| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Тобто, коли ця мамашка триндіт проти українського, проти виховання в любові до України, це не провокація конфлікту?
Мдя..
Українці дуже довго були толерантними до чужинців, до тих, хто приїджає зі своїми сенсами, і втрачали, відходили, поступалися. На мою думку, досить. Не подобається комусь виховання в любові до України, най п.. є туди де її це не буде муляти.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
В Україні всі російськомовні і виходячи з такої одіозної логіки, нашим захисникам, нашим воїнам не надавати зброю. Не переймайтеся за дітей, в школі їх належним чином виховають і кому буде необхідно, то стануть до зброї, не зважаючи на святе - російськомовних батьків, бо то буде вже їхнє життя.
....тут попалась статейка и не одна про ту злополучную учительку....Ведьма, а это не Вы ли часом? слова один в один с ней...начиная с понаехавших)))
....если все написано правда - про ее слова....тюрьма по ней плачет за разжигание....ой плачет....
...а у всех сайт подтормаживает?
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
....только маг мог заметить категоричность в ее отсутствии....только великий маг мог себя соединить в единое целое с лицом к которому вопрошают....только редкостный маг мог вообразить угрозы, где их нет![]()
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Непереживай)) всі свого часу попадали в ситуацію коли мусили визнавати що немають ні підстав ні повноважень, навіть я...
Ті хто стверджує зворотне просто брехуни.
...понимаешь в чем дело....мой амулет сейчас на зарядке, а на шапочке фольга помутнела, нужна новая....так вот, о чем это я....общаясь с магом без этой защиты, боюсь подвергнусь вредному влиянию и засну от скуки))))))))
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
А когда российскому народу давали порулить в последний раз ?
В делишках РФ в Крыму и ОРДЛО этот самый российский народ
вообще никто не спрашивал.
Так что моя позиция ближе к Электре - государство-агрессор, но не народ.
Который вообще был и остается не в курсах про реальные события и делишки
кремля в Украине, поскольку кормится лапшой из русовизора.
Конечно, за исключением тех россиян, кто поддерживает оккупацию
и сам принимает участие в "гражданской войне".
Никогда не говори - "НИКОГДА" !
Таки учительница молодец, раз вату на шматки распидарасило.![]()
Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone.(с) Oldboy
https://youtu.be/ZV4JczUbnbw.
Дивитися з 3:30:00
Тобто, коли ця "мамашка" триндіт що вона не проти вихованя в любові до України, але сутьтево проти того, щоб Українців поділяли на "справжніх" та "пособників ворогів" тільки за вживану мову, то це провокація конфлікту?
А коли біснувата нацистська хвойда, чужим малим дітям підступно навіює, що є Українцями тільки ті, хто вживає лише Українську мову, а хто вживає Російску- то вороги, навіть рідні батьки дитини, то є не провокація конфлікту, а "патріотичне виховання любові"?
Дякуємо, Відьомочка. Ось тепер усе зрозуміло. А ми гадали, що цю тварюку біснувату, треба додому послати. А оно ось як.....Треба, виявляється, орденом Святого Хреста нагородити.
Мдя..
Вірна думка. Цілком погоджуюсь. Дуже довго були толерантними. Досить. Якщо не подобається Україна, то най пи....ють у свою Галіцію. Щоб Україна не муляла. А там хоч на смереках вішаються.
Ай)) непогоджуся з вами))
Свого часу мене зацікавила так звана "рулетка" в інтернеті, ну це додаток для відеоконференцій. То я встановив його і став шукати якогось росіянина аби погомоніти з ним. Час був вже десь по середині нашого конфлікту, а попався мені якийсь росіянин який мешкав десь на півночі РФ. Тож заледве той росіянин взнав хто я і звідки, то першими словами було щось вроді "ну ми вам покажем" вибач непам'ятаю як там дослівно. Тож я підсумував що ніякого дружнього народу ніколи і не було. Дружній, чи просто нейтральний представник народу не кинувся би зразу з погрозами... на когось хто взагаліто знаходиться за тисячі кілометрів від нього.
А де ви там побачили, що вона не проти виховання любові до України?Тобто, коли ця "мамашка" триндіт що вона не проти вихованя в любові до України, але сутьтево проти того, щоб Українців поділяли на "справжніх" та "пособників ворогів" тільки за вживану мову, то це провокація конфлікту?
Це в яких виразах?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks