| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Чего-то беларусы дрефят возвращаться домой из загнивающей Европы. Вчера одному позвонил, говорю домой чего не едеш? Говорит боится, великий кормчий нвзад не выпускает.
Ми прийдем до Нової Ери шляхом Тараса і Бандери!...
Тож не втрачаєм марно час,почнем всі разом-водночас!
Що дадуть вам цифри? ЄС підтягує Польщу до свого рівня, раша - тримає на мотузці, щоб нічого не мінялося. Якщо б Бєларусь пішла шляхом Польщі, в неї так само вкладал ЄС.
Ну, і розкажіть мені чим розплатилася Польща? А то всі, хто там живе і кого я знаю, якось не розказують про розплату. Бо чим розплачується Бєларусь ми бачимо.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Польща отримала від ЄС за 14 років членства 147,6 млрд євро, водночас Варшава сплатила до спільного європейського бюджету 48,4 млрд євро.
По Бєларусі знайшла за 17 рік.
Более $100 млрд за 11 лет
Подробнее на РБК:
https://www.rbc.ru/economics/02/04/2...79471d6c8aef30
І літо 20 р.
Общий же внешний долг, включая займы банков и корпораций, преимущественно государственных, составляет 39,5 млрд долларов.
Виолетта, так не пойдёт.Вы мне рассказываете, что рядовой Поляк живёт гораздо лучше рядового Беларуса.
Я Вас спрашиваю про деньги, которыми распоряжаются их страны- Вы идёте в "мороз".
Я Вас спрашиваю, что значит "рядовой"--опять "мороз".
А ведь наш РЯДОВОЙ Филатов живёт намного ЛУЧШЕ рядового Поляка.Надо ли понимать это, что Украина в своём экономическом благополучии оставила Польшу далеко позади?
Так где же Ваша "конкретика"? А "хаву нагилу" и я петь умею.![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks