Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 148 з 353 ПершаПерша ... 4898138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158198248 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7050, показано з 2 941 по 2 960.

Тема: Русский язык получит равные права с украинским!(ч.2)

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Да что ты говоришь? На каком языке тут говорили в 1930г, а в 1900г, а в 1800г? На каком языке разговаривали на донбассе в начале века?
    Олежка а продемонстрируй труды, переписки мовой почетных граждан Екатеринослава))))
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    ....та я не стараюсь...так время когда не куда деть....заодно понаблюдать за парой человек, которые тут под статьей за разжигание давно бегают (жаль пока за это не садят) - интересно понаблюдать...

Вендис уже расстреливать хочет сограждан - интересна деградация....от путина до сограждан....
    В чому розпалювання!? Що безпорадне не здатне використати мову!? Так це неправда, всіх, кого це стосується давно це зробили.
    Хочеш падла розповсюджувати кацапські міфи, це будуть зовсім інші наслідки. Мало Лугандона, прокуєш таке у нас, кровожадне?
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Ах да...Олежка переходи ка ты на мову - позли ка тех кто ее не любит))))
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Олежка а продемонстрируй труды, переписки мовой почетных граждан Екатеринослава))))
    Почитай "Войну и мир", там чуть ли половина диалогов героев романа написана на французском. Из этого следует, что в расее был исторически французский.

Ты вообще много читал?

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Кумедне, колоніальна адміністрація і українською!? Нас за дурнів мають!

Дописів
    8 427

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Ну, яка брехня?
    Сфера обслуговування - москальска, медицина- москальска, ТБ - купа москальскої.. І так скрізь
    Ще й вакцину рашистську (розбавлений "боярою" "новачок") нав'язати намагаються.

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Мовою Олежка мовою....ты что против мовы?....нда...слабак...жизнь прожил, а мову не знает...фу таким быть
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 003

Типово

....я просто не понимаю, мне мова не мешает,мешает лишь способ навязывания ....заметьте не привлечения, а именно то что навязывают, ограничивая язык, тем самым ограничивая мои права и свободы..
    Добродію, а держава - це і є, як ви кажете, нав'язування. Помилково вважати, що вона має танцювати гопака перед кожним окремим громадянином з 40 чи 37 мільйонів. Судячи з ваших дописів, ви дуже велике значення надаєте особистим правам і свободам, і це похвально. Проте життя в суспільстві накладає на нас неминучі обмеження, не завжди приємні. І не завжди можливо приймати правила, які б лише радували і заохочували; такого і в дошкільних закладах не буває. Я саме це мав на увазі, коли писав, що враховувати всі вимоги всіх без винятку - так держава не працює; так, мабуть, і групи первісних людей вже не жили.

І при цьому, безумовно, російська мова обмежується і витісняється. А як інакше? Якщо раніше вона була по факту державною і обіймала 100% простору, то яким способом вона може зберегти позиції, якщо зараз по закону державна - українська?
    Ваш КО, як пишуть в таких випадках.

І надзвичайно повільне і нерішуче впровадження української в усі сфери суспільного життя (як і має бути) жодним чином не стосується того, як я (чи ви) приватно розмовляємо з сусідами, пишемо приватно на форумі, і чи все мені ( чи вам) подобається в цьому процесі. Не змішуйте ці поняття і сфери застосування, і буде вам щастя.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    8 427

Типово

..жизнь прожил, а мову не знает...фу таким быть
    А если жизнь прожил, но ума не нажил - "русскому миру" сгодился. Для него, "мира" этого, от ума - только горе.

Дописів
    25 783

Типово

Цитата Допис від Vendis Переглянути допис
    Ще й вакцину рашистську (розбавлений "боярою" "новачок") нав'язати намагаються.
    исключительно для бесплатных категорий

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Ах да...Олежка переходи ка ты на мову - позли ка тех кто ее не любит))))
    Російська родом України, проблема не в мові, а в твоїх залайожених стереотипах.

Дописів
    8 427

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    исключительно для бесплатных категорий
    А должна быть исключительно для 73%!

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    Что же вы на русском все время на форуме пишите? Вы явно себя быдлом не считаете? К "умственному развитию неспособное"...За такие речи в нормальном государстве сажают...
    А что, нельзя на русском писать на форуме города, где основной язык - русский...???
    Да, я себя не считаю быдлом. И да, я знаю украинский язык.
    А те граждане Украины, кто не знает государсвенный язык - просто идиоты.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 003

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Да что ты говоришь? На каком языке тут говорили в 1930г, а в 1900г, а в 1800г? На каком языке разговаривали на донбассе в начале века?
    Яке к бісу "начало века"? З особистого: на початку 60-х потрапив в піонертабір, куди приїхали в основній масі діти з Донбасу. Російською лише лінійки проводили, ну і дехто з дітей спілкувався. Решта - українською.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 633

Типово

Украинский язык слышу крайне редко в городе и не каждый день. У нас русскоговорящий город. Но теперь с принятием закона каждый день должен слышать украинскую речь от кассиров-продавцов. Должен, но пока не слышу...Получается закон есть, но он не работает т.е. его массово не выполняют на местах.
    В Игноре: VitЁk, Alex_I, Антуриум . Из предвыборной программы Зеленского. "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього."

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    А что, нельзя на русском писать на форуме города, где основной язык - русский...???
    На форумі основна мова українська. Звідки протилежне, що російська?

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 633

Типово

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    Зачем им знать украинский язык, если они его не изучали и на нем не общаются? Таких миллионы..Зачем?
    В Игноре: VitЁk, Alex_I, Антуриум . Из предвыборной программы Зеленского. "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього."

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Украинский язык слышу крайне редко в городе и не каждый день. У нас русскоговорящий город. Но теперь с принятием закона каждый день должен слышать украинскую речь от кассиров-продавцов. Должен, но пока не слышу...Получается закон есть, но он не работает т.е. его массово не выполняют на местах.
    Знову брехня і маніпуляція, така собі напівправда типу місто обертається тільки навколо тебе. В супемаркетах напередодні нового року вже зверталися української.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    9 624

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    ніт, то ви погано знаєте своє коріння.
    відчуйте серцем як маніт до себе рідна вологда-гда.
    Ой, а вас славный Тирнопиль не манит?)))
    http://forum.gorod.dp.ua/image.php?type=sigpic&userid=129902&dateline=13472  23519

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Зачем им знать украинский язык, если они его не изучали и на нем не общаются? Таких миллионы..Зачем?
    Я ж и говорю, что только истинный дебил, проживший в Украине 30-40 лет не смог выучить украинский.

Ну я, например, не изучал в школе украинский, но почему-то знаю его и общаюсь на других ресурсах.

Сторінка 148 з 353 ПершаПерша ... 4898138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158198248 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті