| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ах да...Олежка переходи ка ты на мову - позли ка тех кто ее не любит))))
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Мовою Олежка мовою....ты что против мовы?....нда...слабак...жизнь прожил, а мову не знает...фу таким быть
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Добродію, а держава - це і є, як ви кажете, нав'язування. Помилково вважати, що вона має танцювати гопака перед кожним окремим громадянином з 40 чи 37 мільйонів. Судячи з ваших дописів, ви дуже велике значення надаєте особистим правам і свободам, і це похвально. Проте життя в суспільстві накладає на нас неминучі обмеження, не завжди приємні. І не завжди можливо приймати правила, які б лише радували і заохочували; такого і в дошкільних закладах не буває. Я саме це мав на увазі, коли писав, що враховувати всі вимоги всіх без винятку - так держава не працює; так, мабуть, і групи первісних людей вже не жили.
І при цьому, безумовно, російська мова обмежується і витісняється. А як інакше? Якщо раніше вона була по факту державною і обіймала 100% простору, то яким способом вона може зберегти позиції, якщо зараз по закону державна - українська?
Ваш КО, як пишуть в таких випадках.
І надзвичайно повільне і нерішуче впровадження української в усі сфери суспільного життя (як і має бути) жодним чином не стосується того, як я (чи ви) приватно розмовляємо з сусідами, пишемо приватно на форумі, і чи все мені ( чи вам) подобається в цьому процесі. Не змішуйте ці поняття і сфери застосування, і буде вам щастя.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Украинский язык слышу крайне редко в городе и не каждый день. У нас русскоговорящий город. Но теперь с принятием закона каждый день должен слышать украинскую речь от кассиров-продавцов. Должен, но пока не слышу...Получается закон есть, но он не работает т.е. его массово не выполняют на местах.
В Игноре: VitЁk, Alex_I, Антуриум . Из предвыборной программы Зеленского. "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього."
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks