Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 205 з 353 ПершаПерша ... 105155195196197198199200201202203204205206207208209210211212213214215255305 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7050, показано з 4 081 по 4 100.

Тема: Русский язык получит равные права с украинским!(ч.2)

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    дайте им еще оружие в руки). Для начала на русскоговорящих родителях пусть учатся. Тем более опыт павликов морозовых уже был кое-где раскручен, надо только повторить.

А зачем вы мне, Микела, рос.законодательство постите? Мой вопрос об украинском.
    Ваша позиция мне ясна), спасибо. Но вопрос был только о законности. В пределах государства Украина.И в большей мере именно о русском языке.
    Саме тому щоб ви роззули очі...

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    Стоп..стоп...стоп....Кто будет мухлевать, того будем бить по морде. По этой хитрой, рыжей, Ведьминой морде....

Не Украинцы фашисты, а Вы. Потому как адепты этой идеологии. А Вы совсем не Украинцы. И делаете державу НАЦИСТСКОЙ, опять таки вы. Сама по себе держава нейтральна. Так что аккуратней с формулировками. Или нервы сдали, что так всё переврать пришлось? Попробуйте успокоиться. Вдох-выдох....вдох-выдох....Вы мне нужны с ясной головой.

А на веру не нужно. Настоящий хохол пока не полапает, не увидит, на пустые слова рот не округляет. А вот ПОДТВЕРЖДАЮЩИХ фоточек могу с сотенку накидать. Как бы Вы не пели, что "такого нет".
    Знову перекидаємося на заяложенні совково кацапські ідеологічні розборки, що б не згадувати, що тими ж кацапами, разом з нашими збоченими, як ти, закатованих і вбитих українців, що сьогодні в Лугандоні тисяч, що тоді при совєтах мільйонів.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Знову перекидаємося на заяложенні совково кацапські ідеологічні розборки, що б не згадувати, що тими ж кацапами, разом з нашими збоченими, як ти, закатованих і вбитих українців, що сьогодні в Лугандоні тисяч, що тоді при совєтах мільйонів.
    Там щось було про мову, чи то ти просто пердонув?

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

слова учительницы есть в скриншотах вайберовской переписки, вы их видели). Это раз. Учительница их не отрицает, это два.

Заметьте. Я пишу "учительница". У вас же в текстах обязательно присутствуют враги, мнимые или реальные. И оскорбительные эпитеты -в данном случае мамка лугандонская).
    Это нагнетание. Раздувание. Провокация конфликтов, ненависти, агрессии.
    Зачем вам это, м?

Апд. Так про Закон "о равенстве" кто-то знает? Неужели нет такого? О.
    Тогда может есть постанова какая-то, где русский язык запрещенным указан, тк он - вражеский?
    Тобто, коли ця мамашка триндіт проти українського, проти виховання в любові до України, це не провокація конфлікту?
    Мдя..
    Українці дуже довго були толерантними до чужинців, до тих, хто приїджає зі своїми сенсами, і втрачали, відходили, поступалися. На мою думку, досить. Не подобається комусь виховання в любові до України, най п.. є туди де її це не буде муляти.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

дайте им еще оружие в руки). Для начала на русскоговорящих родителях пусть учатся. Тем более опыт павликов морозовых уже был кое-где раскручен, надо только повторить.

А зачем вы мне, Микела, рос.законодательство постите? Мой вопрос об украинском.
    Ваша позиция мне ясна), спасибо. Но вопрос был только о законности. В пределах государства Украина.И в большей мере именно о русском языке.
    В Україні всі російськомовні і виходячи з такої одіозної логіки, нашим захисникам, нашим воїнам не надавати зброю. Не переймайтеся за дітей, в школі їх належним чином виховають і кому буде необхідно, то стануть до зброї, не зважаючи на святе - російськомовних батьків, бо то буде вже їхнє життя.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

....тут попалась статейка и не одна про ту злополучную учительку....Ведьма, а это не Вы ли часом? слова один в один с ней...начиная с понаехавших)))

....если все написано правда - про ее слова....тюрьма по ней плачет за разжигание....ой плачет....

...а у всех сайт подтормаживает?
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    ....тут попалась статейка и не одна про ту злополучную учительку....Ведьма, а это не Вы ли часом? слова один в один с ней...начиная с понаехавших)))

....если все написано правда - про ее слова....тюрьма по ней плачет за разжигание....ой плачет....

...а у всех сайт подтормаживает?
    Досить цікаво читати таку категоричність))
    Розумієш, нам нема потреби навіть відповідати тобі)) ми просто зацікавлено будем розглядати яким саме чином черговий придурок буде реалізовувати ті свої погрози))

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

....только маг мог заметить категоричность в ее отсутствии....только великий маг мог себя соединить в единое целое с лицом к которому вопрошают....только редкостный маг мог вообразить угрозы, где их нет
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    8 158

Типово

....только маг мог заметить категоричность в ее отсутствии....только великий маг мог себя соединить в единое целое с лицом к которому вопрошают....только редкостный маг мог вообразить угрозы, где их нет
    То мені і нетреба напружуватись аби помітити))
    Я за останні роки вже стільки подібного бачив що для мене воно вже якось само собою що той чи інший буде тупо погрожувати немаючи ні підстав ні ресурсів)) Шо??? Тяжко визнавати себе беззсилим))??!

Дописів
    8 158

Типово

Непереживай)) всі свого часу попадали в ситуацію коли мусили визнавати що немають ні підстав ні повноважень, навіть я...
    Ті хто стверджує зворотне просто брехуни.

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

...понимаешь в чем дело....мой амулет сейчас на зарядке, а на шапочке фольга помутнела, нужна новая....так вот, о чем это я....общаясь с магом без этой защиты, боюсь подвергнусь вредному влиянию и засну от скуки))))))))
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    48°48'N, 35°04'E
    Дописів
    13 174

Типово

А когда российскому народу давали порулить в последний раз ?
    В делишках РФ в Крыму и ОРДЛО этот самый российский народ
    вообще никто не спрашивал.
    Так что моя позиция ближе к Электре - государство-агрессор, но не народ.
    Который вообще был и остается не в курсах про реальные события и делишки
    кремля в Украине, поскольку кормится лапшой из русовизора.
    Конечно, за исключением тех россиян, кто поддерживает оккупацию
    и сам принимает участие в "гражданской войне".
    Никогда не говори - "НИКОГДА" !

Дописів
    2 678

Типово

Таки учительница молодец, раз вату на шматки распидарасило.
    Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone.(с) Oldboy

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

https://youtu.be/ZV4JczUbnbw.

Дивитися з 3:30:00

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Тобто, коли ця мамашка триндіт проти українського, проти виховання в любові до України, це не провокація конфлікту?.
    Тобто, коли ця "мамашка" триндіт що вона не проти вихованя в любові до України, але сутьтево проти того, щоб Українців поділяли на "справжніх" та "пособників ворогів" тільки за вживану мову, то це провокація конфлікту?

А коли біснувата нацистська хвойда, чужим малим дітям підступно навіює, що є Українцями тільки ті, хто вживає лише Українську мову, а хто вживає Російску- то вороги, навіть рідні батьки дитини, то є не провокація конфлікту, а "патріотичне виховання любові"?

Дякуємо, Відьомочка. Ось тепер усе зрозуміло. А ми гадали, що цю тварюку біснувату, треба додому послати. А оно ось як.....Треба, виявляється, орденом Святого Хреста нагородити.

Мдя..

Українці дуже довго були толерантними до чужинців, до тих, хто приїджає зі своїми сенсами, і втрачали, відходили, поступалися. На мою думку, досить. Не подобається комусь Україна, най п.. є туди де її це не буде муляти.
    Вірна думка. Цілком погоджуюсь. Дуже довго були толерантними. Досить. Якщо не подобається Україна, то най пи....ють у свою Галіцію. Щоб Україна не муляла. А там хоч на смереках вішаються.

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від Traveler Переглянути допис
    Ай)) непогоджуся з вами))
    Свого часу мене зацікавила так звана "рулетка" в інтернеті, ну це додаток для відеоконференцій. То я встановив його і став шукати якогось росіянина аби погомоніти з ним. Час був вже десь по середині нашого конфлікту, а попався мені якийсь росіянин який мешкав десь на півночі РФ. Тож заледве той росіянин взнав хто я і звідки, то першими словами було щось вроді "ну ми вам покажем" вибач непам'ятаю як там дослівно. Тож я підсумував що ніякого дружнього народу ніколи і не було. Дружній, чи просто нейтральний представник народу не кинувся би зразу з погрозами... на когось хто взагаліто знаходиться за тисячі кілометрів від нього.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Traveler Переглянути допис
    Народ, який підтримує дії влади - співучасник, і несе відповідальність за все.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Да...Там ...э..."маг" редкостный. Всем "магам маг". Жаль только, что байстрюк...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Тобто, коли ця "мамашка" триндіт що вона не проти вихованя в любові до України, але сутьтево проти того, щоб Українців поділяли на "справжніх" та "пособників ворогів" тільки за вживану мову, то це провокація конфлікту?
    А де ви там побачили, що вона не проти виховання любові до України?
    Це в яких виразах?

Дописів
    8 158

Типово

А де ви там побачили, що вона не проти виховання любові до України?
    Це в яких виразах?
    Любов можна виховати різну...
    Можна зубасту і таку що як прикладеться то і кісток не збереш)) а можна і з вибитими зубами, таку яка старанно задобрює свого хазяїна в надії що і їй кинуть якусь кісточку.
    А називається і то і то однаково))

Сторінка 205 з 353 ПершаПерша ... 105155195196197198199200201202203204205206207208209210211212213214215255305 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті