычных людях, то сочетание "как человек - гавно, но специалист хороший" встречается довольно часто. Как и обратное.
    Але ж відгуки були схвальні, чому і його пару раз відпускали.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    Виолетта, Вы так активно включили дурака и делаете вид что не видите ответов, что это уже не просто бросается в глаза. Это уже танец на раскалённой сковороде в свете прожектора, когда НЕТ никакого подтверждения Вашим утверждениям. И Вы всеми фибрами пытаетесь переключить вопрос.

Не нужно нервничать. Собиритесь. И просто ответьте:---назовите мне хоть ОДИН ЕДИНСТВЕННЫЙ источник до 1850 года, где Галичан величают Украинцами, а не РУССКИМИ. И всего то. Хотя бы ТОЛЬКО ОДИН.
    Ви ж завжди кажете про назви, так я і прошу не манкірувати цим.
    Ви капслогом написали одну назву, а потім також іншу. А це має значення.
    Руссія і русскіє це різне, як море і морська свинка.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 227

Типово

Цитата Допис від Posthuman Переглянути допис
    Ну,разве что кроме кучки умственно отсталых ,мечтающих залезть в мазанки и подтирать зад лопухами...
    ооо, вы тоже помните многостраничный бенефис Лонга, убеждающего общественность в том, что мазанка - это и на сегодня самое лучшее сверх.комфортное жилье?

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 227

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Але ж відгуки були схвальні, чому і його пару раз відпускали.
    я вообще не понимаю, почему его выпускали. Потому как потом (потом!) выяснилось, что отзывы очень плохие тоже были.
    Почему его признали вменяемым, хотя по этому поводу психиатры имеют мнение, мне понятно...

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 000

Типово

К А ВЕРУЮЩЕМУ доказательства не требуются. Они ему наоборот, поперёк горла. Мешают ВЕРЕ.

?
    Ну от, сказано. Проте не я перший про це почав.

Не хотів додавати до попереднього допису про те, що для подібних носіїв "унікальної істини", яких по інтернету "ну просто завались"(с), переконаність у власній правоті цілком компенсує самокритичність, логіку і інші дрібниці. Але що ж тоді, не вважати ж себе віруючим? Правильно. Це хтось інший.
    Стандартно мислите.
    Таки з вами розважатись трохи нудно.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Україна називалася Рус'ю, Червоною, Великою, Чорною, Малою.
    Коли Московія поцупила цю назву Русь і назвалася Росією, а всіх мокш, ерзя, зирян, а потім і дагістанців, якутів, татар, грузин і інших росіянами, мешканцям справжньої Русі прийшлось знаходити іншу історичну назву - Україна, а себе називати українцями. Бо навіть зараз, коли все вже вивчено і визначено, знаходиться божевільний, який ігнорує історію і ставить знак рівності між Рус'ю і сучасною Московією.

Звідки Ви
    48°48'N, 35°04'E
    Дописів
    13 174

Типово

До Галиции ее кто-нить так же называл ?
    Какая-такая Галиция... лет за 300...500+ до нее ? Как называли будущих
    галичан, когда никакой Галиции не было ?
    Как называлась та же Кипчакия до того момента, как назвалась ?
    Почему Вы привязались именно к ней, а не к народам, жившим там
    до нее вплоть до появления там первого человека ?
    Как они назывались, эти народы ?
    ИМХО, мы хоть и развлекаемся, но по сути - зря теряем время.
    Никогда не говори - "НИКОГДА" !

Дописів
    8 158

Типово

Україна називалася Рус'ю, Червоною, Великою, Чорною, Малою.
    Коли Московія поцупила цю назву Русь і назвалася Росією, а всіх мокш, ерзя, зирян, а потім і дагістанців, якутів, татар, грузин і інших росіянами, мешканцям справжньої Русі прийшлось знаходити іншу історичну назву - Україна, а себе називати українцями. Бо навіть зараз, коли все вже вивчено і визначено, знаходиться божевільний, який ігнорує історію і ставить знак рівності між Рус'ю і сучасною Московією.
    Да шоп тебе...
    Ну звідки ото про знак рівенства??! Яке рівенство коли від назви Русь відмовились іще за часів Гетьманщини??!
    Гетьманщина в цьому списку де??? Тобиш небуло ніякої козацкої України??! Московія була перейменована вже після переяславської ради! А ніяк не до неї, і перейменована була чи не через півстоліття.

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від Traveler Переглянути допис
    До Галиции ее кто-нить так же называл ?
    Какая-такая Галиция... лет за 300...500+ до нее ? Как называли будущих
    галичан, когда никакой Галиции не было ?
    Как называлась та же Кипчакия до того момента, как назвалась ?
    Почему Вы привязались именно к ней, а не к народам, жившим там
    до нее вплоть до появления там первого человека ?
    Как они назывались, эти народы ?
    ИМХО, мы хоть и развлекаемся, но по сути - зря теряем время.
    Мала Русь її називали...
    Назву придумали грецькі священники які Русь хрестили.
    Ще питання???

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Ви ж завжди кажете про назви, так я і прошу не манкірувати цим.
    Ви капслогом написали одну назву, а потім також іншу. А це має значення.
    Руссія і русскіє це різне, як море і морська свинка.
    Море и ЗАморская свинка (так было раньше. Потом часть "за" отбросили.) имеют связку. Слово "МОРЕ". Этих зверьков привозили ИЗ_ЗА МОРЯ. И то, что само море не свинка, а сама свинка не море, было понятно всегда.

Как и то, что РУСЬ и РУСЬ обозначали тождество. РУССИЯ и РУССИЯ так же. И производные от РУСЬ---Русич, Русин, Руснак, только показывают гибкость языка без канонизированной формы, но согласно местной традиции. При полном сохранении своего смыслового значения. Только и всего.

Так что не выдумывайте спирутолёт. Он уже давно придуман. Лучше скажите: Вы уже нашли ХОТЬ ОДИН источник до 1840 года, где Галичан называют Украинцами?

Звідки Ви
    48°48'N, 35°04'E
    Дописів
    13 174

Типово

Ну от, нарештi. Це я про Малу Русь.
    ПРУССИЯ - це теж гнучкий язик ?

Дописів
    8 158

Типово

Море и ЗАморская свинка (так было раньше. Потом часть "за" отбросили.) имеют связку. Слово "МОРЕ". Этих зверьков привозили ИЗ_ЗА МОРЯ. И то, что само море не свинка, а сама свинка не море, было понятно всегда.

Как и то, что РУСЬ и РУСЬ обозначали тождество. РУССИЯ и РУССИЯ так же. И производные от РУСЬ---Русич, Русин, Руснак, только показывают гибкость языка без канонизированной формы, но согласно местной традиции. При полном сохранении своего смыслового значения. Только и всего.

Так что не выдумывайте спирутолёт. Он уже давно придуман. Лучше скажите: Вы уже нашли ХОТЬ ОДИН источник до 1840 года, где Галичан называют Украинцами?
    Назва Русь пішла від назви річки Рось яка ще й сьогодні протікає в київскій області...
    Назва Україна пішла від старої назви придніпровських плавнів яка була вживана ще за часів Русі. А згодом коли так стали називати країну означала по суті "козацька країна".

Дописів
    84 373

Типово

Цитата Допис від Traveler Переглянути допис
    Ну от, нарештi. Це я про Малу Русь.
    ПРУССИЯ - це теж гнучкий язик ?
    и боруссия?

Дописів
    8 158

Типово

Причина відмови від назви Русь мені звісно невідома, але я можу здогадатися...
    Беручи до уваги той факт шо московіти спалили Київ і винищили всіх його мешканців, відроджувати назву Велика Русь після такої поразки нестали, а пошукали більш менш нейтральну і скромну назву. Саме нею і стала Україна. Яку з часом і розвитком козацької доби змінили на Гетьманщина.
    Востаннє редагував Long: 31.01.2021 о 23:54

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Ну от, сказано. Проте не я перший про це почав.

Не хотів додавати до попереднього допису про те, що для подібних носіїв "унікальної істини", яких по інтернету "ну просто завались"(с), переконаність у власній правоті цілком компенсує самокритичність, логіку і інші дрібниці. Але що ж тоді, не вважати ж себе віруючим? Правильно. Це хтось інший.
    Стандартно мислите.
    Таки з вами розважатись трохи нудно.
    В мене склалося враження, що Ви або не розумієте що пишуть, або навмистно намагаєтесь перекрутити.

Я , на мою думку, доволі категорично висловився: або наука. (а це постйна ревізія поглядів у зв"язку з новими данними), або РЕЛІГІЯ. Це коли заплющують очі й недай боже хтось дмухне на любого бована. А правий той бован, чи ні, то вже не має ніякого сенсу.

В мене---постійна ревізія й пошук.

У Вас- молитви й непорушність.

Тож можете вважати собі що завгодно. Я релігію не чипаю. Бо там мені нудно. Нема ані світла, ані повітря. Мертве.

Дописів
    8 158

Типово

Тож до появи Гетьманщини ми мали дві фактичні назви...
    Це Малоросія і Україна. Перша котилася до свого занепаду, а друга лише набирала сили і обертів.

Звідки Ви
    48°48'N, 35°04'E
    Дописів
    13 174

Типово

Тут карта Украины в видении Боплана 1648-го г. в неплохом качестве:
    https://ic.pics.livejournal.com/andr...9_original.jpg

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

В мене склалося враження, що Ви або не розумієте що пишуть, або навмистно намагаєтесь перекрутити.

Я , на мою думку, доволі категорично висловився: або наука. (а це постйна ревізія поглядів у зв"язку з новими данними), або РЕЛІГІЯ. Це коли заплющують очі й недай боже хтось дмухне на любого бована. А правий той бован, чи ні, то вже не має ніякого сенсу.

В мене---постійна ревізія й пошук.

У Вас- молитви й непорушність.

Тож можете вважати собі що завгодно. Я релігію не чипаю. Бо там мені нудно. Нема ані світла, ані повітря. Мертве.
    У вас нема від науки нічого, бо ви її ігноруєте.
    Ви як раз віруючий. Колись хтось вам вдовбам казку про 1200 років кіпчаків і ваш рід, який в кожному поколінні був кіпчаком, а потім про несправжніх українців. А від себе додали психологічне збочення з приводу галичан - нацистів. Що це, як не віра? Ви як раз вірите у це все, бо наукових аргументів у вас нема, а є підогнані під віру уривки фактів і особисте трактування їх.

Дописів
    8 158

Типово

Дулбання доречі в історичних описах вам того не пояснить що в ті часи ніхто не переймався офіційними назвами... Чого???
    Території більш менш визначенної умовно, чи країни за сучасним зразком яка могла взагалі зявитися лише після першої світової??!

Сторінка 211 з 353 ПершаПерша ... 111161201202203204205206207208209210211212213214215216217218219220221261311 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті