| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А ещё на РашаТВ говорят , что в сутках 24 часа!! А год делится на 12 месяцев. А вода-мокрая. И если даун, то это надолго....Прикинь, как врут.![]()
Ствердження з розділу совєцкой пропаганди. Ні доказів, ні практичних аналогій нема.
От як раз таке відношення до населення демонструє параша. Московія захоплювалася землі і плювати хотіла на людей. І це на протязі всій історії. А зараз прикладом є Крим і окупована частина Донбасу.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Якщо ви живете в Україні, це не дивно, що ви розумієте українську.
Худо-бєдно поляки розуміють українську, так само як і українець худо-бєдно польську.
Московіти зовсім не розуміють ні, українську, ні польську, ні бєларуську.
І бєларуські ви мало-мало розумієте тому, що розумієте українську.
РБ головного мозга@belamova
·
30 мин
Еще один слив By_POL. На этот раз вещает один из самых главных деятелей карательного режима Николай Карпенков. И от этих диалогов становится жутко. Вся жесть на улицах была личным прямым приказом Лукашенко. Там даже о планах концлагерей для протестующих. https://youtube.com/watch?v=VeGigtOJ...ature=youtu.be
Ні я, ні ви не можемо ніяк перевірити це правда, чи ні.
Все залежить від нашого відношення. Я вірю, що це може бути правдою, бо Лукашенко =кривавий диктатор. Ви не хочете в це вірити, бо Лукашенко у вас = ефективний керівник.
Але факти, які існують, підтверджують більше мою точку зора.
Да нет никаких фактов...Есть только Ваше: "...я ВЕРУЮ". Но это лично Ваше горе. А я смотрю КТО эту инфу втюхивает. Канал, существующий на финансирование другими державами , созданный под задачу "свержения Лукашенко". Ну и какое может быть к нему доверие?
Обычная информационная война. Где правда даже не ночевала.
"Мы за всё харошее, мы супротив зла...."Так какое же улучшение жизни ждёт Беларусский народ от "Междуморья"? Массовая безработица? Ограничение гражданских прав? Потеря своей промышленности? Потеря своей научной базы? Потеря самостоятельности в принятии решений? Потеря управления собственной армией, зёмлёй, недрами? Или что-то другое?
Ну так и рассказывайте. Что бы стало понятно. Хотя бы Беларусам.
Востаннє редагував Vedma: 15.01.2021 о 12:51
Почему трут мои сообщения?
В Игноре: Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks